Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Livi,si eu am trecut prin asa ceva,tensiune mare,ameteli...incearaca sa te linstesti,si daca simti ca nu ti-e bine deloc suna dr,sigur o sa te linisteasca!

Simo,mamica lui DAVID,,36+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,Luny,la 36 de saptamani se intra in luna a 9!
Stela,prietena asta a mea a nascut la 29 de saptamani,1100 grame,a stat cu fetita in spital 2 luni si a trecut cred prin toate incercarile...gavat,perfuzii,vene sparte,masca cu oxigen...dar,fetita ANTONIA,luptatoare,nu s-a lasat si uite asa au trecut peste toate!S-o vezi acum ce sloboda e la gurita,cum merge de-a busilea,cum papa(si papa,nu gluma) si nu are absolut nici o sechela...deci,se poate!

Simo,mamica lui DAVID,,36+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

O duminica frumoasa va doresc randunici dragalici!

Un gand bun spre Naty si Iulia! Curaj Naty, Iulia are nevoie de tine!

Simonette, multi ani ferici alaturi de piciul Luca! Sa-i dea Domnul sanatate, caci restul detine deja Ceva poze..Sau n'am fost pe faza? Si tie i-ti doresc sa nasti de maine incolo, nu azi...ca Cezara nu e!

Cory, super faza cu crevetii...sa-ti marturisec ca nici mie nu-mi plac cei care sunt deja decorticati si sub vid..parca au cu totul si cu totul alt gust de cat cei care sunt cu coada si tot tacamul. sunt mai simpli de facut...ii gasesti deja fierti, mai ai nevoie sa-i dai intr-un clocot...5 min, ii scurgi si mananci cu ce garnitura vrei tu...cu mana, caci trebuiesc decorticati, adica rupt capul si scoasa carnitza din coada...se scoate f. usor si e delicioasa...adica mie i-mi place.

Vazui ca vorbiti de masini....sa le stapaniti sanatoase si fara incidente! Celei care are un gand pt. noua Opel Vectra, limuzina, nu pot sa-i spun de cat..."go for it", nu vei regreta.
Pana la Fordul meu...am condus doar masini nemtesti si am fost multumita...e drept ca Audi este o masina buna...dar nu-si justifica pretul...din punctul meu de vedere..;la fel cum nici Pasatul...as alege Octavia ultimele modele, berlina...super.Motorul e de Wv, deci aceeasi casa de fabricatie.

Sunt super incantata de Fordul Mondeo III pe care il detin. Motor de 2.0L, 115 cai, motorina., berlina...limuzina cum ii ziceti voi.E o masina fiabila...dar in viitor voi opta pt. o masina japoneza.
Inca nu stiu marca...dar pana atunci voi testa in Africa 4x4 cu volan pe dreapta

Despre herpes, cum zise si Simonette, zovirax, aciclovir...aceeasi molecula...se folosesc si in sarcina...dar daca buza e umflata...trebuie pusa ceva compresa cu alcool si asteptat sa se desumfle Elara, apoi,prin orice mijloace trebuiesc sparte veziculele si uscat cu pudra sau alcool. La mine merge foarte bine deodorantul antiperspirat...nu radeti, dar in herpes am o experienta de mai bine de 15 ani. Pui putin pe deget si palpezi herpesul...cel bucal, cel genital..trece el, oricum nu ai ce sa-i faci.

Sovi, petrecere frumoasa...si sa nu mananci prea mult ca te doare burta

Iar am uitat ce vroiam sa spun..neuronul gravid bata-l vina...

Eu mai spun o data, am pus carti pe mailul comun, aviz amatoarelor.

Cory, eu cred ca si daca te rogi de afara, D-zeu aude ruga...evita si tu astfel de locuri macar pana nasti, ca "babele" au uitat de bun simtz. Peste tot in lume, se pare.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

BUNA, FETELOR! am o problema...nu pot intra la profil sa-mi schimb semnatura...cica nu e buna parola, desi sunt sigura ca e buna...

pentru toate!

ps: daca ieri am implinit 36 de saptamani inseamna ca am intrat in luna a 9-a?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 35+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Underqueen mai incearca cu semnatura, si mie mi s-a intamplat de cateva ori, cred ca e de la ei..
..si DA , ai intrat in luna a 9-a. FELICITARI!!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Delphinash... asemenea!

Underqueen, stiu ca mi s-a mai intamplat si mie! incearca sa te mai loghezi inca o data...

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 2 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici dragi...

Luny incearca sa te linistesti,hai ca poti,se intampla in sarcina sa creasaca pulsul,e ceva normal,nu te panica,va fi bine,eventual maninca ceva dulce...

Simo sa-ti traiasca Luca,sa fie sanatos,si tot ce va doriti voi.....si multa sanatate,sa scapati cat mai repede de raceala...

Stela bun venit acasa,sa dea Dumnezeu sa scapi de contractii,curaj mai ai si tu putintel,si va fi bine....ne rugam in continuare pentru tine...Doamne ajuta!

Am fost si eu la biserica si m-am rugat pentru Naty si pentru sanatatea ingerasului ei,am facut si un pomelnic,sa o ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta incercare....

