Va uitati la TV? La ce?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ma uit (aproape) zilnic la Dallas pe romantica.
apoi ocazional la animal planet si discovery, mai ales la "meserii murdare" si la "cum se fabrica"...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Discovery(Civilisation si Science), National geografic si pt filme Hbo si Cinemax si fi-mea la BebeTV. Atat, restul nici nu stiu la ce numere le gasesc pe telecomanda
ElOdiaTV

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

La stiri (cu conditia sa nu fie despre accidente rutiere, violuri, crime), Animal Planet, Discovery Channel, National Geografic, Y&R (il prind doar vinerea sau in concediu) si CSI; astept sa revina Cronica Carcotasilor... Intr-un tarziu am convins-o pe fii-mea sa lase Mtv-ul, iar acum se uita la Teo si la Happy Hour...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Urmaresc de ani de zile emisiunea "Profesionistii" a Eugeniei Voda.
Uneori ma mai prinde febra cate unui serial, cum ar fi acum "Anatomia lui Grey".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Nu ma uit deloc, nu am timp. Si daca as avea, m-as uita strict la documentare sau un film bun.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madizza spune:

teletubies,pingu,pocoyo,sam pompierul,pat postasul.si ar continua lista din fericire doar cate o ora pe zi adunata.

madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eu iau "cina" cu Bobby Chinn pe Travel and Living. In rest, trag cu ochiul pe unde se poate, ba la desenele lu' fii-mea, ba la ce se nimereste pe gustul sotului.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

stirile Pro Tv de la ora 19 in timp ce o pregatesc pe Timi de somn si Pro cinema de la 21.30-22.00 este o comedie draguta care ma ajuta sa adorm

Mergi la inceput