Ma umilesc sau nu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tibiuta, eu te inteleg. Peste un an si ceva o sa fiu si eu in situatia ta, cu studii superioare, cu experienta, dar cu o varsta peste 30 de ani, cu doi copii si cu 4 ani pauza de munca. Si sunt convinsa ca imi va fi greu sa gasesc ceva. Pentru ca intr-adevar la noi marea majoritate a anagatorilor prefera tineri fara obligatii, care sunt dispusi sa dea 120% pentru job, care nu sar in sus cand sunt sunati de-acasa ca copilul e mucios. Si sa nu veniti cu argumentele gen "supracalificarea bate tot" ca nu putem fi chiar toate supracalificate. Asta nu inseamna ca trebuie ne complacem si sa acceptam chiar orice ni se ofera. Dar pana la urma e un inceput si ce ti-ai gasit. Atitudinea este foarte importanta. Daca esti increzatoare in propriile forte si nu te lasi usor pana la urma trebuie sa reusesti!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

eu sunt curioasa ce mai muncesc contabilii cu studii superioare (adevarate: ASE/ISE, nu cantemir &comp) prin Romania, din ce moment contabilitatea este considerata munca inferioara? toata lumea buna face audit, directorat sau finante pe acolo, si tot boborul fara facultate face balante, impozite si viramente?

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Si eu mi-am luat diplomele de la "...&comp" si nu consider ca studiile facute acolo ar fi mai putin superioare si mai putin adevarate decat cele de la ASE sau ISE.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by Ana Stroe

eu sunt curioasa ce mai muncesc contabilii cu studii superioare (adevarate: ASE/ISE, nu cantemir &comp) prin Romania, din ce moment contabilitatea este considerata munca inferioara? toata lumea buna face audit, directorat sau finante pe acolo, si tot boborul fara facultate face balante, impozite si viramente?

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Si eu mi-am luat diplomele de la "...&comp" si nu consider ca studiile facute acolo ar fi mai putin superioare si mai putin adevarate decat cele de la ASE sau ISE.

Criss si Alex (11.05.2003)

Sotul meu a facut "...&comp" si e CFO, eu am facut ASE Finante-Banci si sunt doar un manager de nivel mediu, si nici macar in domeniul meu... Iar licenta am dat-o impreuna, in aceeasi sala. Am luat doar cu 0,01 mai mult ca el la media generala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

quote:

Tibiuta, acum serios ;-)

pe mine m-ar deranja mizeria (eventuala) la job si banii putini; in rest, tu iti stii prioritatile: daca iti permiti financiar sa stai acasa, si sa mai cauti ceva sa-ti convina, e ok; altfel...pina la urma e un job, si intre timp cauti altceva, pe masura experientei;

bafta
quote:

Si pe mine m-ar deranja un loc de munca insalubru ,dar pana la urma e un depozit de carte pt.copii , are un birou decent .De stat acasa nu mai pot ca m-am saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Cred ca ai dreptate: decat sa stai degeaba e bine si asa. Dar cel mai bine ar fi sa cauti altceva. Daca ai putut inainte sa ai un salariu mai bun o sa reusesti si acum sa gasesti ceva pe masura pregatirii tale. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

tibiuta, esti intr-o situatie dificila, am o prietena care a patit-o la fel, dupa o pauza destul de mare s-a angajat secretara la o firma, initial i-a fost si rusine sa recunoasca dat fiind faptul ca era mult sub pregatirea si mai ales, posibilitatile ei. Ulterior, datorita programului lejer si comoditatii s-a complacut in aceasta situatie gasind mereu pretexte pentru a nu cauta ceva mai bun si astfel sa redevina macar ceea ce a fost. Glumeam uneori spunandu-i ca se conserva, dar pana cand? Obisnuinta intervine repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Eibiuta... rugamintea mea este ca trebuie neaparat sa ti respecti decizia...
Banuiesc ca ai pus in balanta argumentele pro si contra inainte sa te angajezi, nu?
Ce trebuie sa ti fie clar ca esti buna profesional,ca poti mai mult si ca este o etapa intermediara in viata ta.

Cand te duci la interviu,,, putini te iau 'de acasa' asa ca....

Si nici nu cred ca esti dispusa sa mergi sa lucrezi in consultanta, de ex unde se lucreaza 10=12 ore pe zi si se face 'teren'

Curaj,perseverenta,incredere in tine si in deciziile tale... vei primi o sansa cand vei fi pregatita cu adevarat...

Succes!

PS apropos .. profita de situatie si citeste tot ce ti cade in mana... nu e de colea...
poate candvavei avea TU o editura nu doar un depozit de carte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

tibiuta, mult succes. si eu as zice sa incerci...ce ai de pierdut? daca tot nu ai alta varianta...

andira, ce este acela CFO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

tibiuta, mult succes. si eu as zice sa incerci...ce ai de pierdut? daca tot nu ai alta varianta...

andira, ce este acela CFO?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

chief financial officer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ok, deci ce banuiam si eu. cool. ce calificari sunt necesare pt o asemenea pozitie?

Mergi la inceput