Aradence minunate (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Nico e o scumpete Maia si ce mult a mai crescut.Oricum era o trupa mortala de pitici "rozatori" de jucarii .Mi-a placut rochita tricotata Imi pare rau de Mara si Cristina.Asa de grav sa fie sa ajunga la internare?insanatosire grabnica!
Gabi am gasit valoare de afp ,m-am uitat mai bine,dar nu o mai gasesc pe cea a lui Mel ca sa fac comparatie.

Cand ne intalnim? Noi oricum vom fi duminica la Evetrix ca Mel nu mai tace din gura.Data trecuta a pus-o Ovi sa se catere si am crezut ca nu mai plecam de acolo.

Carmen(19+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, imi amintesc de cele 2 babe care erau sigure ca fetele sunt gemene si se tot mirau pe ele.
Fetelor, am uitat sa va zic ca aseara una dintre tipe care-a crezut ca fetele sunt gemene cand a aflat ca nu-s a intrebat de ce le-am imbracat la fel (vi-am zis ca intamplator au fost imbracate identic) si Cami(prietena lui Miha) i-a raspus ca "sunt imbracate de la aceeasi casa de moda" (adica LR).
A mai zis ca eu si Gabi parca-am fi sot si sotie ca tot impreuna suntem ...pai daca nu mai cunosteam pe nimeni?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Multumesc pentru urari. Alex a fost foarte incantat de petrecerea de ziua lui. Sper sa pun maine pozele. Oricum voi primi saptamana viitoare un CD de la Evetrix. A primit o multime de cadouri, ne-am innoit parcul auto. Alina si Gabi ghetele ii vor fi bune la toamna, desi el a declarat ca sunt perfecte si vroia sa se incalte cu ele azi. Alex a primit o masina mare cu telecomanda care prinde o super viteza, iar lui Matia ii e frica de vai si amar de ea. E mortal cum sare sa-si ridice picioarele de frica, face cam cum as face eu daca as vedea un soarec.

Laptopul broasca e destul de interesant, Alex e super incantat de el, dar oricum relevant va fi abia peste 1 saptamana 2 , daca a meritat sa dau caruta aia mare de bani pe el, sau nu.

Dimineata i-am dus pe Alex si Daria la maica-mea la Masca. Mare minune ca i-a chemat. Stau pana dumineca. Asa ca in wekend voi dormi muuult, nu mai fac nimic de mancare, iar Matia singur e cantitate neglijabila.

Niko am vazut pozele cu Maia, e o scumpa. Si mie imi place mult poza aia cand isi arata dintisorii. Si ce faina e trupa de pitici.Transmite-i Cristinei sanatate multa din partea noastra.

Flavia ai grija sa nu fie totusi viroza sau gatul de vina pentru febra. La fel am patit si eu cu Matia. Am pus febra pe seama dintilor ca nu avea alte simptome si cand colo el era cu gatul bine de tot rosu si imflamat. cat despre nume, s-ar putea pana la urma sa fie tiz cu al tau. Nu o scot la capat cu Susu, parca-i batut in cap, se agata de un nume si nu mai vrea sa discute.

Am o prietena internata la matern, asteapta sa nasca. Am fost pe la ea astazi si cand am ajuns acolo jos la sala de nasteri, mi s-a facut rau. Au inceput sa-mi tremure picioarele si sa ma treaca transpiratii reci. M-a apucat o frica de nastere de n-am cuvinte. Nu stiu daca voi mai fi in stare sa trec inca o data prin asta si sa raman intreaga la cap.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, te inteleg. Prima data e cum e nasterea, ca nu stii la ce sa te astepti...dar pe urma, cam stii cum sta treaba, si e mai nasol. Pe de alta parte, cum ai trecut prin trei... ce mai conteaza a patra, o sa fie cea mai usoara, asa se zice. Nastere usoara, anyway. Deci ramane Bogdan?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Miha, bine ca iti mai poti trage si tu sufletul un pic.
Ada, iar te bat la cap. Natrium de care ai luat ? ca sunt vreo 3 feluri.
Carmen la ce ora mergeti maine la Evetrix?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele!
MIHA super ca te mai poti relaxa.Nu ti-ar strica mai des!
ALINA buna poanta cu casa de moda

Noi mergem azi dupa 17 la Evetrix,cu o prietena si fetele ei.Mai merge cineva azi? Pe mine ma recunoasteti usor.Am o freza de neiesit din casa Il las sa creasca si acum nu-i nici scurt,nici lung. N-am apucat sa merg la coafor sa ii mai dea o forma cat de cat.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele!
Multumim de aprecieri.Rochia crosetata e facuta de mine, Caremen.
SI Cristina va trimite pupici. Maine se externeaza.Sunt binisor amandoua, dar cu tratament.

Mergi la inceput

lasa Miha ca are grija Adi de voi, si treci tu si peste asta.
Alinush zici ca a recunoscut-o Dragos din prima?.

Mergi la inceput

Cateva poze de la Scarisoara.Am fost in ianuarie.
http://community.webshots.com/album/562400000pWBNMS

Mergi la inceput

Monica cred ca dupa Diana cea nazdravana , pasionata de tobogan te recunoastem cel mai repede.mi-ar place sa putem veni si noi la Evetrix, dar trebuie sa strangem bani sa reparam masina, ca suntem pietoni, si nu-i prea fain.

Mergi la inceput