Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

de dimineata aveam impresia ca am dansat toata noaptea pe mese asa ma dureau picioarele si bazinul. toata ziua am crezut ca e din cauza ca n-am dormit iar spatele si bratele or fi de la caratul sacului de 12kg

ei bine... nu vreti sa auziti asta, si cu siguranta nu vreau s-o spun dar se pare ca ma ia si pe mine . frisoane, dureri musculare, usturime in gat, raguseala, inceput de tuse si o dispozitie de zile mari

ma duc sa fac o baie si sa ma piaptan, sa intampin nesimtita asta de viroza cu zambetul pe buze

see you

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

buna mamici,

am zis sa mai dau si eu putin pe la voi ca sa nu ne uitati chiar de tot.
in primul rand va pun niste poze din vancanta, o saptamana in ianuarie la caldura. am fugit un piculet de frig si zapada.
http://picasaweb.google.co.uk/nicole.poze/GrandSirenisCancunMayanRivieraMexico?authkey=7NWvZr9PAX0
sa vedeti si voi ce mare sunt la 14 luni jumate 10.900kg si 1.78 cm. spun cateva cuvinte dar cel mai mult imi plac sutienele lui mami. le palpez, mi le pun dupa gat si spun "titi". abia astept sa cresc sa am si eu titi. sunt fascinata de ele.
sper ca sunteti bine. nu prea am apucat sa va mai citesc. de azi inainte sper sa apuc mai des.

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

cu siguranta, veti putea, nici nu e cazul de 'trebuie'. si va veti da tot interesul, sunt convinsa. dar bb1 va putea si el la fel ca voi? adica poate intradevar sa se adapteze cu seninatate la o noua viata la 2 ani la fel cum ar face-o la 3 ani? pt bb1 aparitia lui bb2 este o noua viata, asa cum pt voi nasterea lui bb1 a fost intrarea intr-o noua viata.
oricat de bine pregatiti un copil de 2 ani pt toate schimbarile ce vor veni, el va reactiona cu siguranta mai bine la 3 ani decat la 2. (2 si 3 ani alese de dragul exemplului, nu ca varste unice in discutie)

cred ca asta e intrebarea pe care si-o pune dia. nu daca ea se descurca cu time-managementul a 2 copii (desi nici asta nu e de neglijat in anume situatii) ci cum se va descurca bb1 cu bb2...

parerea mea...

sa inteleg ca mesajul meu este incomplet si nu prea la obiect?!?
deci...
nu am de unde sa stiu cand va fi pregatita Crinuta si cand va putea intelege ce cauta bb2 in viata noastra...,ramane sa aflu pe propria-mi piele...
am scris incomplet pentru ca nu am experienta a doi bebelusi...,deci chiar nu stiu cand ar fi pregatiti ,2,3,5 ani...
acum chiar stau si ma gandesc...,cum imi dau seama daca fata mea este pregatita au ba?
iar generalizam?ex:pai daca un copil de 2ani...,pe nume Ianis a fost pregatit sa-l primeasca in viata lui pe fratiorul Marc...,asta inseamna ca toti copii vor fi pregatiti sa-si primeasca fratiorii la aceiasi varsta?
eu nu cred...
parerea mea...

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mamaana, donia..poftiti ce ne face almo...azi in ziua cu furtuna de zapada ...eu le-am vazut odata, pozele..atentie natiune! o faceti pe proprie raspundere!...as fi sadica sa le mai vad odata...e ca un film de groaza pt mine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica
quote:
Originally posted by dandusa

...pentru mine TOTI copii mei vor avea parte de atentia mea exclusiva

DA!DA!DA! Exact asta gandesc si eu, nu ma mai chinui s-o spun altfel

V-am mai spus ca imi sunteti dragi, da? Asa ca nu va suparati daca imi vine sa zambesc ca atunci cand Roxana ma anunta ca isi propune sa aiba 6 copii deodata Sau cand imi spune ca ea o sa deschida un magazin in care totul va fi gratis, ca sa poata sa cumpere toata lumea orice doreste... sau ca o sa traiasca intr-un castel cu o armata de servitori, iar fiecare servitor va fi platit cu vreo 3000 de dolari pe luna... Imi doresc din toata inima sa i se implineasca fiecare vis, dar pe de alta parte eu stiu in ce lume traim, pe cand ea inca nu...
Daca nu va suparati, haideti sa reluam discutia asta neaparat cand o sa aveti si al doilea copil... sa vedeti atunci cum e sa ti se rupa inima in piept pentru ca nu te poti multiplica, sa vedeti cum e cand fiecare copil te doreste doar pentru el, acum, doar ca uneori asta se intampla cu doi copii in acelasi timp... te doare inima, zau, cand unul dintre copii plange noaptea ca e speriat de tunete, dar chestia asta il trezeste pe celalalt care incepe sa planga... si fiecare dintre ei o vrea doar pe mama, intrega, doar pentru el si durerea lui... si exemplele ar putea continua, dar nu vreau sa dau de inteles ca automat unul dintre copii e sacrificat, pentru ca in realitate e frumos in majoritatea timpului, insa idealul ala de care vorbiti voi... si Roxana ... e doar un ideal.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

quote:
Originally posted by almo

buna mamici,

am zis sa mai dau si eu putin pe la voi ca sa nu ne uitati chiar de tot.
in primul rand va pun niste poze din vancanta, o saptamana in ianuarie la caldura. am fugit un piculet de frig si zapada.
http://picasaweb.google.co.uk/nicole.poze/GrandSirenisCancunMayanRivieraMexico?authkey=7NWvZr9PAX0
sa vedeti si voi ce mare sunt la 14 luni jumate 10.900kg si 1.78 cm. spun cateva cuvinte dar cel mai mult imi plac sutienele lui mami. le palpez, mi le pun dupa gat si spun "titi". abia astept sa cresc sa am si eu titi. sunt fascinata de ele.
sper ca sunteti bine. nu prea am apucat sa va mai citesc. de azi inainte sper sa apuc mai des.

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mi-e rau.....!!!!!!!Doamne ce frumossss!!!!!!
esti sigura k are doar 10.900kg.arata de vreo 12...pe putin!e superba,sa va traiasca.
Cat ati zburat?cum s-a comportat pe avion??(am si eu piticii mei).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

mamaana, donia..poftiti ce ne face almo...azi in ziua cu furtuna de zapada ...eu le-am vazut odata, pozele..atentie natiune! o faceti pe proprie raspundere!...as fi sadica sa le mai vad odata...e ca un film de groaza pt mine ...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

A, nu... imi vine sa imi iau campii si sa plec spre sud... [omulet lesinand]
almo, foarte faine pozele, gata, m-ai convins, ma duc si eu Foarte frumoasa e Nicole, ce carlionti...!

Ktrinel, cu sudul sudului ... vezi ca vine acus Ruxandra cu parul valavoi cu maturoiul in mana... mai incearca, eu iti sugerez vestul sau estul... pana si chinico ne acuza ca i-am trimis vantoasele... las ca ii trimitem mai bine o furtuna de zpaada, ei?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

de dimineata aveam impresia ca am dansat toata noaptea pe mese asa ma dureau picioarele si bazinul. toata ziua am crezut ca e din cauza ca n-am dormit iar spatele si bratele or fi de la caratul sacului de 12kg

ei bine... nu vreti sa auziti asta, si cu siguranta nu vreau s-o spun dar se pare ca ma ia si pe mine . frisoane, dureri musculare, usturime in gat, raguseala, inceput de tuse si o dispozitie de zile mari

ma duc sa fac o baie si sa ma piaptan, sa intampin nesimtita asta de viroza cu zambetul pe buze

Stiu ca nu-i de ras, dar m-ai facut sa rad, tu esti de vina, nu eu!
Baga si un vin fiert diseara, sa o intampini razand... si cine stie? Poate chiar dansand pe mese
Acum serios, pe mine vinul fiert si un somn bun ma puneau pe picioare... dar recunosc, faceam asta cand eram fara copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

in realitate e frumos in majoritatea timpului, insa idealul ala de care vorbiti voi... si Roxana ... e doar un ideal.

si de ce ma rog,vrei sa-mi strici idealul?!?
stiam eu de ce-o iubesc pe Roxana mai mult ca pe tine...

hai sa-ti spun un mic secret...,stii ce cred eu despre tine?,ca esti M I N U N A T A...si cred ca esti asa pentru ca esti mamica de doi ingerasi...
fetele(de pe forum) care au cel putin doi copii sant altfel...,sant mai intelepte...,stiu o mie de lucruri folositoare...,sant mamici de doua ori,de trei ori...,ceea ce mie mi se pare minunat...
asa vreau sa fiu si eu...,la fel de minunata...
nimic nu-mi poate schimba idealul...
daca nu voi reusi...asa cum imi doresc,stiu ca voi face tot posibilul sa fiu cat mai aproape de acest ideal...

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

almo ai o adevarata domnisoara
hai mai vino si povesteste-ne de Nicole

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput