Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 5
danutz spune:
Deci este ora 3 dupa amiaza si io sunt asa de obosita de parca as fi la sfarsitul programului. Drept care am decretat ca-mi iau pauza, mi-am pus o pancarda cu 'INCHIS' pe birou si stau sa va citesc. (asta apropo de ce nu am voie sa fac la birou dar eu oricum fac.
Citii de accidentul lui Monique, bine ca sunteti toti teferi, v-a ferit DD, masina se va repara...
Dbuny...helouuuuuuuu...bravo mami, o data si bine! Felicitari pt samburel...sa dea DD sa fie carutul roz si tie sa nu-ti fie rau!
Ruxandra, cu intarzierea de rigoare...LMA conului Grigore! Bey, daca tot bantui Central park-ul arunca si incoace cu ceva aroma de Manhattan...acceptam si neste poze!
Aka, sanatate multa Cristinutei!
Acu vad ca-s si alti fulguleti bolnaviori, si Anateo...offf, sanatate multa la toata lumea!
Acu' ma intreaba unu' de pancarda mea si tre sa-i dau explicatii!!!
roxanica2006 spune:
Adinazot, va doresc f. multa sanatate, pt. mine esti o super-femeie, super-mama, sincer nu m-as putea descurca daca as fi in locul ta
A_deju si mi-e asa draga pustoaica aia care plangea la telefon, ca-mi vine sa ma duc sa-i sterg nasu' c-un servetel umed, sa-i dau deoparte paru' din ochi si s-o mangai incetisor pe crestet, exact in locul in care, un an mai incolo, o sa vada ca si fi-su' are acelasi vartej :)),
niciodata, da' niciodata, nu as fi zis ca ma vei face vreodata sa plang...
Flore, nu stiu ce sfat sa-ti dau...doar vreau sa-ti fie bine...
Teutz, sanatate frumoasei Alexia!! Ma bucur ca te-a amuzat David al meu
Anateo, imi era foarte dor de voi!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
lizzy spune:
roxanica
sensibila ca de obicei... parca vedeam un film frumos...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
danutz spune:
Inapoi pe baricade...
Tema Diei...La mine problema bb2 e o PROBLEMA mareeeee cat o zi de post de ala musulmanic!!!
Nu ramasul gravida, ca acolo am dovedit ca-s cea mai fertila din parcare...dusul unei noi sarcini e o mare problema. Si apoi boala mea genetica.
Deci, chiar daca imi asum un alt bebe care potential sa aibe boala mea mostenita, ramane si problema de a duce sarcina (tiroidita si compania). Si mai e si faptul ca ok pt o alta sarcina, ma refer strict la ala ginecologic, o sa-l am cam intr-un an, plus perioada de gravidie...ar fi sa-l nasc cam pe la 37 ani...cam tarzior as zice.
In minte am si ideea unei adoptii...aici mai tre' sa clocesc lucrurile!
Deci, revin la vorba initiala, problema bb2 e o ecuatie cu multe necunoscute!!!
Daca lucrurile ar sta cu totul altfel, eu una cred ca diferenta ideala intre copii e cam de 3 ani.
Acu' chiar ca tre sa fug...offff sper sa recuperez in week-end!
Maine ma asteapta iar ecografie la tiroida...nu mai pot, m-am saturat!
aka spune:
trecuram cu greu peste noapte, a supt aproape tot timpul. n-a facut temperatura dar a tusit rau. si acum tuseste tot asa, parca s-a copt tusea, se chinuie sa expectoreze si nu poate. tuseste aproape pana vomita..si n-a mancat nimic de ieri, adica nimic solid. a ascultat-o azi dr. si a zis ca e bine ca nu s-a complicat, parca e mai bine un pic decat ieri. a stat cuminte la aerosoli, nu a mai plans rau, nu s-a mai agitat. in rest circula toata ziua prin casa, tipa cat o tine gura, umbla in dulapul cu vase la farfurii...
bb2. hmmm. deocamdata nu. pentru mine ideal ar fi sa vina bb peste 3 ani. doamne fereste de vreun accident, ca n-as fi in stare sa renunt. abia fac fata la unul, dar sa mai fie inca unul si cu colici si nopti nedormite ar fi prea mult pentru mine.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
mamaana spune:
neata
am reusit sa ajung la munca, pentru prima data cu trenul... ninge mult mult mult... scolile sunt inchise... donia cum e pe la voi? ktrinel dar la voi??
ma duc sa citesc din urma si revin
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
aka spune:
de-abia adormise 10 minute ca s-a trezit de tuse. mancase cateva bucatele de cascaval si juma de biscuite. a vomat tot, absolut tot. mie frica sa nu dam il altele si mai urate...
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
mamaana spune:
asa cum bine zice donia, cu mai multi copii e chestie de organizare; eu cred ca oricand sunt bineveniti si o mama se poate descurca cu doi sau mai multi; noi am asteptat pana la 'ultimul tren' sa mai facem un copil, nu regret ca acum si doua fete minunate pe langa un baiat, iar despre gelozii, ele apar intr-o forma sau alta la orice varsta, depinde foarte mult de parinti cum regleaza situatiile
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
roxanica2006 spune:
Aka, nu te ingrijora, si david tusea pana voma. Incercam mereu sa nu-l culc imediat dupa masa, pt. ca in timpul somnului se intetzeste tusea .
Va trece, stai linistita!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by flore26
Neatza! Atat am apucat sa scriu de la ora 11 pana acum Alessia e bine, aseara a adormit imediat, cu mama, fara sa zica tzitzi, deci pentru ea e ok. Acum e mai nasol pentru mine...sanii beton, amortiti, durerosi...va sugerez sa stati departe de monitor, in ca explodeaza, sa nu va stropesc....Acum am muls putin, am legat o fasa umeda peste ei, m/am strans cu un fular si...sper sa treaca repede.Astept sfaturi despre cum sa procedez cu sanii...
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
azi n+am reusit sa citesc nimic si acum am deschis chiar la pg asta
nu stiu exact ce s-a intamplat dar vad ca flore o intarca pe printesuca.
Flore vezi ca sunt niste pastile Dostinex 2 tablete iti trebuie dar vb cu dr ginecolog despre ele. opresc lactatia f repede in 2 zile. dar daca le iei nu mai tr sa-i dai deloc sa suga. l-a mine fiind fortata de evenimente a trebuit sa opresc lactatia urgent sa nu ajung la cutit si am luat astea si gata dar cred ca cel mai bine e sa o faci treptat. ti-am spus asta sa stii incaz de forta majora.
pupici
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.