Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(82)
Raspunsuri - Pagina 8
ccris_ccris spune:
Bubu, inca nu sunt hotarata. Am auzit atatea povesti despre Elias... Daca Tutu ar avea o clinica privata sau ar colaboracu una, as naste fara sa stau pe ganduri cu el. E vorba de spital, nu de Tutu., pe care-l stimez foarte, si la care voi merge pana la sfarsitul sarcinii.
Dar mi-am si la Medlife o programare miercuri si poate ma voi hotari atunci.
Oricum, deocamdata merg in paralel cu Tutu si cu Medlife si-om vedea.
Cristina
27+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
zozela spune:
Kitzy ce dulcica e fetita ta!!Daca ei ii place sa stea in funduletz..ce sa-i faci?!
Cris!
Clau chiar asta vroiam sa-ti zic si eu-ca saptamana viitoare sunt in vacanta copilasii!!
Ramo harnicuta,Pucca,Ariel-tare mailul!
De acord-Luny!
Livi hraneste bebelina!
Pofta buna Musia!
Sooooviii taaaci
!!!
Roxule macar un semn/zi da-ne..Asta ca sa nu intram in fibrilatii!!
Pupiiici!
Plimbare placuta Oana!
Ela..
in 33+ cu
!! Varsta mogaldetei
Photos
adriuta spune:
Wowwwwwwwwwwwwwwww felictari Iulia Agpar9???? Mama tu esti chiar o minune de fetitza :).
zoze Multumim de vestile de la Naty. Esti intr-adevar o super sefa si sincer te apreciez pentru tot ceea ce faci. Nu-i usor sa coordonezi toata galagia si ciripeala de p-aici, sa fi mereu on duty si sa faci update .
Multumim . Apai who's nextul ala..... mai de ce esti reaaaaaaaaaa??????![]()
![]()
![]()
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
35+ cu
ADRIAN
adriuta spune:
mamicarepapatot Felicitari pentru cele 30 de sapamanele. Sunteti mari de acum albinutzelor. Nu te supara nu se intampla nimic bebeliei de la capse. Am imbracat copii cu haine cu capse la spate si a fost totul ok.:) Poza cu prosopul galben la soare....nota 20+ Daca o mai lucrezi puuuutin pe calc ...super.
simo nu te supara pentru Candida, nu este din vina ta ci din vina PH-ului si a schimbarilor din interiorul nostru acum cand suntem insarcinate. Suntem mai sensbile si din ce stiam eu parca atunci CAND IEI ANTIBIOTIC ESTI MAI PREDISPUSA SA FACI CANDIDA caci se distruge flora de acolo... Mai intreaba dr. despre asta.Te pup
sovi succes cu renovarile si ...take it easy :)
ursleata ..glumeatza. Pupici
teo2rina ce-i cu tine soro de esti asa suparata?:) Oare toate devenim asa cand se apropie momentul???
delphin ce scumpic e baietelul tau... Sa-ti traiasca si sa creasca mare mareeeeeeee.
ancadragoman Super ca ati stat numai 2 zile.
Si aici tot cam atata ne tine, daca vreau pot sa stau mai mult dar io cand am fost sa vad spitalul acum cateva luni.... si mi-a zis tanti ca sederea este de 48 de ore din mom in care se naste bebe...lalala, ghici ce am intrebat!
Pot sa plec dupa 24???:)))))) a ramas aia tablou. Eu nu am fost internat in spital in viata mea si de aceea mi-e cumva de spitale...brrr.
35+ cu
ADRIAN
adriuta spune:
Eu nu gasesc aici pufuleti ca acasa si ghici cu ce ma consolez(aviz Mihutza!) cu seminte prajite de floarea soarelui si dovleac...

35+ cu
ADRIAN
Roxana Claudia spune:
Zoze - reusesti mereu sa ma flatezi.doar gandindu-ma ca cineva isi mai aminteste de mine mi se umfla pipota
AM fost intr-o pasa mai proasta azi, fara de copil. Il dau la bunici, ca nu mai pot sa fac fata insa in acelasi timp ma incearca o frustrare enorma ca-l rup de mine asa repede si incep sa-l dau colo-colo..si ca-s neputincioasa 
Roxana
37 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
Kya spune:
Roxana eu nu cred ca e cazul sa te simit vinovata. Ca doar nu l-ai trimis la bunici ca sa scapi de el si sa-ti faci de cap. Important e ca stie ca-l iubesti, probabil se simte bine si la bunici, si el nu o vede ca pe o pedeapsa.
