MAMICI DE ITALIA (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by micio

Buna dimineta!
KAtia, buna cafeluta...Bine ca a trecut iritatia...
L-am dus pe Eduard la gradi, astazi pt prima oara nu a mai plans cand s-a despartit de mine...Eu sunt mult mai linistita ca reusesc sa termin ce-mi propun (treburi casnice deocamdata ca sunt restanta), il iau la pranz, nu vrea sa manace acolo, apoi la nani si cand se trezeste toata lumea e calma si avem chef si timp sa ne jucam...Parca nu mai suntem in conflict ca inainte, cand facea numai prostioare sa-mi atraga atentia daca avem altceva de facut...
Am fugit....pana acum aveam scuza ca nu m-a lasat bimbo sa bucatareasc (chiar daca nu aveam eu chef)...gata mi s-a taiat pretextul asta

bravo Eduardo..

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor
Intru pe fuga sa va anunt ca am pus noi fotografii cu Giulia.I-am montat noul patut si ii place foarte mult sa stea in el.Ar ramane acolo toata ziua. Azi la 16 am din nou ora de condus ( sper ca este ultima ptr ca luni am examenul deci daca nu este ultima atunci e semn rau: mi hanno bocciato un'altra volta )La 17 ca de obicei am cursuri iar la 20 cand ajung acasa am musafiri si trebuie sa ma pregatesc in dupamasa asta sa gatesc ptr ca deseara ajung obosita si nu o sa am chef. Am cumparat foi ptr lasagna si carne macinata sa fac polpette al sugo.
Mi-au reparat ghiuveta si merge si masina de spalat vase in sfarsit.
Raluk imi pare rau ptr anestezista, dar lasa ca m-ai ai timp pana nasti..apropo tu cand ai DPN?
Fug...va salut

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =4 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor

Danangie-
sa ai o zi frumoasa,sa fi iubita si fericita si tot ce-ti doresti

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,fetele!
Danagie,la multi ani,sa fii sanatoasa si sa ai un boboc de bebelus!
Eu am fost ieri la dr,Anais are 2,300 kg si e lunga de 45 cm.Totul e ok..Azi a trebuit sa sun sa-mi fac programarea pt transferarea datelor la spital..Problema e ca n-am priceput ce naiba vroia sa zica cu niste facturi rosii...sau am inteles eu gresit?La voi cum a fost intalnirea asta? Ati dus mapa cu toate cele,vi s-a deschis dosar si vi s-a facut tampon vaginal..mai e ceva ce ar trebui sa stiu?Sper sa ma lamureasca careva..
Stefi,daca ti-am facut pofta cu varza,imi pare rau,dar un pic acolo cred ca poti manca..eu mi-am propus sa nu tin "regim" in timpul alaptarii.
Cristina,pup fetita cu zulufi,ce sta asa cuminte in patut!..Si mamicii ii doresc spor la toate cele!..Termenul e in 14 martie

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

dana la multi ani fericiti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raluk31
...
Stefi,daca ti-am facut pofta cu varza,imi pare rau,dar un pic acolo cred ca poti manca..eu mi-am propus sa nu tin "regim" in timpul alaptarii.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

mi-ai facut...daca vrei sa te risti ..fa-o..eu una nu vreau sa o fac sa sufere inutil..atata timp cat pot preveni.... cat despre spital..nustiu ce sa-ti zic ...fiecare spital cere cum i se pare..dar tu dute cu dosarul...desi la mine nu s-a uitat pe nimic..nici cand a treb. sa ma internez..sa nasc..nici nu l-a deschis..l-am carat degeaba...dar mi-au facut ei analizele lor...

Mergi la inceput

raluka..la mine nu a avut timp sa-mi faca anestezia...deci nu mi-a trebuit..sper sa ai si tu o nastere rapida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

La multi ani, Danangie!
Raluca, nu stiu nimic de transferarea datelor si de facturi rosii...imi pare rau.
Cristina, bafta luni la examen....e o dulce Giulia, ce bine ca ii place in patut!
Roxali, cum este la serviciu, Sonia cum se descurca fara mami?
Petro, nu ai mai spus ce-a zis dr...e bine Silvia?
Eu n-am multe noutati, Eduard a inceput sa stea putin in scaunel cand stau si ceilalti copii, mananca doar paine la gradinita...abia reusesc sa-l bag la nani ca vrea sa stea cu mine, ma mangaie pe fata si zice ciao mama, ciao mama....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micio
...
abia reusesc sa-l bag la nani ca vrea sa stea cu mine, ma mangaie pe fata si zice ciao mama, ciao mama....

che bello!!!

eu sunt cam ca azi inca nu am salutat... da' voi ma iertati nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

bine v-am regasit
ne-am intors de la control,8,650 kg si 72cm,un pic mai lunga a zis dar ce sa-i faci papą č alto (moltooooo alto)
mi-a dat retete noi,sa trec la carne fresca in loc de omogenizati si la lapte fresco in loc de lapte praf,sa incep si cu iaurt la merenda si sa introduc si cina
deci trebuie sa-mi fac lista ca are un scris de pina descifrez...
Cristina-e o scumpa Giulia se intinde cit patutul ma bucur ca-i place,la a mea tot la mine-n suflet in place mai mult
spor la gatit
Micio-ma bucur ca nu mai plinge ai sa vezi ca in curind accepta si mincarea
Raluk-tu mai bine sa-l ai la tine dosarul,mie de exemplu mi-au controlat ecografiile si analizele,depinde de spital
unde am fost eu ziceau ca la internare iti face atunci tamponul vaginal
Slimatei-tu cum stai? ai reusit sa maninci de prinz?

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput