Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Doctorita mea mi-a zis ca bebe se poate intoarce pana la 35 de saptamani. Apoi nu mai are loc.

Ioana
37+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Inseamna ca trebuie sa mai sper...
mersi mult

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuuu, ce ma bucur de vestile bune de Naty si Iulia, este super ca este mai optimista si increzatoare. Iar ea o sa se simta din ce in ced mai bine fizic, dupa operatie si implicit o sa fie si mai optimista cu privire la Iulia. In continuare ne rugam pentru ele si asta chiar conteaza!

Am fost toata ziua ocupata, de dimineata ne-am facut si noi casa "luna", apoi am plecat la masa la socrii, dupa care la intoarcere ne-am oprit in parc si ne-am plimbat vreo ora. A fost chiar bine caci in ultima vreme eu cam lancezeam pe canapea, dar azi a fost o zi frumoasa. Si am ajuns acasa aproape de 6. Acum mai stau putin si pun randunoiul sa ma vopseasca ca nu mai tine nene'! Am un par oribil!

Giani, ce bine-mi pare ca ai aparut pe crenguta! Mi-era dor de mesajele tale ...Azi ma uitam prin parc la mamicile cu carucioare sa ma gandeam ca in curand asta o sa facem si noi! Abia astept momentele alea, plus ca vine primavara , totul o sa inverzeasca si natura o sa fie superba!

Luny, te felicit de laptarie. Eu am reusit sa scot cateva picaturi cand am probat pompa de sani pe care am cumparat-o! Atata tot, in rest nimik! DAr sper din
suflet sa am laptic pentru bebelina mea.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 24 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Stela iarta-ma ca nu ti-am raspuns la SMS dar cu lucrarile astea..Am fost zapacita rau de tot!!
Ma bucur tare ca sunteti bine si ca v-ati intors acasa!Doamne-ajuta sa nu te mai intorci la mititica pana la nastere..Adica..peste vreo 8sapt.!!
Stai linistita ca nu postez inca subiect separat pentru programarea de la Albu!Astept sa-mi dai tu verde!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Capitol nou!!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ce ma bucur ptr Naty si ptr Iulia!!!! Acum mi-am dat seama ca e posibil ca ele inca sa mai fie in spital cand nasc eu si cand naste Roxana... In continuare

Cred ca o sa mi se faca rau de cat am mancat...
Am poftit de dimineatza la ficatei cu orez si cu maioneza de usturoi pe care le-am gatit acum pe seara si am papat portie dubla, apoi am baut si o bere ca tare pofteam...si nu mai poci!!!

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 2 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by aliceionescu

Luny, nu e chiar asa de grav, eu, dc as fi in locul tau, chiar m-as bucura pt. "laptarie"! Vezi ca sunt in comert niste discuri absorbante care se pun in sutien si...gata, problema e ca si rezolvata! Eu deja mi-am facut rezerve, cel putin pt. bagajul de spital, dar ma sperie faptul ca am niste sani asa mici...poate or avea lapte, totusi! Ca tare mult as vrea sa-l alaptez la san pe bb, conteaza enorm, din toate punctele de vedere!
Alice

Normal ca nu-i panica si ma superbucur de laptic, asa vrea si eu sa-i dau lu' bebe macar 3 luni numai san!!..si eu am sanii mici, crede-ma, si chair a fost o surpiza cand am vazut primele brobonele, ca ma gandeam si eu ca poate nu o sa am laptic, desi stiu ca nu are nicio legatura una cu alta!! Asa ca stai linistita, si vezi atunci cand nasti cum e cu laptele!

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115464&whichpage=2

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput