Regasiri (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Dodo-pui spune:
Tot io.
Ma pregatesc sa ajung cu baiatul la control in Bucuresti.Zilele acestea o sa-i fac ECG sigur sedat atunci sa ma vedeti...cum il pazesc.
Hai intrati si spuneti-mi ce fac ai vostri copiii.
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
violeta69 spune:
buna fetelor,
am vazut si eu poze de copii frumosi 
care mai de care mai scump ![]()
Mirona,poti sa desenezi pe diverse teme...floricele,copacei,liniute,figuri geometrice simple...
ati incercat si sa pictati?
cred ca asta i se va parea f haios...
noi suntem mai mari si pictam sa ne relaxam...mai mult eu ![]()
n-avem talente din astea,dar ne descurcam...
ultima data a vrut sa facem vrajitoarea pe matura 
Dbunny,nu stiu cum e cu B6,dar maioneza cred ca poti sa-i dai putina copilului,dar nu prea mult ca e grea pt ficatul lui....
Dodo si eu vreau sa te ajut cu ceva,dar la fel ca si Mirona intai sa ies din gaura asta pe care am facut-o cu sarmanul motanel...
nu v-am spus voua...ne-am chinuit cu el vreo 10 zile cu perfuzii si tratamente la o clinica veterinara si pana ala urma tot a murit...
nu-mi pare rau de bani,ca oricum nu l-as fi putut lasa sa moara fara sa fac ceva,imi pare rau doar ca nu a scapat cu viata...
sambata va tb sa-i fac mamei mele parastasul de 4 ani ...dar de luna viitoare sigur ma gandesc cum sa fac(o sa te anunt pe PM)
va pup pe toate,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dodo-pui spune:
Violeta
stie el DD cum le aranjeaza pe toate
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Dbunny spune:
Miro, aici avem ceva acuarele pt degete. niste tuburi unde copii baga mana si apoi picteaza cu degetele sau cu toata palma... si daca ajunge in gurita cica nu-i bai, nu stiu din ce-s facute...daca vrei iti aduc la sf lunii![]()
Dbunny
5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Mirona spune:
da da - Dbunny - claro ca vreau. Merci mult - sa le pui alaturi de factura - daca se poate 2 cutii - sa fie. ![]()
![]()
![]()
merci Vio, de idei.
Dodo - pup si la voi.
sunt super suparata. Prietena Karinei - Ami a cazut aseara in baie si a dat puternic cu capul de vana - abia acum am aflat. Toata noaptea si toata ziua a avut febra 39,9 - nu ii scade cu nimic. Au fost azi la radiografie si abia maine primesc un raspuns. Somnolenta toata ziua plus un vomat la laptele de dimineata.
Acum nici nu putea mami a ei sa vb - faceau bagajelul sa mearga cu ea in urgenta.
Offff .... imi pare atat de rau de ei, de micuta ... si mi-e o ciuda ca nu pot sa ii ajut cu nimic. Caut febril pe net info si vad ca simptomele ce trebuie urmarite - ea le are. Domne ajuta sa nu fie nimic grav. 
offf - si nici nu pot s-o sun ... 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Dodo-pui spune:
Mirona
sa dea DD sa nu fie nik grav la fetitza -prietena Karinei.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
violeta69 spune:
DD sa ai ba grija de pui mic!
sper sa nu fie nimic grav,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dbunny spune:
M-a enervat maica-mea la culme: i-am zis ca nu vreau inca sa anunt lumea ca-s gravida, dar ea deja a dat stire: tati, frate-miu, pretenu-so din Valenci si vecinamea! nu pricepe dom'le ca-i hotararea mea 
cand anunt!
Vai Miro, ce spaima ma cuprinde cand citesc de Ami. Sa ajunga cat mai repede pe mana unui medic bun...
Kokoou est tu?
Dbunny
5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dodo-pui spune:
Fetelor eu va zic noapte buna si pe maine cand o sa o"iau iar de coada" cu recuperare, facut mancare si intre... scris la "cupiter"![]()
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
kokorina spune:
aici sant!!!!
buna seara fetele!!!!trimit mesajul asta scurt sa stiti ca stau sa scriu,ca pana il trimit,va duceti la culcare....plus ca mai adun si eu un punct.parca spuneam ca nu adun puncte,ca nu ma ocup cu asa ceva....ce sa-i faci,azi sant instabila..