Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
loredana_76 spune:
Buna dimineata.
Aylin eu am citit ca cel caruia ii dai invitatie trebuie sa joace si sa faca minim 50 de puncte si apoi iti adauga tie 10 puncte.Eu ma gindeam ca la cita lume joaca sa dai fiecaruia un cupon de 300 lei dau faliment.
Loredana ,mami de David Alexandru 16.07.2007
poze[http://community.webshots.com/user/loredana76100]
Simo78 spune:
Oana da, se face anestezie generala. Succes la doctor!
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
cafera spune:
quote:
Originally posted by loredana_76
Buna dimineata.
Aylin eu am citit ca cel caruia ii dai invitatie trebuie sa joace si sa faca minim 50 de puncte si apoi iti adauga tie 10 puncte.Eu ma gindeam ca la cita lume joaca sa dai fiecaruia un cupon de 300 lei dau faliment.
Nu stiu ce sa zic, despre joc, vad ca nu reusesc sa intru decat o data pr zi, dar sunt fete cu multe puncte.
Petra, daca tu ai relatii mai multe despre jocul cu pricina, spune-ne si noua, sa fim in cunostinta de cauza. Crezi ca e timp pierdut?
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
mychydutza spune:
deci, ce scaun de masina aveti in plan sa achizitionatzi????
andrei ieri iar mi\a scuipat tot piureu...............
*mihaela*
ghinetz spune:
'Neata.
Beau cafeaua aici pe forum apoi fug sa bucataresc. ieri am tras chiulul, am mancat la mama. Asa ca azi trebuie sa recuperez. Si vreau sa fac si ceva bun. Cred ca o cioco de casa.
La joculete si copacei nu ma bag. Imi ajunge una bucata dependenta: DC-ul. Si aici macar am castigat oameni faini, informatii utile...(nu zic ca acolo nu poti castiga ceva; chiar si ideeea de a face un copac sa creasca, asa, ecologist vorbind, e faina)
De azi am reinceput incercarile de a-l face pe Victor sa manance. Tot shontang-shontang. Azi am incercat cu cereale, asa, de dimineata. Acelasi dans al capului stanga-dreapta. Si mai si zaambea shmechereste gen "nu ma prinzi, nu ma prinzi". Faza e ca atunci cand il prindeam se lingea pe buze. Pai sa nu mori? Eu una nu pricep de ce nu deschide gura nici moarta. Dar perseveram. Ideea e ca sunt eu mai ok, mai optimista si simt ca nu o mai iau razna.
Pupam si noi Mateiul nevaricos (suna aiurea, nu? - reluam: pupam Mateiul sanatos. Si il asteptam la plimbare in Copou.)
Fetele care munciti - jadi, Luna, alina.a (nu am spus ce munciti, fiecare pe unde o apuca harnicia) - haideti, macar in we dati un semn!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Edit: Doamne, ce am putut sa scot din mine!!!
Simo, scuze. Eram cu gandul la socrela care vine pentru o operatie de varice. de aia imi suna total aiurea cuvantul. Voiam s aspun ne-varicelos. Sunt zuza rau...scuze.
oaana spune:
Mihaela,tot vreau sa te intreb de o vreme,ce semnifica user-ul tau?
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
deci, ce scaun de masina aveti in plan sa achizitionatzi????
*mihaela*
Cred ca ma opresc la un Brevi. Nu pot sa pun link, cred ca se considera reclama, cautati pe "trei ursuleti". Dar dupa 3 ani se poate detasa spatarul si ramane numai baza ca inaltator si se poate folosi pana la 10 ani. Ceea ce mi se pare ca ii da un avantaj in fata celorlalte. Costa 500 de lei. Din pacate nu are isofix, dar asta e...la momentul asta e de ajuns
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by loredana_76
Buna dimineata.
da, asa este. insa punctele nu le dau.
eu cred ca au un buget alocat. cand se termina ala, la revedere. desi spun ca tine pana in decembrie. daca intr-adevar dau banii, nu pot sa va spun.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
EDITEZ ca sa spun ca "nu pot sa va spun" inseamna ca nu stiu. nu ca stiu dar nu vreau/pot
CarlaV spune:
Revin si eu dupa o saptmana infernala la serviciu, timp in care am mancat doar hamburgeri si tort, recunosc ca am citit pe diagonala iar de scris n-a putut fi vorba... nu ca ar fi intrebat cineva de mine .
Am retinut ca se vorbea de scaune de masina, eu am scoica de la Graco si are isofix, dar am folosit numai sistemul de prindere a bazei cu centurile masinii, mi s-a parut OK. Vreau sa-mi iau un scaun "convertible", care sa se foloseasca si cu fata spre directia de mers si cu spatele, care se transforma pe masura ce creste copilul in inaltator si apoi doar in ceva care pozitioneaza centurile de siguranta. Pusesem ochii pe un Britax dar merge cu copii pana in 40 lbs si parca ma vad peste 1 an jumate cautand iar alt scaun. Pana la urma cred ca iau Cosco Alpha Omega 3 in 1 care merge pana la 100 lbs... deci teoretic e bun si pentru mine .
Fianna, felicitari pentru dintisorul lui Matei, bine ca a iesit usor.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Gabrielabv spune:
servus fetele
a trecut ceva vreme de cand nu am avut pc si vad ca au trecut vreo 4 capitole de atunci, sper sa mai vad ce ati facut intre timp
la noi nu s-au petrecut prea multe schimbari, Medeea se rostogoleste, se trezeste noaptea o data la ora 3 si apoi la 7 dimineata, mananca putin ziua si ii mai fac completare cu Nan, am renuntat la pireu de morcov deoarece a avut diaree cred, facea de 8,9 ori pe zi si am crezut ca nu tolereaza altceva decat laptele, marul nu-i place, cereale ii dau seara in biberon pentru ca adoarme mancand, doarme in continuare ziua cate 3,4 ore afara indiferent de vreme si temperatura, e vesela si dulcica foc
cred ca e deajuns, nu?
aaa, la 5 luni a avut doar 6,550kg
si mai am o rugaminte sa ma ajute cineva cu un sfat ca nu mai pot, sufar de insomnie si e cumplit, nu reusesc sa adorm indiferent cat sunt de obosita. oare ce pot sa fac si de unde mi se trage asta?
iar de slabit nu am reusit nici un gram
va pup ca plange puica