Aradence minunate (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada si eu sunt disperata cu kg, asa ca m-am pus pe slabit. In 4 luni am ajuns de la 62 kg la 70 kg Mai aveam putin si dadeam intr-o depresie urata Acum ma simt bine desi nu pot spune ca am slabit, dar parca-s mai usoara si mai incantata de mine....nu ma las pana nu ajung din nou la kg mele (macar la alea )

Fetelor ca vad ca nimeni nu se incumeta indraznesc eu sa propun intalnirea pentru ziua de marti, 19.02...ce ziceti, va convine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, eu marti nu pot ca am conducere de la 16 pana la 18 si ma gandesc ca pe la 18-19 va fi ora de intalnire.
Hai ca mai vedem ce zic fetele.
Mai fetelor, cam la ce ora ne intalnim si cat vreti sa stam? Adelina nu se culca fara mine ca vrea tzatza la culcare plus ca daca-i obosita face urat cu Calin.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Eu as fi zis vineri, dar daca majoritatea decide marti ma supun majoritatii. Poate vinerea il conving pe al meu sa vina mai repede acasa, ca in rest... Ioana nu l-a vazut pe cipri de 2 zile Pleca inainte sa se trezeasca ea si vine dupa ce doarme
Alina, sanatate multa !
Ildi, drum bun miine si doamne ajuta sa veniti cu vesti bune!
Va las ca trebuie sa merg dupa Tudor la gradi si dupa aia la innot.

Mergi la inceput

Gabi, eu n-am vazut ce ai scris SCUZEEE!!!!
Si pentru mine ar fi mai bine vineri, dar sa vedem ce zic si restul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Tocmai mi-am programat cu o prietena intalnire la Evetrix La o adica o sa schimb ziua daca ramane pe vineri,sau poate mergem si acolo pe la 18-20 si pe urma la bile daca se tine mai tarziu de 20 intalnirea ... N-ati zis nimic de ora si cat stam
In plus azi incep sa merg la dentist si lunea,miercurea si vinerea cand are dentista program vor cam fi ocupate de pe acum ,la cate are sa imi faca ,deci de-aia mie imi convenea si marti.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, imi zici si mie cum e cu inotul si unde? Ca as vrea sa o aduc si eu pe Iulia. Poate ne intalnim la bowling si povestim mai amanuntit. Parca mergi acolo unde merge si Miha cu Alex, nu?
Ildi, si eu sunt tare curioasa ce se ascunde in burtica ta, abia astept sa ne spui.
Carmen, te incumeti sa ridici bila de bowling? De fapt, nu cred ca e indicat gravidutelor sa va smuciti cu bila aia... Poate faceti galerie pe margine.
Clau, ca sa pun capac am mancat si o felie maaaaaaaaaaare de paine cu vinete si ardei gras. Nu ma mai suport! Alina m, e bun cantarul ca numai ce l-am cumparat de 2 sapt.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada, ia fa bine, (daca tot ai masina de paine)fa-ti paine neagra. gasesti faina la maginele naturiste, de grau, secara orz, ovaz, ce vrei tu. E mult mai sanatoasa si cu mai putine calori. Nu iti mai plamnge de mila, fa ceva in sensul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia sper sa te mai linisteasca vorbele lui Miha .Acum ca imi dau seama cat de afectata esti, ma gandesc sa-mi sun o fosta colega care a pierdut si ea o sarcina pe la 20 de saptamani.Tot am evitat sa o sun pt ca nu am stiut ce sa-i spun ca sa o linisteasca efectiv.Replica :las' ca faci altul e infioratoare si lipsita de sensibilitate,mai ales din partea unor mame.
Miha stiu poza de la matern.Mai mult ma vad eu decat Mel .Eu le-am dat mai multe dar pe asta au ales-o.Felicitari prietenei tale!Nu am stiut de sarcina ta gemelara de dinaintea Dariei.
Ildy asteptam vesti de la Timisoara.Cum te mai simti?tot rau iti este?Tanarul misca dar asa in ritm de balet.Mel a facut tai-bo sau cel putin asa mi se pare mie.
Ada si Clau sunteti de coma cu kilele voastre.Las' ca vine primavara si vara si reusiti voi sa dati jos cate ceva.

Fetelor eu vin sa va vad la bowling pt ca de jucat nu am sa joc.Am jucat in tinerete ,cand aveam 48 de kile si eram fara responsabilitati si am reusit sa ridic bila.Asa ca fetele care nu erau sigure de asta pot sa stea linistite.Vineri merg la pensat si sa-i tai bretonul lui Mel de la 17.00.

Carmen(20+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, ai mare dreptate, dar am o stare aiurea... Pur si simplu nu sunt in stare sa ma tin de decizia luata. Oricat imi propun nu reusesc. Trebuie sa vina "momentul" de maxima hotarare. In rest... cu cat ma gandesc mai mult ca nu trebuie sa mananc, cu atat e mai rau. Am o pasa tare proasta...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ada, io-ti ropun sa mi te alaturi in lupta cu kg...ce zici? musai sa reusim, iar impreuna ne-ar fi mult mai usor.
Ma crezi daca-ti spun ca de vreo 2 luni de zile nu mi-a cumparat nici o haina numai de ciuda ca nu slabesc si ca sa am motiv sa ma pun pe cura?

Carmen, zici ca tu ne faci galerie? bine si asa

Moni si eu de maine incep sa merg la dentist Nu am io probleme foarte mari (cel putin eu asa zic) si sper sa nu dureze foarte mult

Fetelor daca nu se poate vinerea asta, e ok si vinerea viitoare....ce ziceti? Macar pana atunci vine si Diana si poate reuseste si ea sa se rupa putin.

IOANAAAAAAAAA, tu nu zici nimic?? nu ne onorezi cu prezenta???

Mergi la inceput