Aradence minunate (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata am trecut si noi cu bine premiera la teatrul de papusi,Dianei i-a placut tare mult si a fost cuminte.Tot umbland asa numai bine incep sa va cunosc pe rand: azi ne-am intalnit cu Gabi si Ioana - un ingeras de fetitza si in plus cuminte foc mi s-a parut!!!
Evident ca Gabi m-a recunoscut pe mine,io ma uitam ca la felul paispe Citisem ca nu mai merge Carmen si am dedus ca nu mai merge nimeni de p-aci,asa ca nu m-am prea uitat primprejur.Nu ca uitandu-ma as fi si recunoscut pe careva la cat de pierduta-n spatiu sunt
NICO se pare ca in lipsa de tobogan ,tot dupa freza aia m-a recunoscut Apropo am vazut si eu pozele de la Scarisoara ,super fain arata!
Cred ca Diana a adormit asa ca ma intind si eu un pic.Duminica placuta in continuare la toate!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anca la multi ani!
niko felicitari pt dintisori ii astept si eu doi din valul asta cu incisivii de sus...ma dispera,nu mananca nimic,nu doarme bine,nu mai rade,maraie non-stop....asa mila imi e de ea...
gabi a avut acum 3 saptamani 8,600g la fel are si acum, mananca fff putin.dar are rezerve.cu diversificarea stam ff prost acum ,tot dau vine pe dinti ...nici san nu vrea...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cum va zicea Monica ,am fost azi la teatru de papusi cu Ioana, in premiera. Tudor a fost pedepsit in ultimul moment de tata ca a fost obraznic. Diana e tare scumpa si a stat foarte cuminte in scaunul lui Tudor la intoarcere.
Carmen , nu mi se arata nicicum sa iti dau cd-ul ala.
Va las ca nu pot scrie de Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LA MULTI ANIANCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi am descoperit ca o am si pe caseta dar era la maica-mea si Mel o asculta la casetofonul primit de ziua ei.Asa ca atunci cand il primim e binevenit.
Noi am fost la Evetrix dar la ora 13 ,numai noi 3 si a fost super.M-am jucat cu Ovi ping-pong si inca ceva la o masa.Am raaaaaaaaaaas de-am crezut ca nasc .Mi-am adus aminte ca si cu Mel am avut o pofta nebuna de ras si-mi cadea tare bine rasul.Eu in general nu pot rade copios.Parca si felul in care o fac s-a schimbat ,am alta voce .Iooooooooooi dar bine a fost.

Ma bucur ca au fost fetele voastre cuminti la teatru.

Carmen(20+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. Toata ziua am facut bagaje ptr Straja. Dimineata Vlad s-a trezit cu febra mare, dar i-a scazut cu nurofen si n-a mai facut de atunci. In rest maraiala cat cuprinde pe amandoi si noi adultii suntem raciti.. Incurajator. Maine plecam, sa speram ca ne va place.
No va pupam si mai vb cand venim probabil pe vineri-sambata.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, drum bun si sa va simtiti bine la munte, multa sanatate!

Carmen, mie-mi place sa rad cu pofta, eu de felul meu sunt f "razacioasa". Ce te-a facut azi sa razi asa tare sau nu aveai motive serioase?

Ildi, de ce a fost internata mama ta, cum se simte acum?
Cu invatatul stau asa si-asa, invat doar nopatea dupa ce culc pruncii, mai trag cu ochiul pe forum, mai citesc ceva legislatie...

Noi am fost dupa masa la biserica si apoi in vizita la niste prieteni care au 2 fetite, cea mica de-o varsta cu Adelina. Nu mi-a venit sa cred ce copii cuminti am avut, s-au jucat frumos si nu m-au bazait cum fac de cele mai multe ori.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, multa sanatate puiutilor si voua va doresc, drum bun si distractie placuta.
Carmen, e buna cate o "cura" de ras. Si pe mine ma apuca rar dar imi cade tare bine.
Alina tu chiar ca esti razacioasa.
Ma duc sa calc ca ma asteapta un munte de haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Diana drum bun, distractie placuta si multa , multa sanatate.
Gabitzica, spor la calcat.Cred ca-i singura activitate gospodareasca pe care o urasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Tulai Doamne cat am mai avut de citit aici... Si noi am fost aseara la Evetrix, a fost tare fain. M-am tot holbat dupa vreuna din voi, dar nimik.
Gabi, hai ca le-am adus langa mine (homeopatele): natrium muriaticum ch15. De graphites ti-am scris, nu?
Miha, n-am avut nici un apel de la tine, ca de aveam te sunam inapoi. Nici Bogdi al Flaviei nu m-a mai sunat, cred ca m-a uitat.
De Ioana ce ziceti, ce mai face?
Cristina-rubi, multi pupici si multa sanatate, scrie-ne cand poti!
Ildi, David ce mai lucra? Eu nu reusesc sa-l fac pe Vlad sa stea pe olita...
Anca, la multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa!
Diana, distractie faina la munte!
Carmen, bine ca esti happy!
Alina, azi e Iulia la gradi, in sfarsit, ca-i era tare dor... Deci maine iar esti pe drum?

Am primit azi pe mess mesaj despre fetita de 6 ani a Aidei Ciolac de pe Dc care are cancer. Se strang bani pentru ea. Stie careva un cont, ceva?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput