MAMICI DE ITALIA (20)
Raspunsuri - Pagina 19
Raluk31 spune:
Pai daca asa stau lucrurile,nu am ce face,trebuie sa astept sa ma reprogrameze![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Roxali spune:
Alex al meu baietoi canf era pitic manca fructele in masina
Micio pai cred ca si un pic de rasfat de la bunica si una peste alta ea e sefa in casa.
Katia in ce ram lucreaza sotul??
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
pet.cost2005 spune:
katia - am remediat. Nu stiu de ce nu a trecut linkul in invitatie ... oricum, e o invitatie mai veche pe mail-ul comun la albumul meu. Acum se vad fotografiile.
Petronela si
Silvia
alex14 spune:
buna fetelor! vad ca de aici de la voi aud lucruri interesante si de folos si de aceea vreau sa va intreb ceva :
cum am inceput sa am putin lapte la san, am inceput( la recomandarea pediatrului) sa ii dau lapte praf MILUM , cu greu il accepta dar dupa ce bea putin vreo 50 ml dupa 10 minute ii iasa niste pete rosii pe barbita ( ca muscaturile de tintar ) si dupa 20 de minute dispar . Am chemat doctorul si mi-a zis sa ii dau in continuare pina luni si cind facem vizita mai vedem. Hmmmmm auzi la el mie mie frica sa ii mai dau si nu stiu ce sa fac . Daca stiti ceva as dori o parere de la voi!!! 

cind am timp o sa incerc sa pun niste poze cu bebeul meu , maaaaaaa nu ma prea pricep cum
katiapam spune:
Buna seara ![]()
Raluk-sper sa rezolvi cit de repede
Petcost-ce a mai crescut Silvia si ce obrajori numa buni de pupat,cum sa te abtii? e o scumpa si a crescut mare
Roxali-sotul lucreaza fabro,porti,gratii,persiene si pvc,termopan,aluminiu....etc...
Alex-poate contine ceva laptele si nu-i cade bine,Giulia se roseste la gura de la lingurita pina maninca si apoi dispar
noapte buna
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
micio spune:
Neata si o
, ceai pt Raluca, dar cred ca deja i l-a pregatit sotul![]()
Petro, scumpa foc Silvia
Roxali cand ne-o mai arati pe Sonia?
Alex, cam aceeasi problema am avut si eu cu laptele praf, doar ca al meu s-a umplut de basicute rosii pe tot corpul (ca alea de ies cand te pisca urzica): intoleranta la lactoza. Ni s-a recomandat formula de soia sau de orez care sunt scarboase rau si nu le-a acceptat, eu dupa ce am gustat am vomat...si asa am ajuns sa alaptez un an jumate si a mancat Eduard la iaurt de m-am acrit eu....Abia pe la un an si 2 luni nu i-a mai iesit nimic pe fata de la lapte, ca intre timp tot am mai incercat sa-i dau cate putin de control...
Sa aveti un week-end frumos!
micio spune:
Alex, sa pui poze iti faci cont pe unul si site-uri:
http://photobucket.com/ (eu aici am poze, poti incarca si filmulete)
http://www.flickr.com/
mai sunt si altele, daca nu-ti plac astea....
Roxali spune:
Alex daca doctorul ti-a spus sai dai probabil nui intoleranta sau vroia sa vada daca nui apar pe tot corpul...milumil i-am dat si eu primului copil si stiu cai fffbun si anticurgitu etc...
Micio sant cam puturoasa cu pusu-l pozelor...ma si enervez ca nu reusesc s-o imortalizez misto.
Katia pai atunci gasea de munca si in USA.
Bate un vant...cam nasol de plimbarica...cand aveam si eu liber...trag o fuga la prietena coafeza sa ma aranjez ca maine avem declaratie deschisa in biserica ptr botez.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
daraban spune:
ciao fetelor
toata lumea cu treburi,si eu la fel
Ziceam ca intru sa va salut.
Noi mergem maine in excursie la lago di garda,cu soacra cu tot
si taaaaare ma mai bucur
pe toti
dana si
delia (11.03.2007)
slimatei spune:
buna... oana multumim de cafelutza..
ioana..se vede ca am recuperat nu..
iar am saltat zilele..
eu incerc sa prestez macar unul pe zi..nu de alta sa nu ma dati disparuta..![]()
ali .. . da s'a si obs repede ..![]()
din pacate seara nu s-a incheiat asa cum ar fi tb...a fost deajuns ca soatza sa spuna ceva si eu sa interpretez altceva... m-am suparat...si am stricat bunatate de giornata...of..cand ma gandesc ce
sunt cateodata..hai sa spun (dificila)
...ca nu se mai intelege omu' cu mine...eu nu stiu de nik..iau totul alla lettera...or fi hormonii..dai distrug eu..acusica..![]()
de condus am condus...si ieri..am o gramada de noutati si peripetii...oricum ca sa nu incep iar sa ma lungesc..a fost totul ok...
pana la urma..am ajuns intregi acasa...![]()
am fost ieri la pediatra..io..io am condus...
am si parcat frumos
...
la inceput ne-a facut pitica...caci aveam numai 48 cm la nastere...
si ce surprinsa a devenit cand a vazut cand intr-o luna jum aproape 2 lunite ...am crescut 11 cm...![]()
![]()
...avem 59 cm.. si 5.250gr...2 kg si..da' noi papam...nu ne jucam...
si ne-a facut si furbachiona ....zice ca am niste expresii..pt. copilasi de 5 luni...
(zice ca e vespa..si are ochi vespi)che vuol dire?
suntem sanatoase ne-a dat de facut ecocardiograma..(pt.ca e asa norma
)si tb sa pierdem aproape o zi intreaga sa ajungem la Bambin Gesu ca doar acolo am gasit prog. si pot spune ca am avut si cullo..caci e stata una disdetta..daca nu cred ca gaseam una prin aprile- mai...
eu imi faceam prob ca ultimamente nu mai papa asa ca prima..si mi-a spus ca ...per furtuna ca asta ar insemna sa ajunga obezoaie...![]()
tutto sommato e ok![]()
fete frumoase si cumincioare...
dr. mi s-a parut destul de simpatica..
dar nu mi-a spus nimic de vaccin...si eu am uitat intre timp..
caci imi punea nustiu cate intrebari ..si m-a debusolat un pic...a zis ca ne vedem la 3 luni..dar cred ca stie ea ce stie..nu e ca a uitat si ea..?[
]
intre timp s-a facut amiaza..am inceput azi dim...of..ca nu mai reusesc nimic..si tb sa iesim si afara....cand..
va pup sper sa revin cu continuarea...
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita
...si o broscutza ![]()
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"