Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zoze, saru'mana, ne-am plimbarit, am luat putin aer!

Adriuta, ce dlagalase sunt filmuletele! Mamica aia cu 4 bebici m-a dat pe spate...va dati seama, patru!!!

Cris, asa e, auzi tot felul de povesti despre Elias si nu numai...eu am nascut cu el si nu vreau decat cu el , asta e daca e la Elias...eu sper sa fie bine!

Roxana, tu stii bine ca nu-i asa cum zici, adica lui Cata ii e bine la bunici, voi il iubiti, ei la fel...nu-ti mai face ganduri de-astea, ca nu-i asa...

Chiar, Ioana, n-a dat nici o veste???

Mai, dar chiar si eu ma gandesc la Ririan, o fi bine??

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nicol,frumoasa masinuta...sa o stapanesti sanatoasa!
abia astept si eu sa-mi vina masinuta,sa o vad...

Simo,mamica lui DAVID,,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Da, Nicol, super masinuta, si culoarea!

Cris, pai nustii cum sunt babele...zici ca ele si faci ca tine!

Vio, felicitari pt. bebelu-grasunelu!

Mai pusese cineva o poza cu masinuta personala si n-am apucat sa vad...cine era??

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Bubu, cand ai nascut cu Tutu si cum a fost? Ce impresie ti-a lasat personalul de-acolo? Eventual, trimite-mi un PM, te rog.

Cristina 27+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ELA,felicitari pentru numaratoarea inversa!eu nu indraznesc sa-mi pun AMR...nu stiu,parca mi-e frica ,ca daca il pun ,nasc...asa ceva,mai rar,nu?!
Apropo de zugraveli,si noi ne apucam de luni sa zugravim camera baietilor ca peste 2 saptamani vine mobila noua si trebuie sa fie totul gata!Sper sa nu ma apuce "nascarea" inainte...

Simo,mamica lui DAVID,,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu exact asa sunt si eu cu dr. meu. Doar cu el si cu nimeni altcineva vreau sa nasc, si daca asta inseamna Elias, atunci Elias sa fie! Eu sunt convinsa ca o sa ne fie bine... Asa simt eu!

Cris lasa-le incolo de vorbe! Tu vezi-ti de treaba ta asa cum stii tu mai bine. Si mama incepuse cu chestii de-astea cand am cumparat primele lucrusoare, dar acum s-a mai potolit. Si-a dat seama ca este aproape imposibil sa te ocupi de toate dupa ce nasti, asa ca mai bine le ai pregatite din timp.

Adriuta mortale filmele, dar pe ultimele nu pot sa le vad fara cont - cica contin material explicit...

Kya 30+ cu Sanziana
Pana la AMR 10s

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

bubu05 Mamica aia cu 4 bebei a castigat premiul de 100 de mii de dolari la un concurs american funny movies(ceva in genul asta).Am vazut la Tv acum cateva luni este un concurs fiecare trimite un filmuletz si se voteaza. Acum bebeii sunt mari si sunt atata de dulci... imagineaza-ti 4, yoyyyy..

Kya trebuie sa dai clik ca esti de varsta legala sa vizionezi asa ceva . incearca....

Vio felicitari pentru bebe grasunel si ...tu ce pui in bagajelul de spital???Ca eu sunt cam confuza ...

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

35+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Cris, hai ca-ti zic aici, poate mai naste cineva la Elias. Insa eu zic cum a fost acum 3 ani si un pic .

Moasa cu care am nascut a fost super de treaba, o femeie extraordinara, din pacate am uitat cum o cheama, dar o recunosc si tare as vrea sa fie tot ea acolo cand o sa nasc acum. Mie mi-au lasat o impresie buna si infirmierele, erau zambitoare si te ajutau, mai ales ca le si dadeam, sa fie multumite. Asistentele erau cam cu nasul pe sus, dar n-am avut mult de-a face cu ele si la fel, le dadeam si lor mereu. Cu schimbatul patului eu n-am avut probleme, cu camasile de noapte la fel, eu am preferat sa stau in ale lor primele 2 zile, chemam infirmiera, ii dadeam banul si ma "servea" imediat. La baie daca era mizerie, ca se cam aglomerase, la fel, chemam o infirmiera ii bagam banu si facea curat mai repede dacat avea ea programat.
Oricum, mie mi-a lasat atunci o impresie buna spitalul, era curat iar cu personalul n-am avut probleme.
Anestezista care mi-a facut epidurala a fost si ea super, intai mi-a explicat la ce riscuri ma expun, apoi cum o sa simt, ce o sa-mi faca, deci super ok.
La neonato, pediatra care avea grija de Vlad la fel a fost super. Pe bebei ni-i lasa toata ziua cu noi, dar daca vroiai il duceai acolo si te odihneai.
De-aia zic,eu am avut o experienta "placuta" la Elias, daca pot sa zic asa, n-am avut probleme...

Apoi acum un an jumate a nascut si sora mea tot acolo cu Tutu si a fost la fel de bine.

Si eu sper din tot sufletul sa fie la fel si acum, si nasterea, si statul in spital si bb sanatos.

Edit: Adriuta, chiar ca merita premiu, cat de draguti erau toti!!
Kya, da, eu nu l-as schimba pe Tutunaru!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Haideti, ca abia am intrat pe usa. Vestile sunt bune, bebe e bine, tot baietel, sanatos, cam timid, are 36 sapt si 5 zile conform masuratorilor, desi teoretic e mai mic, dar eu am ovulat mai devreme si e normal sa fie asa... Am uitat s-o intreb pe doctorita cate kg are!!! Si sunt f suparata din cauza asta... Lichidul este acum in cantitate normala...yupyyyy, cica sa nu mananc sarat ca, desi nu ma umflu, se pot face edeme in interior, la nivelul organelor.

Trebuie sa ma prezint la spital pe 20 februarie... O sa nasc natural cu epidurala. Eu speram sa ma cheme pe 18, dar si 20 e bine. Nu stiu de ce eu cred c-o sa nasc inainte de 20, dar nimeni nu ma crede!!! Asa ca, Zoze, te rog sa ma treci pe lista dupa Roxana...

Am citit despre Naty si vreau s-o felicit pe Iulia pt nota 9!! E suuupeeeer!

Va pup si ma duc la somnic, sunt tare obosita!!

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Randunici, inca niste video cu nasteri (nu sunt chiar asa explicite, dar merita vazute, e si o cezariana pe acolo):
http://health.discovery.com/beyond/
si dati click pe butonul "PARENTING" si o sa para categotiile de videoclipuri, de unde puteti da click pe "Birth Day Live!" si gasiti cateva nasteri.

Vio 33+ Sean
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput