Aradence minunate (89)
Raspunsuri - Pagina 15

gabitzica spune:
quote:
Colac nu-mi trebuie ca am DC,ma agatz de el cand nu mai pot
Oau, asta e buna de lozinca pe prima pagina.

Clau , tu ai mai jucat bowling? Eu nu. Si unde te-ai gandit sa mergem? La Astoria?

monica70 spune:
Nici eu n-am mai jucat,dar mi-ar placea.Cat cantareste o bila d-aia?Sper sa o pot ridica la cele 52 de kg ale mele
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

monica70 spune:
392?
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

alinamoro spune:
Ioi ce distractie pe-aici si ce binedispuse sunteti!
Eu nu ca la 16 am conducere. Acum mi-ar fi buna o tura de ras.
Rad eu rad, dar sa stiti ca nu-i rasul meu.
Am intrat doar sa va salut si fug la cumparaturi(piata) pana nu vine Adelina cu Adina, sunt afara la plimbare.

Claudelu spune:
Gabi, ioiiiiii era sa zic o prostie acum, dar mai bine ma abtin
N-am jucat niciodata bowling dar as incerca. Colegii mei (unii
) se tot duc la bowling si cica e super disractiv. Asa am putea sa o mai scoatem si pe Flavia din butoi...ce ziceti, va bagati la o bila??
Moni, tie DC-ul ar trebui sa-ti ridice statuie, nu doar sa-ti dea o steluta ...iar referitor la greutatea unei mingi de bowling...daca nu o poti tine te sprijin eu

adablackcat spune:
Iooooi, si eu vin la bowling!!!! Am jucat o data la mare si mi-a placut tare mult. E foarte distractiv, sigur o sa radem pe cinste. Cand vreti voi eu vin, ca barbatul meu e foarte cuminte si sta cu copiii oricand.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

monica70 spune:
CLAUUU nu-mi mai aminti de stelutza aia mai ,ca m-au uitat astia cu ea in frunte ,sa se mire lumea
Si io vreau bowling ,numa' bine o sa faca husbandu' spume ca dero acasa ca io ies cu gagicile
Abia astept,sa il aud cum maraie si se intreaba mocnit ce m-a apucat - mai ales ca nu e printre invitati
Apropo la 392 ala si io la prostii ma gandeam ,da parca nu se potriveau cifrele
P.S. Mi-am retezat ieri si ceva din freza sa nu va fac de rusine la bowling
Nu-s iesita prea miss inca ,da' ma apropiu cu pasi repezi

flavia ramona spune:
De mult nu a mai fost asa veselie la subiectul nostru.
Moni, esti mortala, auzi tu, sa nu poti ridica bila ... adevarul e ca nu stiu cat cantareste una.
Ada si tu esti totala cu sustinerea lui Moni.
Clau, io ma bag la o iesire, ca tare bine mi-ar prinde cred. Nu am jucat niciodata bowling da ma bag, de ce nu? Numai sa vedem cand putem toate sa lasam copii cu sotii. Eu pot eventual sa-l las la matusa mea pana il ia al meu, asa ca va astept pe voi cu propuneri.

monica70 spune:
Bey am o idee: sa parcam pruncii si husbanzii la Evetrix si noi sa o roim la bile . Numai sa mai si reusim sa ii luam fiecare acasa pe ai ei cand ne intoarcem
Numa' asa am sanse sa duc si io acasa un husband mai fresh
Acum pe bune,cam la ce ore se merge pe la bilele alea? Seara? Ar fi indicat sa nu fie prea aglomerat pe-acolo daca aparem noi atat de atotstiutoare in domeniu Trebuie sa dam si un telefon sa fie bile suficiente pentru asa
.Eventual sa fie pe diverse marimi sa nu se oboseasca Ada sa ma sustina
Dupa cum vedeti, am un chef nebun de conta azi,nu degeaba aberez p-aci