Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
Simo78 spune:
Acu ca nu mai e contagios il pupi, ha??? Ii trimite si el Adelutei un pup balos
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
cafera spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Acu ca nu mai e contagios il pupi, ha??? Ii trimite si el Adelutei un pup balos
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Mai usor cu pupatul in vazul lumii. Vreti sa se iste conflicte? Si....poate mai primim poze cu voinicul care a iesit invingator. De domnisoara Adeluta, nu ma mai rog sa iasa la rampa. O are impresar pe Kari si ...cred ca ne-o arata la momentul oportun.
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
cafera spune:
Buna dimineata! Am si uitat sa spun.
Nu va deranjati, ca oricum toata sambata ati stat "mumos" langa barbati si nu ati calcat stramb pe forum. Va aduc cafeaua la pat. Poftiti!
Eu aveam in ca pana acum o vaca, acum mi-au crescut ramurele de la jocul cu copacelul. Nu vrea nimeni sa mai schimbe din obsesii?
Ha, Ha, Ha!
cafera spune:
Eu am multumit celor care mi-au admirat fetele? Nu cred ca am facut-o! O fac acum, pentru ca nu-mi mai incap in piele de mandra ce sunt.
Diana, sa incepi sa-i arati si lui Victor pozele cu Ilinca, astfel incat, atunci cand se vor intalni, sa aiba sentimentul acela de..."parca as cunoaste-o din totdeauna". Hi, hi, hi! Eu i-am aratat baiat frumos si s-a repezit spre monitor. Asa ca ...pregateste-te, Diana, sa deschizi lista cu fetele din viata baiatului tau. Prima te rugam sa o treci pe Ilinca.
cafera spune:
S-a racit cafeaua de mult.... Sau poate renuntati la acest viciu?
oaana spune:
Cafera eu sunt pe aici,dar nu beau cafea...nu mai beau de cand am ramas insarcinata cu Iosua ,nu am mai suportat-o.
Amethist,multumesc pentru aprecieri.Iosua e cel cu parul cret,si cel mic e Aaron.Da,se uita des oamenii pe strada dupa el si de multe ori spun:"ce frumoasa e fetita"Nu stiu ce sa fac,daca sa-l tund s-au nu,insa mi-e atat de drag cu parul asa mare...poate la vara daca o sa fie foarte cald,si o sa-i pastrez zulufii.
Eu sunt inca pe linia de plutire,nu am dormit o noapte intreaga,Aaron a plans mult-el nu plange noaptea-cred ca intr-adevar ii da vreun dintisor.Merg sa i-au cateva vitamine,caci simt ca altfel nu rezist.Sotul vine la pranz asaca, sunt singura cu copiii,mama are gripa nu poate veni,insa saptaman asta o sa fie mai usor,caci il trimit pe Iosua la buni ziua,pt ca e in vacanta...
am fost cu Iosua la medic,se pare ca nu i-am facut nimic rau,crede ca s-a dasfacut un pic pielita de acolo si il ustura tare cand face pipi.Mi-a dat rivanol,kanamicina,ampicilina si nurofen...acum il asez in apa sa faca pipi si e mai bine,insa nu mai vrea sa se apropie de baie s-au olita.Si la fel mi-a spus sa merg la chirurgie pt. decalotare|circumcizie.
O sa merg saptamana asta sa vorbesc cu un chirurg,sa vedem cum e mai bine.
Vivela,eu inclinam pt. circumcizie-nu din motive religioase-doar m-am gandit sa nu fie prea dureros pentru el,si e mai igienic pt. el daca are circumcizie...insa vom hatara impreuna cu medicul cum vom face,imi pare nespus de rau,caci nici un medic nu mi-a spuc de mic sa-i fi facut lucrul acesta,cand era mult mai usor.
In fine,eu tot sper la locul caela din padure unde sa fiu singura macar o ora,dar astept sa se incalzeasca afara,si iti pastrez si tie,Oana de la Iesi,un locsor in dumbrava.
Asa,am terminat,ma duc sa ma apuc de obligatiuni...va pup si va dores o duminica frumoasa.
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Am uitat sa intreb.Simo,medicul i-a facut anestezie generala lui Matei pentru circumcizie?Si pupam baietelul scump cu varicela,si Aaron a avut ,si a ramas cu doua semne pe spate-s-a frecat de patut si s-au rupt-si unul pe cap...E mai bine ca au facut acum,eu am avut la 24 de ani si am zis ca mor.
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by cafera
Fetelor, am primit o invitatie la un joc cu un copacel. Trebuie sa-l ajuti sa creasca. Punctele sunt transformate si poti cumpara produse gratuit dupa un site de bebelusi. Daca va intereseaza va trimit invitatie. Imi trimiteti pm cu adresa de mail si aveti invitatia.
va da teapa la punctele pe care trebuie sa le dea la fiecare invitatie jucata. cateodata nu iti da nici punctele pe care le faci. dar doar cateodata.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
neata,
matei are dintisoooor!!!!
la joc nu poti intra decat o data pe zi
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
lorinaoo1 spune:
Neata!
Cafera multumim pt cafea si pt joculet, e fain.
Ashera frumos Chris
Simo ma bucur ca a scapat Matei de varicela , macar nu o sa-si aminteasca de ea. Eu am facut-o in clasa a XII-a si radeau colegii de mine
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)