Saltea. de care?

Saltea. de care? | Autor: geanina78

Link direct la acest mesaj

Am un baietel de 4 luni. Am avut o saltea cu cocos si bleahh!! s-a deformat si miroase foarte ciudat. In concluzie, vreau sa o schimb. Problma? Cu ce o schimb? latex nu vreau, arcuri nici atat (pediatrul mi-a interzis sa cumpar)...deci, ce optiuni mai am?

Voi ce saltele aveti pt piticii vostri?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina78 spune:

Chiar nu stie nimeni? Bebelusii vostri nu aus altea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Eu am avut la Alexandra de la inceput saltea relaxa ortopedica, cu 2 fete- iarna/vara. Am patut de lemn de 1.20/60 si am gasit saltea la dimensiune la Dedeman. E super buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

De ce ti-a interzis cu arcuri?
Stiu ca sunt la Pierre Cardin saltele fara arcuri dar nu stiu daca sunt si modele pentru patutul de copil.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

saltele cu 2 fete 1 seminte bumbac si iarba de mare pe cealalta parte poloneze aufermoar ptr aerisire in caz ca se uda 130 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

noi (parintii) avem saltea dormeo - care este minunata. cand am cumparat-o am vazut ca aveau si mici, de copii. nu au arcuri, noi am dus-o pe a noastra acasa sul, la subtioara. o desfaci si cca 2-3 ore nu te asezi pe ea, ca sa se umfle si isi ia forma.

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina78 spune:

Multumesc pt raspunsuri!

Oana, din ce este facuta salteaua ortopedica relaxa pt fetita ta? Cum se spala daca varsa ceva sau face pipi?

Asi, arcurile sunt facute din fier care este conductor de electricitate. Plus de asta, ai vazut ce se intampla cu saltelele vechi care sunt cu arcuri... se deformeaza si se rup arcurile, se face adancitura aceea in saltea de la greutatea corpului.

Isi, nu inteleg cum e cu fermoarul pt aerisire in caz ca se uda? Adica scoti husa si lasi la uscat si aerisit salteaua? Aaa, si inca o nedumerire: cum adica din seminte de bumbac? Nu e din bumbac prelucrat!

Offf, ce greu e sa gasesti ceva atat de simplu
Va pup, fetele! Weekend frumos sa aveti!

Mergi la inceput