MAMICI DE ITALIA (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Si inca ceva,Katia..alterneaza folosirea servetelelor umede ,cand o cureti, cu apa cu bicarbonat,e posibil sa se mai irite si de la ele am citit..

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluk-iritatii a mai avut dar micute cum vedeam ca incepe cit de mica iritatia deja eram la cure
asta insa a aparut dintr-o data si mare tot kuruletul rosu tare si prea a iesit asa dintr-o data
acum ma pregatesc sper sa reusesc sa intru sa o vada

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Continui si eu seria copilasilor bolnaviori, cu probleme: azi ma duc la pediatru (tot fara programare) pt. ca Silviuta a reusit sa ia ceva raceala de la mine ... e fonfaita, tuseste (usor deocamdata) si stranuta des ... ooofff ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bafta fetelor la dr..petro,ioana..sa veniti cu copilasi sanatosi..si sa nu mai auzim de rele..la fete..

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Petcost-sanatate Silviutei
ti-am zis sa o pupi pe spate si ceafa nu? stiu ca e greu dar trebuie sa te abtii
sa se faca bine repede
Giulia
-are bubite rosii plus iritatie si mi-a dat sa cumpar o crema lichida sa-i aplic des dupa fiecare pipi si kk si o crema sa-i pun de 4 ori pe zi timp de o saptamina
_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Katia, al meu facea iritatii de genul asta in peroada dintilor din cauza ca era kk mai apoasa si "acida", cu un miros altfel decat de obicei. Doctorii spun ca dintii nu dau decat dinti , dar asta am observat eu la Eduard. Las-o cat mai mult fara scutec, macar jumatate de ora, ii pui niste pantalonasi subtirei, sa-i "respire" pielea....
Petro, ce a zis dr, sper ca nu e nimic grav...
Cristina, creste bine Giulia, nu ai de ce-ti face griji, oricum mai incearca sa-i dai din cand in cand fructe, poate primeste, nu astepta o data anume sa incepi diversificarea, cu cat sunt mai mari cu atat mai greu accepta altceva ( asta a fost in cazul meu)
Ginger, ma bucur ca sunteti bine, imi imaginez ce obositor trebuie sa fie cu doi bebei...mai este soacra la voi?
Daraban pe unde ati umblat azi, treci la raport...

Mergi la inceput

Micio-mersi
cred ca asta e ca face kk de 3-4 ori pe zi sint mai apoase asa cum zici tu plus ca-i introduc gusturi noi

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Katia, saptamana trecuta a avut Eduard o iritatie urata, cred ca din cauza laptelui, de fapt a ramas pe masa cana de lapte din care bause seara si a baut dimineta din el, pana m-am miscat eu prin baie deja atacase... a doua zi kk bruta, de doua ori inainte sa plecam la gradinita, cred ca a facut si acolo si nu l-au schimbat imediat si s-a iritat rau... ce a mai plans de usturime....Eu ii dau un pliculet cu fermenti si se rezolva burtica....

Mergi la inceput

Micio-la mine e prima data cind se intimpla
cred ca si mincarea e de vina cine stie ce reactii ii da de face atita kk de des si apoasa dar trebuie sa continui cu diversificarea si in plus e vesela si maninca tot ce-i dau toate ii plac
ieri a si baut la suc de morov si inaite cu o zi iar de face numai portocaliu
ce sa facem tre sa trecem prin toate fazele

fetelor va pup pe toate si multu pt gindurile bune si sfaturi

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Chiar asa Micio-Daraban treci la raport

_

ticker