Asa cum zicea si Cory,conteaza foarte mult moralul mamei,trebuie sa se intareasca pentru ingerasul ei,mai ales ca recuperarea va fi foarte lunga....dar Iulia e o luptatoare si va fi bine....Poate ar fi bine sa vina un preot si sa o boteze pe micuta,va fi foarte bine pentru ea...Prietena mea a nascut la 31 sapt o fetita de 1.400 kg,au trecut si ele prin multe,au botezat micuta in spital,iar Dumnezeu a ajutat si acum are 3 ani si e bine...Alta cunostinta a nascut recent la 28 sapt o fetita de 1.100 kg,au botezat-o in spital,iar acum Teodora are o luna si e bine....Doamne ajut-o si pe micuta Iulia...

Ma gindeam eu ca va plac lenjeriile,nici eu nu am stiut ce sa aleg dar in final mi-a placut mult jungle....Ma lupt si eu cu arsurile dar am observat ca laptele mai neutralizeaza din aciditate...

Va pe toate,pe toate...

ADELA 34+ cu STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Mamipapacios, citez ceva delicios: "n-as avea atata curaj sa nasc de una singura acasa...plus ca ar auzi toata Cernica si tot Dobroiestiul ca naste papaciosul..."

Nicoleta, felicitari pentru cele 30 de saptamani rotunde in balon! La cat mai multe!

Criss-Criss, si tie felicitationes pentru intrarea in Trimestrul III!

Ursuleatza-Glumeatza, bafta maxima la egzamen!

Olgutzika, inca nu sunt in vacantza...lucrez pentru scarbiciu de la distantza...maine va fi ultima zi de scarbiciu cu deplasare la birou...sa-mi iau la revedere de la colegi cu plajituri, suculetze si lacrimi de crocodil pentru nu-se-stie-cat-timp! E posibil sa lucrez de la mezon pana pe 1 martie...din fericire pentru mine sunt de neinlocuit pe un anume gen de expertiza...asa ca s-a acceptat compromisul, ca desi sunt angajata intr-o institutie publica, am regim de firma privata. Multzam de simpatie! E reciproca!

Elara, pentru herpes as zice sa cauti la farmacie preparatul numit "pasta cu apa"...aplici putin pe el si trece repede...e pe baza de mentol...eu cu asta o vindec pe Larisica. Pana nu-ti trece herpesul nu te pup! Glumesc!

Simonette-de-Luca, brava ca ai ajuns la termen! Cred ca esti linistita si ca de maine ti se intoarce doctora, asa ca Yannis poate sa se tina de surprize-surprize placute! Mai nou ai o viatza sexuala de vis si de invidiat! !

Lipsesc la numaratoare Kya si Delphin!(Ieri ai intrat numai fugitiv...putin-putin)!

Mesaj special pentru STELA:

eu iti dau voie sa intri cu noi pe forum doar dimineatza si seara pentru raport...in rest tu tre' sa stai cumintzica in pat, cu cartzi vesele, cu cartzi de rugaciuni, cu televizorul si DVD-ul aproape...si sa visezi FRUMOS si VESEL...deci, Stela, cuminte in pat...ca ne rugam pentru tine si bebitza ta, da' tu tre' sa fii cuminte si zambitoare si cazata in pat!!!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Elara, eu stiu ca nu avem voie sa folosim nimic impotriva herpesului. Mie imi iese de obicei la nas si foloseam Euvirox. Cand eram insarcinata cu Ioanna, la inceput, nici nu m-am gandit ca o alifie pusa pe nas poate sa faca rau si am pus o data. Din fericire mi-a trecut prin cap si am intrebat dr. si mi-a zis ca sa nu folosesc nimic. In sarcina asta am mai avut de vreo 3 ori si nu am pus nimic. Noroc ca nu a fost prea mare.

Raluca 31+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Dragelor, Kya (care mi-a scris la subiectul deschis de mine), Mamip,Clau, Simonette, Delphin,Cory si Raluca, va multumesc foarte frumos tuturor.
Ma duc sa pun in aplicare ce am invatat. Pana la urma il dovedesc eu.

Lyvy, hai mai intra si spune-ne cum te mai simtzi, ca ne-ai ingrijorat. Eu zic sa suni dr.

Simo, sa-ti traiasca frumosul Luca si sa se bucure de un fratior la fel de frumos si destept si sanatos ca si el. Ii doresc mult noroc si fericire lui, dar si tie si sotului si micutului Yanis.

Cine are vesti despre Naty? Cum se simte? Ca eu nu am mai citit de vreo doua saptamani. Stiu doar din ce am aflat pe mess ca a nascut prin cezariana si ca Iulia e la incubator. Cred ca ma duc maine sa o vizitez. Dar nu stiu daca are voie....Ii gasesc nr. de telefon pe mailul comun?

Delphin, ce carti ai pus pe mailul comun? Nu am apucat sa-ti spun ca m-am uitat si eu la filmuletzul acela pana la urma. La tot. M-am facut comoda in fotoliu, cu un scaun la picioare si perna cat mai intinsa sa-mi sustzina cocoasa asta care ma chinuie si l-am vizionat tot. F emotzionant. Multumim frumos.

Sovi, ce faci? Mai vii la kineto sau te-ai razgandit?

Cory, m-ai facut sa rad in hohote! Sper ca macar in viatza viitoare sa iti placa, fiindca sunt chiar gustosi.
Bubu, merci de pontul cu usturoiul. Ce bleaga sunt: daca pestele merge cu usturoi asa bine, trebuia sa-mi dea prin cap ca si crevetzii merg la fel de bine.

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput