Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
adelamaria spune:
Buna!
Raspund in fuga cea mare cane pregatim de baitza.
Iasmin, si fetitza mea face scandal daca simte ca nu e bagata in seama. Exact asa simteam si eu: ca plange in secunda in care nu mai e ea centrul procuparilor mele! Insa parca de vreo sapt s-a mai linistit; pot s-o mai las cate 10 min si singurica...nu mai mult!...Am citit ca exista copii car sunt mai pretentiosi din punctul asta de vedere...ce sa facem!
Si eu alaptez exclusiv - si a mea suge si la 1 ora jumate'...Doar daca stam afara si adoarme profund sa mai uite de tzitzi... Pana acum sugea tot asa si noaptea!!! Saptamana asta vad ca totusi si-a facut mila de mine si m-a iertat! Suge cam de 3 ori pe noapte.
Mai voiam sa mai raspund cuiva....uffff am uitat! Hai ca poate revin! PUp!
geo_ionita spune:
Voi ati dat calciu la beblusi? Am inteles ca pe la o luna si jumatate trebuie dat calciu cam 10 zile si reluat la 4 luni.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Roxxy80 spune:
La sfarsitul primei luni i-am dat 10 zile cate o jumatate de fiola de calciu/zi. Pediatra mi-a spus ca vom relua in cursul lunii a treia. Vigantol ii dau 2 picaturi pe zi pana la 2 ani.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
BB, eu zic sa-i dai ceiut in continuare pentru ca printesa ta este hranita doar cu lapte praf ca si baiatul meu.
Papa la 3 ore se aplica doar bebeilor hraniti cu lapte praf din cate stiu, pt ca acest laptic se difera mai greu. pentru mine a fost greu la inceput sa-l fac pe Matei sa manance la 3 ore, insa am reusit cu ajutorul suzetei si a ceiutului .
Ank83 spune:
...... tocmai m-a sunat o prietena gravida sa ma intrebe daca ce simte sunt contractii de nastere.... m-a cuprins nostalgia ...cica maine trebuia sa mearga sa ii provoace nasterea ca era trecuta de termen si in seara asta au luat-o contractiile
Ank Raul 17.10.2007
Jasmin012 spune:
Vasari si Daria, sunteti niste dragutze. Va pupam. Am pune noi pupici pe ecran, dar internetul nostru merge cu viteza melcului. Deci va place puiutzul meu. Si voi aveti printese frumoase. Ei, care il vrea de ginere?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Georgiana, aici se da la toti copiii Protovit, care este un polivitaminic, indicat pt inchiderea fontanelei. Nu contine calciu. Mie nu mi-au recomandat nimic altceva. Eu insa nu i-l dau pt ca bebe a-nceput cu colicile inca de la 2 saptamani si tot de atunci incepusem sa-i dau protovitul. De aici am tras eu concluzia ca acest protovit ar fi avut legatura cu durerea de burtica. Asa ca nu i l-am dat decat pana la o luna. Adevarul e ca nu sunt sigura, dar nu mai risc sa-l mai agit si eu. O sa incep sa il dau din nou peste vreo luna, cand o sa aibe 3 luni si daca o sa cred eu ca stomacelul lui e pregatit. Poate o sa te intrebi de ce iti spun toate astea, ca ce legatura are cu calciul, am sa-ti spun parerea mea: daca tu crezi ca bebe ar avea nevoie de el, da-i calciul, daca nu, nu. Poate nu e necesar. Nu primeste destul calciu prin alaptare? Excesul poate fi daunator... Eu nu m-am stresat in legatura cu calciul, bebe creste foarte bine, nici eu nu am probleme, nu mi/au aparut carii, nu am probleme cu dintii, nu-mi cade parul... Eu continui sa iau vitamine exact ca in timpul sarcinii si consider ca bebe isi ia calciul suficient din lapticul meu. Tu esti cea mai in masura sa-ti dai seama daca bebe are nevoie de un surplus de calciu. Zic si eu...
geo_ionita spune:
Din greseala am postat acelasi mesaj de doua ori...credeam ca nu l-am trimis ca mi s-a inchis calculatorul. Cati doctori atatea sfaturi...si eu am scos azi bebe cam 2-3 ore pe afara si doarme bustean, s-a trezit o data pe la 16 a mancat din abii sani iar la 20 s-a trezit din nou dar nu a mancat doar 5 minute si e blana
oare acum cand o sa se mai trezeasca?? De ce nu doarme asa si noaptea...
Eu din tot sufletul as vrea sa ii fac program dar cum ati spus si voi, daca ii e foame trebuie sa manance!
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
BB, eu zic sa-i dai ceiut in continuare pentru ca printesa ta este hranita doar cu lapte praf ca si baiatul meu.
Papa la 3 ore se aplica doar bebeilor hraniti cu lapte praf din cate stiu, pt ca acest laptic se difera mai greu. pentru mine a fost greu la inceput sa-l fac pe Matei sa manance la 3 ore, insa am reusit cu ajutorul suzetei si a ceiutului .
roxxy ceiut ii dau in continuare!!
a mea bubuline papa ba la 2 ore jumate, ba 3, ba la 5 chiar si la 6 ore jumate!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Buna!
Raspund in fuga cea mare cane pregatim de baitza.
Iasmin, si fetitza mea face scandal daca simte ca nu e bagata in seama. Exact asa simteam si eu: ca plange in secunda in care nu mai e ea centrul procuparilor mele! Insa parca de vreo sapt s-a mai linistit; pot s-o mai las cate 10 min si singurica...nu mai mult!...Am citit ca exista copii car sunt mai pretentiosi din punctul asta de vedere...ce sa facem!
Si eu alaptez exclusiv - si a mea suge si la 1 ora jumate'...Doar daca stam afara si adoarme profund sa mai uite de tzitzi... Pana acum sugea tot asa si noaptea!!! Saptamana asta vad ca totusi si-a facut mila de mine si m-a iertat! Suge cam de 3 ori pe noapte.
Mai voiam sa mai raspund cuiva....uffff am uitat! Hai ca poate revin! PUp!
Adelamaria, cunoastem... Parca ar fi gelos pe ceilalti. Nu cred ca bebelusii simt totusi gelozia, dar sunt atat de smecheri.... Si Lucas mananca noaptea tot de vreo trei ori de cand doarme cu mine. E incantat sa doarma cu mamica lui. Chiar daca se trezeste si deschide ochiii continua sa stea cuminte si adoarme din nou repede, atat de incantat e de caldurica si de burtica mamei... ca eu daca vad ca se agita imi dau seama ca/l doare burtica si-l pun pe burtica mea, asa, ca de la burtica la burtica.... Si se linisteste....