la gradi in alta tara
Raspunsuri - Pagina 2
baicualina spune:
si acum mai e o problema....nu mananca!!
cateodata nu mananca nici dimineatza inainte de a o duce acolo , parca face greva foamei!
voi cum ati procedat???
Alina
cge spune:
Alina, stai linistita, pana la urma va manca si va dormi la gradi.
Isi va da seama ca nu are de ales.![]()
Poti sa ii dai niste vitamine in perioada asta ca sa te linistesti.
Mai vorbim in 3 sapt, sa ne spui ce bine s-a acomodat.
Acasa povesteste de gradi ?
Starea ta se transmite si fetitei, cum sa creada ca e ok la gradi daca mama e asa speriata.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
amyarabella spune:
Dar ea cum e in general cu copii ,comunicativa sau rusinoasa ?
Mult succes si eu urmeaza anul acesta sa dau baiatul la gradi...am niste emotii !!!!
Sper sa va fie bine in continuare, Mult curaj !!!!!
mami Amy si bebe Stefan
mihaela_s spune:
Silvia n-a mancat vreo 2 luni la gradi, in parte pentru ca nu-i placea mancarea, e cu totul altfel decat la noi. Apoi incet-incet s-a acomodat si cu asta. Insa acasa manca fara probleme...
Asa e cum spune cge, fii calma si incurajeaz-o, cu cat esti tu mai stresata si mai ingrijorata, va fi si ea.
Ai rabdare sa treaca timpul...
Poate te incurajez cu ceea ce iti voi spune acum: fetita mea cea mare a plans non-stop la camin in Ro, circ si isterie in fiecare dimineata timp de 4 ani, iar de mancat manca foarte putin si o mai si obligau educatoarele!!! Asa ca se poate si mai rau
...adica sa fii in Ro si copilul tot sa planga si sa nu manance...
Iti tin pumnii in continuare, ai sa vezi ca va fi bine!
vorbe de copil...
Hobby
baicualina spune:
mersic fetelor de incurajari!

sper sa fie asa cum ziceti voi....sa se obisniasca chiar daca o sa dureze un pic...
pot sa zic un singur lucru: deja nu mai plange cum plangea in primele zile cand am dus-o, s-a obisnuit cu ideea ca nu are incotro!
de mancat nu mananca acolo, chiar daca e mancare de acasa, n-am vrut sa ii dea acolo mancare,era optional.
dar cand ajungem acasa de multe ori vrea sa manance exact ce a avut la ea!
de dormit doarme iepureste 15,20 de min. dar acum a facut nu numai pipi ci si kk acolo...asa ca e un semn de acomodare, zic eu!
in rest rabdare si rabdare ca sant nefumatoare!![]()
va mai tin la curent cu ce mai facem!
Alina
baicualina spune:
da...in general ea e comunicativa si sociabila!
cand mergem in parc se imprieteneste repede....chiar daca la inceput sta sa testeze putin persoana(copil sau adult)din priviri...
eu nu am rezistat pe cresa! imi spunea mama ca deja cunosteam drumul spre locul respectiv din tramvai inainte cu o statie!si acolo ajunsa mama vroia sa ma dezbrace si eu trageam sa ma imbrac...
slava Domnului ca nu seamana cu mine!