Strumfi de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fianna felicitari pt dintisorul lui Matei

Gabriela despre insomnii iti poate spune mai multe Simo. Bravo Medeei ca e cuminte si vioaie

Lia cum doarme acum Una?

Mamii ce dintos e strumful tau

Noi cred ca vom avea carlionti 'At a girl! Mi s-a implinit dorinta ca Lori sa mosteneasca parul lui tac'su
Altfel, cred ca ne chinuim cu vreun dintisor, ca nu poate dormi cum trebuie (am adormit-o de 3 ori pana acum si se trezeste dupa 5-10 min). Iesim la o plimbarica, poate isi face si ea un somn bun.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dimineata si de la mine,

sunt varza, de miercuri noaptea imi tuseste puiul noptile si e infundat, am avut si la serviciu o saptamana cu ceva stres...

insa in noaptea trecuta am gasit o solutie sa tuseasca mai putin, deci sa doarma mai bine si el si eu... il pun pe perna ridicata cam la 45 de grade (am dormit cu el ca daca tuseste toata noaptea si e agitat de la nasul infundat nu-l mai pot lasa singur in patul lui, in camera lui) - se infunda mult mai putin si doarme mai bine, e ca si cum ar dormi in carutz cu spatarul ridicat - poate stiati trucul asta, poate nu, dar vi-l spun si voua, ca pe mine m-a ajutat azi-noapte

cu toata oboseala, insa, ieri am bucatarit, ca tare voiam sa fac si eu ceva dulce, saptamana trecuta am facut clatite, iar ieri am facut chec, a iesit si gustos si a crescut si cat cozonacul
eu am mancat destul de putin - ca nu am uitat de cura noastra, insa au mancat ceilalti din familie, sotul, fata si parintii mei
am mai facut pui cu smantana, ca ciorba mai aveam, asa ca am fost tare harnica... insa am avut ajutor din partea familiei, si cu tot ajutorul sotului si al mamei, tot n-am mai facut curat in casa cam de multicel... asa ca pentru fetele care se descurca singure cu unul sau mai multi copii, jos palaria si

fetele care stiti sa faceti ciocolata de casa, imi dati si mie reteta?

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor intru repede si cu siguranta am sa uit sa scriu din cate as vrea...
am vazut poze cu fetele caferei,superbe,au niste ochi asa de frumosi...
am admirat-o pe daria danei,cu plete superbe,o vad peste ani o brunetica devastatoare...
am admirat baietii voinici ca ianis de oanabb(si mie mi-a placut canapeaua ta mi-ai dat idei),cris al asherei si mai parca pe cineva...of of neuronu',nici nu mai stiu de cand nu am mai scris
simo ma bucur ca ati scapat,super,eu sincer as duce-o pe elisa la cineve care are varicela saui rubeola sau oreion,sa scapam acum,oricum vaccinul ROR nu il fac,defapt inca ma mai gandesc la variante ocolitoare...
mamii sa sti ca de mult ma tin sa intreb de tine,v-ati repatriat?de ce intri atat de rar?ma bucur ca bb alex e bine.
gabriela hai sa-ti dau niste sfaturi vizavi de insomnii poti incerca.fa o baie ierbinte inainte de culcare si bea un pahar de lapte daca il tolerezi,sau o cana de ceai de tei.nu mai manca dupa ora 6-7 seara.nu consuma dupa ora 14 cafea,capucino,ciocolata,orice este energizant.stabileste-ti o ora la care ar trebui sa dormi de exemplu ora 22 .faci baie la ora 21,30 bei lapticul si la 22 te pui in pat,nu aprinzi televizorul(oboseste mai rau).si te gandesti la cum ar fi daca ti s-ar indeplini toate dorintele tale sectre sau nesecrete...somn usor...
carla te rog daca se poate sa dai un link cu scaunul de masina cu isofix de care ai amintit mai sus,ma intereseaza rau subiectul.
oana(ghinetz)incet incet ai sa vezi ca mananca ,inca nu a descoperit gustul.
oaana milena (mily) de la noi de pe forum s-a confruntat cu o situatie asemanatoare cu a ta cu mihnea al ei.problema se puna ca mihnea a facut si infectie urinara,nu mai manca,in fine orificiul se ingustase destul de bine. a mers cu el la tm la un chirurg pediatru si cu o pensa l-a fortat putin acolo.o zi intreaga a stat cu comprese cu rivanol si i-a dat nurofen.a plans la fiecare mictiune cam 24 de ore si gata acum il poate decalota linistita dupa fiecare spalare.acum depinde si de stadiul fimozei.daca se pune problema circumciziei atunci ma tem ca trebuie anestezie generala.mult succes si tarie sa treci cu bine si peste asta.
hai ca am scris cat pentru o saptamana!va pupacesc pe toate

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

alina.a, adica o saptamana de acum nu mai treci pe la noi?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

alina.a, adica o saptamana de acum nu mai treci pe la noi?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

NUUUUU,da am scris mult
si eu am bucatarit,am bagat steamer-ul la greu,am gasit o solutie de mijloc intre el si aragaz....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina.a, Alina.a, Aaaaaaaaaaaaliiiiiinaaaaaaaaa.a, de cand vreau sa te prind...

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, scaunul pe care vreau sa-l iau este acesta:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5192167 sau varianta pe gri care e mai ieftina si se asorteaza cu tapiteria masinii. Asta nu are isofix dar am vazut de la cel pentru infant ca nici nu-l folosesc, asa ca eu m-am declarat multumita de raportul calitate-pret.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Oare cand se termina reducerile, sa mai vedem si noi LUNA?

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

simo am vazut si eu scaunu de la Brevi.e fain.chiar ma gandesc ca merita. o sa iau in calcul si varianta asta.
andrei iar m-a tratat cu "fundu" la masa de pranz. si ce ma distreaza cel mai mult e ca dupa ce ma refuza cu morcovu, suge la san cu asa o pofta de parca ar zice: sac,sac ca tot tzatza e mai buna! of,of cu diversifiarea asta!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Imi pare rau ca sunt copii care nu vor sa manince.
Andrei n-are probleme,chiar maninca bine-legume de toate tipurile(ieri i-am pus si citeva pastai),fructe,cereale,brinza,iaurt.I-am luat si borcanele si le accepta.Saptamina viitoare vine bunica "in probe" la stat cu copilul.

Miine ma duc sa-mi negociez orarul.Nu vreau mai mult de 4-5 ore pe zi.
trebuie sa-l conving pe d-nul care face orarul sa-l faca cum vreau eu.

Am crezut ca ii dau lui Andrei dintii de sus dar a fost o alarma falsa.
Avem in continuare doar 2 dinti si suntem un mare "vorbaret".

Mergi la inceput