Iar tu esti om, si faci cat poti. Esti insarcinata, si mai ai foarte putin pana nasti. E normal sa nu prea mai poti face fata si cu piticutul.
Nu-ti mai face procese de constiinta ca nu faci nimic rau sau anormal.
Kya
29+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
Haide ma Roxana, nu mai zi asa ca-l dai de colo-colo; Kya are dreptate;eu ce sa mai zic ca de vreo 5 luni de cand m-am mutat la randunoi, pe Alexia am lasat-o la mama,ca nu avea aici camera ei,iar acum cand e camera gata,azi a sosit si salteaua de la patul ei, o sa ne apucam de renovat sa facem dintr-o bucatarie si o camera un salon de luat masa; si bineinteles ca iar se amana mutatul ei aici(spre bucuria maicamii ca nu i-o iau)ca doar n-oi aduce-o sa inghita praful de la demolari...si pe mine ma mustra constiinta si seara cand plec de la ea de la bloc mi se rupe sufletul..dar nu zice nimik mititica, s-a obisnuit..
Simo Felicitari pt masina!!Tre sa fii tare bucuroasa, eu stiu cum e ca doar am si eu masinuta mea noua de vreo saptamana si sunt topita dupa ea..
Adriuta mi-ai adus aminte de pufuleti , asa ca chiar acum o sa infulec o punga..
Ursuletule
multumim pentru bancuri ; si lui Ariel(parca) pt mailul haios 
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
27+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
zozela spune:
Adriuta ma faci sa rosesc!!Sarutmana de aprecieri-dar am o scuza-stau acasa mai toata ziua si in pus..Mi-am dorit atat de tare bebelusul asta si m-am atasat asa de tare de voi,incat..
..La mine ma gandeam cu who's next?!!!
Hai mai Roxanico cum sa nu ne amintim de tine?!Sunt sigura ca fiecare randunica se gandeste la celelate-care lipsesc..dar e greu sa le numesti pe fiecare atunci cand sesizezi ca lipsesc..Mie una mi-e greu sa fac asta-pt.ca ar trebui sa insir o mare parte din listuta noastra!Nush cat de bine m-am exprimat..dar cred ca ai inteles esenta!![]()
Iar in privinta lui Cata-nu cred ca ar trebui sa te simti vinovata!Mai ales avand in vedere situatia ta.Nu trebuie sa privesti zilele lui petrecute la bunici ca pe un abandon..Nu inseamna ca il iubesti mai putin..Priveste-le ca pe o..socializare sa zicem,ca pe o schimbare de decor,care nu-i poate face decat bine micutului!!
mamica ingrijorata!
Kya,Nicol!
Ela..
in 33+ cu
!! Varsta mogaldetei
Photos
Clabuc spune:
Mama, ce-am mai dormit! Tare bi9ne a fost!
Kya, te pup mult. Iti dai seama ca eu n-am uitat de carte, dar cum stau in Popesti, mi-e tare greu sa ajung prin oras de capul meu, ca mi-e frica sa conduc, iar cand merg la ai mei, ei stau in Dr. Taberei, iti dai seama cat drum e pana pe la Muncii (scuze, nu mai tin minte exact unde ai zis ca stai, dar parca prin partea aia). Eu marti sau miercuri voi merge in oras, ca am ceva treaba la servici si ma gandeam ca, daca nu te deranjez, as putea trece pe la tine pe la servici (pe la Televiziune, nu?). Ce zici? Ai putea? Am citit de toate achizitiile tale pentru bebe, si noi i-am comandat patutul, i-am luat salteaua, cadita si masa de infasat. Mai am de luat aparatoarea de pat, sacul de dormit si alte maruntisuri. Te pup mult 
Multi pupici si pentru prietena mea draga Simo, care maine o sa fie intr-o mare petrecere ... Mi-esti tare draga 
Bubu, un mare
si pentru tine.
Si inca multi
pentru Zoze, Roxana, Mihutza, Giani, Mami, Sovi, Clau, Chris, Ioana, Olga, Adriuta, Ursuleata, Bitza, Elara (cam de mult n-ai mai dat pe la noi), Kitzi, Stela, Puca, Pidana, Cory si toate randunicile.
Laly
32+
Maria Clarinda
AMR 7 SAPTAMANI!!!
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png