Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Stela, multam, deci la 36s intru in luna a9a nu-i acelasi lucru?..asa inteleg..
lyvy, cum te simti??
Coryyyyyyyy, destrabal, nu?? taree asa!!...si eu am tras o repriza dimineata, la prima ora,cand a venit sotul de la job, m-am trezit direct...!..
LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115464&whichpage=2

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Am si eu o intrebare legata de tensiune...

De o saptamana ma confrunt cu variatii bruste de tensiune cam devreo 2 ori pe zi...nu sunt sigura, dar cel putin o data ziua si seara..
Chestia e ca la mine scade de la normala 12 cu 8 la 10 cu 6 (nu e mica rau, dar pentru mine nu e o tensiune normala) in cateva minute si dureaza starea de slabiciune cam 1 -2 ore.

Credeti ca e normal asa ceva?

Stiu ca nu e chiar grav, dar ma oftica faptul ca practic ma afecteaza pe moment, nu pot face absolut nimic...

Va multumesc pentru raspuns

Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Stela, nu iau Gynipral, tot ce iau in momentul de fata iau de la inceputul sarcinii, EUTHYROX, ELEVIT SI CALCIU la greu.

Luny,, ma simt mai bine acum, mi s-a normalizat singur pulsul, cred ca a fost de vina si gandul la ceva de la servici, ca tre sa predau stafeta si nu am incredere, si nu se pricep, si tot asa.
Sa stii ca e usor de confundat Lyvy cu Luny.

De NATY si IULIA , nu se stie nimic??????????

Ursule, bafta la examen, sa ne tii la curent!!!

Livi +35Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Elaaa, vreau veeeeesti despre fetele noastreeee!!! Sper ca sunt amandoua bine, e imposibil sa nu fie asa dupa cate rugi a primit Doamne-Doamne de la ele! Uff, mi-e mie greu sa am rabdare ( si tocmai ce o propovaduiam ), d-apai Naty...

Elara, te-am ratat! Eu stiu un leac babesc pentru herpes: smulge un fir de par si trece-l intins peste buba, cu partea dinspre cap, nu dinspre varf. Fireste, fara sa te fi dat cu fixativ, spuma, etc. pe par, iar el sa fie relativ curat. Si-l treci usor de tot peste buba, cu repetare cam la o ora. Mi-aduc aminte ca trecea destul de repede. Dar il si "articulam" din pripa!

Cory, cu toata empatia pentru dificultatile provocate de babe, iar am ras rau ! Si cand am mai si citit despre planurile tale din viata urmatoare....am dat paginile in urma sa ii citesc soatzei patzania, ca era uimit de pofta cu care radeam!!! Petrecere frumoasa cu randunoiul! Si daca nu ne mai intersectam, o ultima zi de munca cu prezentare usoara ca fulgul. Sau petrecere prelungita, nu? De acasa iti va fi mult mai usor sa lucrezi, sunt convinsa!

Delphinas, uraaaa! Alta automobilista ! Sunt super-curioasa cum e sa conduci o masina cu volan pe dreapta. Ca ma gandesc ca reflexele sunt formate deja cu schimbatorul pe stanga, depasirea pe stanga...Musai sa ne povestesti cum e! Cand plecati? Cand incepeti impachetatul?

Livi, in astfel de momente, mi-e si mai dor de Naty. Acum are ea nevoie de noi! Eu cand mai am cate o criza d-asta de tahicardie, ma intind in pat pe o parte, si respir adanc. Imi revin relativ repede. Ioana parca mai avea episoade d-astea, sper sa nu gresesc. Cat despre masina, da, imi iesise din cap ca tot Opel ai!

Stela-cea-cuminte, eu stii cum numar ( pont de Sovi ). La fiecare zi de 7 a lunii ( pe 07.03 e DPN-ul meu, Ela, cand ai timp si chef, poti modifica in listuta, ca se pare ca eu am zis 8 dupa un calcul care nu tinea cont de anul bisect in care ne aflam ), consider ca am mai bifat o luna de sarcina. Asta cand ma intreaba cineva in cate luni sunt. In rest, pastrez numaratoare in saptamani ( ultimul ciclu a fost intr-o zi de vineri, in fiecare vineri bifez cat o saptamana de sarcina ).

Gudinde !!!

Ma duc sa hranesc copilul si pe urma trag pe dreapta un pic, ca m-a palit somnul ! Revin!

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicia, habar nu am ce sa zic!Da o cautare pe google dupa "hipotensiune in sarcina", sau dupa "tensiune mica in sarcina"... Sanatate multa!

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Elara, acuma am citit PM-ul de la tine.
Pozele cu cercelusii, sunt la semnatura, unde sunt toate pozele mele, intri acolo, si mergi mai in jos pe pagina, sub pozele care apar direct, si acolo este poze noi 2008 in partea stanga pe pagina, unde apar si cercelusii.
Am mai zis dar iti spun si tie, i-am luat de la MALL din Tg-mures, de la bijuteria SABRINI, CU 200 RON, sunt f micuti si draguti.

Livi +35Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunicile, tot pe fuga intru ca avem ceva treaba administrativa

Nicol, frumusica si dulcica foc Alexutza ta, sa-ti traiasca!

Simonette, sa-ti traisca Luca si sa te bucuri de el!

Olgutzica, multam fain de urari!

Elara, eu cu herpesul am rezolvat-o cu tinctura de propolis, tamponeaza de cateva ori pe zi.

Sovi, petrecere frumoasa si sa nu faci abuz de praji!

Cory cea haioasa si cu talent de narator!

Maria, felicitari pt. luna a 9-a!

Ursuleatza bafta la examen, tinem pumnii!

toate randunicile, ne auzim mai tarziu.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Buna, randunici!!!!
Daca tot nu ati mai intrebat de mine vin eu la voi si va spun ca ma simt totusi mai binisor, contractiile nu au trecut de tot, dar nu le mai am in fiecare zi.La prima doza de Gynipral m-au luat cu palpitatii c-am marisoare...dar mi-au trecut ...bebele tot nu s-a intors cu capsorul in jos...sta pe tron....si c-am atat...
Felicitari pt cele care au mai adaugat cate o saptamana in plus,...
Imi pare rau pt Naty si bebelina ei dar cu incredere in DD totul o sa fie bine
Ne-am schimbat si noi semnatura si sper sa ajunga pana la cel putin pana la 37 saptamani
Va pe toate si ma duc in patuc
aaaa...s-a dus sotul si a cumparat el hainute pt bebe.. asa de frumoase.......parca nu-mi mai este indamana cu hainute asa de mici..
gata...pa,...

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

pup fetele si skuze tastatura ea nu mai skrie diwerse litere inlokuiesk kum pot..copy paste cate o litera de unde pot..skuze.RUGAIUNILE NOASTRE ISI SPUN KUvaNTUL FETELE SUNT MAI BINISOR!!! Astai diineata a enit un kirurg are a interwenit pt a deblkoa tubusorul digestiv,au facut rost de un alt antibiotic, are cateter central cce e bine.. nu o vor mai intepa pe micuta la fiecate cateva ore..naty e pik mai bine.. a dormit cu pastilutza si e mai increzatoare! ziua de ieri a fost un kin pentru ea cu alergat pe scari si pe culoarele spitalului cand e anemica, tensiunea isi face de cap, tayetura doare,picioarele devenite uriase, starea de epuizare si depresia se strecoara..marturisesc ka emotiile m-au cuprins si nu puteam sa povestesc ce stiam despre fete..ca si voi ma straduiesc sa ii dau incredere..apropos de ce scriati voi, poate ajuta faptul ca sunt psiho. clinician ..e dificil de spus ce anume ajuta mai mult cand este vorba de persoane pe care le iubesti..stiu ca ekipa de medici e kiar extraordinara, ca fortza rugaciunilor este unica si uriasa, ca naty e o invingatoare!drumul e greu dar resursele pentru a merge pe el cu incredere si speranta sunt!! va doresc sa va bucurati de zilele acestea frumoase si de momentele speciale cu bebeii vostri care se pregatesc sa-si faca aparitia sanatisi voiosi si puternici! pupici.pentru naty si iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cory,sa moor de ras..tare nebunatica esti cu !!
M-ati innebunit cu ,ce-o mai fi aia??
Haioase sunteti,dar sa nu v-aud apoi de contr,ca[neand
Pai nu luny,se pare ca luna 9 e 36-40,adik de la incep sapt 36 se intra in luna 9,adik 35s implinite+1zi=intrare luna9.
Tu zici ca dc ai implinite 36s intri in a9.
Fecian eu stiu ca tens 10 cu 6 e perfecta,nu mica,si oricum e bine sa fie mai mica,ci nu mare.Si la mine mai variaza.O fi de la griji sau altele??
Starea de slabiciune sa nu fie anemie.Ai mai repetat analizele?Eu mai ametesc si am anemie cica,nu de la tens.Treb sa iau Tardyferon.
Atunci,nu stiu lyvy d c creste pulsul la tine.Treb sa-i spui dr.Si mai da-l in masa de serv ca stii parerea mea:nu-ti face nime statuie.Gandeste-te doar la bb tau.

Stela 28+Teodora
Traseul in burtica
FOTO
"In sfarsit, am pasit si noi in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput