Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
rnico spune:
buna seara!
caclu nostru face fite 9 virusat saracu) si de 2 zile a fost de ne-deschis
asa ca ...sunt in urma mut cu cititu!
a vazut multi bb-ei frumosi- nu as vrea sa ratez pe nimeni din enumerare
despre teme de mult discutate...Roxana_G mie intr-o revista mi-ar place
sa mai citesc si despre un eveniment, ca de ex festivalul cireselor, sau festivalul de muzica, dar inainte de eveniment, cum a fost ani trecuti, ce ne ofera anu asta, cand si unde se va organiza....ca au fost asa multe evenimete la care m-as fi sus dar am aflat de ele dupa ce deja au avut loc...de ex festivalul painii, ca tare mult imi liseste la buc painea de acasa
mai citesc din urma...cat ma lasa calculatorul
bombonica ...23oct2007
afibebe spune:
va spun noapte buna tuturor.
pe maine.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
prisi spune:
buna seara,
Ana multa sanatate
uau ce masina are papanasul Vlad, o sa dea dulceturile pe spate
am mai vazut si pe papaciosul Cristian si pe scumpelul de Vlad
Sim i-ti doresc o noapte usoara si sanatate multa lui Stefan
Andries multa sanatate lui Victor , sa-i treaca repede
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
eu am avut o zi nasoala, Miru a facut febra 38 pe la 11 , i-am pus un supozitor paracetamol si a scazut intr-un sfert de ora , dar a fost toata ziua apatica si maraita a stat aproape non-stop la tzitzi, in seara asta pe la 8 iar a facut febra 38,2 i-am mai pus un supozitor si a scazut, a fost si vesela vreo ora , alte simptome nu are doar a facut kk mai des, am sunat la hotline, a zis ca probabil o incearca o raceala sau dintii, cica sa-i mai sun daca face 39, daca nu sa ii mai dau niste Nurofen in caz de febra
oricum daca maine face iar febra ma duc la dr.
poze
prisi spune:
ma duc si eu la somn ca nu stiu ce ma asteapta la noapte
somn usor la mamici, bebici si tatici
poze
bikmaria spune:
buna seara ,imi pare rau ca nu am reusit sa intru cand erati treze ,dar am avut multa treaba ,
bikmaria spune:
MARTA sanatate multa MIRUNEI ,poate e doar o alarma falsa ,iti urez o noapte linistita
ANA multa sanatate iti doresc,am vazut un frumos baietel ,a crescut VLADUT si este si tare iute ,conduce masina ,tine o fata pe brat ,bea si cafeluta ,ce sa mai lungim vorba ai un adevarat cavaler mamico ,ai grija ca multe si l-ar dori de ginere
ANDRIES ,am curent ,mai bine nu mai aveam ca am calcat 4 ore
ROXANA scump domnule scump ,dincolo era mai ieftin ....,lasand gluma la oparte asta e ,nu ai ce face ,iar taticul ce poate sa zica o data face fata tati 4 ani !
diwana spune:
Maria, cred ca numai noi am mai ramas la ora asta. Se pare ca eu tot cam la aceeasi ora reusesc sa intru. De fapt azi dimineata vroiam sa mai citesc si sa scriu, dar nu prea mi-a mers netul.
Rox, mersi de raspunsul la intrebarea mea cu cerealele. Eu recunosc ca inca mai am 10 capitole necitite, prin urmare am ratat anumite experiente urate sau frumoase de-ale mamicilor si/sau puilor, dar mi-am dat seama ca vacana ta n-a fost deloc sau aproape deloc placuta. Imi pare rau. Banuiesc ca atunci ati chemat salvarea pt. Andrei. Daca gresesc, sorry, promit oricum ca citesc din urma. Oricum, groaznic sa ai ambii copii bolnavi. Ce mai face mama ta? Sper ca macar ea e bine acum. Nu stiu cum reusesti sa fii draguta chiar si cand esti suparata sau deprimata. Da-mi si mie niste ponturi, ca eu daca is cu capsa pusa apai nu ma joc.
Ana, imi pare rau sa aud ca te-ai simtit atat de rau. Imi place mult masinuta lui Vlad. Crezi ca mai incape cineva mai slabut langa el, de pilda, Rares?!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
diwana spune:
Asa, scuze ca nu-mi mai amintesc cine ma intreba de fier. Am uitat sa intreb cat timp sa-i mai dau lui Rares, insa la controlul de 4 luni, i-am spus pediatrei noutatile din indelungata viata a lui fiu-meu si am mentionat si ca ii dau in continuare fier 2x2 pic/zi, si ea a zis doar ' bine' Concluzionez deci ca mai pot sa-i dau. Sper sa nu uit sa intreb data viitoare cat timp.
Marta, am o vaga banuiala ca printesei tale ii ies dintii. Mie mi-au iesit la 3 luni jumate si nu si-a dat nimeni seama de ce plang ca o descreierata. Au ajuns cu mine la urgente la Cluj (eu sunt din Bistrita, la 125 km de Cluj) Oricum cred ca ar fi mai bine sa fie asta decat orice altceva. Mie mi se pare ca al meu e bolnav de o eternitate. Parca nici n-a fost vreodata sanatos. Chiar ma intreb, oare asa sensibili erau oamenii si inainte, ca acum mi se pare ca sunt atat de multi bolnavi!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)