Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Si la noi e frumos,acum bate soarele chiar in camera noastra..de nu mai vad nimic..poate iesim mai tarziu la o plimbarica.

Luy mi-a placut filmuletul,dar mai ales de actrita principala,ochioasa de Maria...sunteti o familie frumoasa.
L-am vazut si pe frumosul matroz carliontat al Piciulikai,pe dansatorul si sportivul Tudor de mami Yaia,frumos peisaj am vazut in poze,de vis parca..
Gabriela mi-a placut mult Sara in body-ul acela alb,iti vine s-o papi,ce dulcica e!
Myral multa sanatate Elizei!
Rnico am vazut pozele cu Alesia,sunteti dragute amandoua!
Adimercedes felicitari pentru botez si sa va traiasca micuta crestina!
Diwana bine ai revenit!Si eu ma intrebam ce-o fi cu voi,caci stiam ca Rares era bolnavior..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Gabitz78, sanatate multa mamei tale si refacere rapida.
Myral, dulcetica sa-i treaca.
Luy, super filmulet , voi cu minunea voastra, sa traiti si sa va bucurati de ea.
Yaia, ce papanas diversificat la activitati ...daca si in Ro s-ar organiza pentru bebici ...ce bine ar fi...nu am mai avea mamici depresate...
Piciulika , cred ca micutul Michael a simtit, auzit ca ii era amenintata titia de Stefan....

Adimercedes,sa va traiasca mica crestina scumpa , sa va bucurati de ea.
Cum va simtiti acolo, si cum e cu copil mic ? Aveti un cerc de cunoscuti romani? Mie una mi-a lipsit curajul sa ajung acolo cu baiatul care are acum 9 ani, dar cu asta mica...asa ca tati s-a intors in sept ,dupa vreo 2 ani (cu vacante) din Au si NZ. Dar ...nu se stie niciodata... M-ar fi interesat cum e cu copii mai mari pe acolo ...sa vad cum e cu scoli etc.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Apropos de statul intre perne, eu il pun pe Rares in perna de alaptat. Nu am cuvinte sa multumesc inventatorului pernei sau fotoliului cu bilute de polistiren

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Diwana avem si noi costumas alb,cum are Rares in pozele cu 'mosu'.L-a primit Miru la botez de la nasa-sa,pacat ca n-are si botosi.

Sim pe chic bebe am vazut preturi mai mici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani !!!
Sa curga sampania in valuri, beti, va veseliti si priviti mandri flacai si superbe domnisoare sarbatoriti azi :

copanosul cu ochi albaaaaaastri Vladutz de slippers [bi]
voinicul papanash Albert Raoul de mirella74
papanashul junior Luca de Katrin

gingasa palarioasa Lisa de adimercedes
cocheta cu vestutza de la mami Miruna de danuta36
lungana chiuitoare Alexandra de daniela76
dulcetzica parfumata Flavia Maria de pitic_03
dulcetzica aromata Ioana de anomar12

Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti veseli si norocosi, viata sa va fie senina si luminata de iubirea celor dragi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Momentan printzesa doarme ( in brate, normal ), ma bucur ca nu a mai tusit ( ieri o data si azi inca o data, da' azi nu se pune, ca a fost dupa ce a plans), asa ca vom iesi afara cand se trezeste.
Adica... imediat, ca a deschis ochii maaaaaaaaaari

Revin dupa plimbare !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumim de sfaturi si complimente! Ca intotdeauna, niste dragute!
Asa imi plac urarile personalizate ale Luisei!
Adi, felicitari pt mica crestina!
Picio, Picio, tu si visele tale…

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, si eu am avut ideea asta la un moment dat, dar banii necesari nu ii am.

Andreea1002, o sa mai ai ceva de asteptat, deocamdata se lucreaza la partea de look a site-ului. Insa oricum nu vor lansa sub numele celui existent care momentan se adreseaza altui target.

Prisi, multam de raspuns. Cosmopolitan mai citeste si al meu cand mi-l gaseste, cica sa vada cum am de gand sa il manipulez.

Sim, si eu multumesc, am dat deja parerile. Legat de borcan, nu m-am gandit sa ii dau mai mult, si asa mananca greu si cu mozoleala si daca ii dau prea mult? Drum bun voua. Pupici

Celia, multumesc mult pentru raspunsul elaborat. Sa stii ca am aceeasi parere.

Ma duc sa culc copiii. Revin

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by andreea1002

Buna dimineata fetelor!
Nu, nu acum m-am trezit, ci pe la 8 jumate. Insa a trebuit sa stau dupa printesa...acum isi face somnul de frumusete.
Nu va mai zic ca sunteti vorbarete ca stiti deja, ati dat gata capitolul de aseara pana acum...

andreea_deea, si Mirunei ii transpira cateodata picioarele, chiar daca le are goale. Insa eu dau vina pe caldura pe care o am in casa si nu reusesc de nici un fel sa fac mai racoare. Daca tin geamul deschis mai scade un pic, dar dupa ce il inchid in jumatate de ora e la fel.
rnico, sa-ti traiasca printesa frumoasa.
Sim, multumim!
urmychance, daca te hotarasti pana la urma sa faci la restaurant iti pot spune unde am facut noi botezul. Intra maxim 50 pers si nu mi s-a parut nici scump.
gabitz, si eu mananc citrice, dar mai ales beau suc de portocale si lamai (facut in casa, bineinteles). Nu am observat sa fie vreo problema cu bebe.
Gabriela foarte frumusica Sara! Eu sunt de parere ca se da laptic dupa masa, bineinteles daca mai vrea.
CeciliaL, tu cum ii dai cerealele: in lapte, adica mai subtiri, sau le prepari direct piure mai gros? Aseara i-am dat si eu prima oara cereale, insa am facut un fel de lapte mai gros.
Roxana, Pinacolada, succes cu bonele. Asteptam vesti.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Andreea ti-am trimis Pm , voiam sa-ti raspund aici, dar din gresala am apasat Pm si nu mi-am dat seama.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare tuturor,

nici nu stiu cu ce sa incep.
clar nu pot sa recuperez prea usor ce ati scris.
tare tare harnicute.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput