Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salut,

Dianarus,
Multa sanatate...nu stiu cum rezisti cu atatea pe capul vostru..eu clacam demult... si fara tigara...FELICITARI!
Adinazot,
Seamana cu tati Alesia..
Din nou ma inunnez cata ordine e la voi in casa..nu tu o jucarie..nu tu o hartie..cum reusiti?
teutz,
Multa sanatate si voua...

Bb2?
No way for the moment..
Prietenii stiu de ce...

Dbunny,
Felicitari!Sarcina usoara si o fetita cuminte!
Eu zic sa lipesti testul pe o hartie pe care sa scrie "tati,voi avea o surioara" si sa -o dai lui dani sa i-o duca...Tu sa stai cu camera video pe fata lui tati

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Flore, eu am luat si 2 pastile Dostinex. Mi s-a oprit lactatia imediat si nu m-au durut sanii, totul a durat 2 zile. Am luat cate 1/2 pastila dim si seara, 2 zile. si poate te ajuta si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DBUNNY,felicitari pe bb2!!!sa fie intr-un ceas bun!!!
LAVINIA,eu nu suport deranjul in casa,asa ca jucarii sunt in camera ei,dar deocamdata nu prea prezinta interes,sau cand prezinta,se duce la ea si se joaca acolo,nu le prea aduce prin casa!!!Si,da,seamana cu tati Ale!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by dandusa

ma voi adapta cerintelor...,trebuie sa pot!...

...si apoi cine poate spune concret pana la ce varsta este indicat sa-i acord atentia mea exclusiva?...

...pentru mine TOTI copii mei vor avea parte de atentia mea exclusiva ,depinde de mine cum o voi distribui si exploata,astfel ca ei,copii mei,sa simta aceiasi dragoste oferita individual...

DA!DA!DA! Exact asta gandesc si eu, nu ma mai chinui s-o spun altfel

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

cu siguranta, veti putea, nici nu e cazul de 'trebuie'. si va veti da tot interesul, sunt convinsa. dar bb1 va putea si el la fel ca voi? adica poate intradevar sa se adapteze cu seninatate la o noua viata la 2 ani la fel cum ar face-o la 3 ani? pt bb1 aparitia lui bb2 este o noua viata, asa cum pt voi nasterea lui bb1 a fost intrarea intr-o noua viata.
oricat de bine pregatiti un copil de 2 ani pt toate schimbarile ce vor veni, el va reactiona cu siguranta mai bine la 3 ani decat la 2. (2 si 3 ani alese de dragul exemplului, nu ca varste unice in discutie)

cred ca asta e intrebarea pe care si-o pune dia. nu daca ea se descurca cu time-managementul a 2 copii (desi nici asta nu e de neglijat in anume situatii) ci cum se va descurca bb1 cu bb2...

parerea mea...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

dianarus, din tot sufletul FELICITARI pentru ca incerci sa te lasi de fumat! Tin pumnii sa fie pentru totdeauna!
Adina, ma bucur ca Ale nu mai are febra si e mai bine! Am vazut si pozele...radiati de fericire acolo...chiar, trebuie sa gasiti o solutie sa fiti mai des impreuna...tu ai grija ca prea slabesti, sa nu fie de belea cu tiroida aia...in rest, pupici multi de la noi!
Dia, super tema propusa de tine...imi place de mor sa citesc mesajele fetelor si cu siguranta avem multe de invatat de la mamicile veterane, cu mai mult de un copil.
Canada, multumim de capitol nou si de listuta cu sarbatoritii!
Flore, comprese cu apa rece, mai poti si mulge cate putin cand sunt prea tensionati sanii, eventual pastile de ablactare, dar am auzit ca-s nasoale, ca au multe efecte secundare.
Kokorinaaaaaaaaaa, Alexandraaaaaaaaaaaa....

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

dbunny, da, de ieri suntem pe antibiotic, augmentin, cu amandoi. sigur impart frateste aceeasi magarie...

sper ca ce-a fost mai rau a trecut. marc si-a luat dimineata antibioticul din lingurita, fara strambaturi (minuneeee ), a baut lapte (normal... ), acum la 12 a papat juma de bol de supa cu gurita maaare. si se mai joaca din cand in cand, nu mai e suparat tot timpul, inseamna ca nu se mai simte asa rau. doamne-ajuta... sa vedem in continuare... daca nici la noapte nu face crize de-alea de hic-hic desfac bagajul de spital

lavinia, multumesc . cand ajungeti exact? pe 20 sau 21? te-ai interesat daca te spitalizeaza si pe tine pe sectie sau numai pe el? (eu sper ca si pe tine... dar chiar nu stiu care sunt procedurile acolo)

dbunny, eu sustin ideea laviniei. despre cum sa-l anunti pe sot! e super!

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

A-deju,
Cum zice dianocica..mi-a rasarit o lacrima in coltul ochiului..

Dianarus,
Nu ma speria...nici prin cap nu mi-a trecut ca nu m-ar putea spitaliza.e imposibil..e mic doar,nu?
Mers miercuri la domn' profesor pt dosar si detalii.. e in sesiune cu studentimea..revin luni
Probabil pe 20 venim..

minunea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lavinia_P

A-deju,
Cum zice dianocica..mi-a rasarit o lacrima in coltul ochiului..

Dianarus,
Nu ma speria...nici prin cap nu mi-a trecut ca nu m-ar putea spitaliza.e imposibil..e mic doar,nu?
Mers miercuri la domn' profesor pt dosar si detalii.. e in sesiune cu studentimea..revin luni
Probabil pe 20 venim..

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

care miercuri? ai fost deja?? sau vii sapt viitoare luni?
uita ce-am spus, sigur vei sta cu el in salon. vorbea gura fara mine!

Mergi la inceput

da. sunt obosita. m-am prins. vorbeai de prof. din iasi.
priceput. pe 20 stau cu pancarda 'fam.popescu' la intrarea in oras

hai ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Salutare!!
Dianarus, multa sanatate baietilor, ma bucur ca sunteti mai bine. Sa stii ca nu-i musai sa faca crize de hic-hic, cum zici tu, uite si david a avut laringita cu tuse urata, dar fara crize de sufocare. Doamne ajuta. Iar faptul ca incepe sa coopereze si sa ia fara prea mult scandal antibioticul,chiar e semn de mai bine.
Citeam cat esti si tu de optimista, si ma gandeam ca vor zice fetele ca am luat-o razana amandoua, copiii bolnaviori si noi ne laudam ca totusi e bine. Da chiar asa e!! Copilul alearga, se opreste din joaca sa tuseasca o tura si-si continua trebusoara.
Felicitari pt. lasatul de fumat!
Si stai un pic, cu prenumele alea, fii atenta eu deja-s inregistrata la OSIM, asa ca ...
Asiza, ma bucur ca te-a amuzat puiul meu, si nu, nu o iau ca pe o tragedie, mi-e tare drag si mie cum incurca borcanele.Poze noi n-avem...Nu mai recunoaste aparatul bateriile incarcate, sau habar n-am , dar imi spune mereu sa schimb bateriile.
Lavinia, fantastica ideea data lui Dbunny, ce suflet sensibil. O s-o plagiez si eu cand va veni vremea...
Dia, referitor la bb2, sincer inca nu ma simt in stare, dar, sigur , daca se intampla va fi o foarte mare bucurie.
Intre mine si fratele meu e o diferenta de 6 ani jumate, eu am avut f. mult grija de el, poate fiind si fetitza , mai protectoare, mai harnicutza, am perceput totul ca pe o reponsabilitate ce-mi facea mare placere, nu ca pe un chin. Imi era drag sa-i tin companie, inca din primele momente de viata, imi era drag sa-l pun pe olitza, s-o curatz, adoram sa-l plimb cu caruciorul, cine mai era asa mandra ca mine cu o papusa adevarata in carutz??? Apoi, cand a mai crescut ieseam cu el in fata blocului, la gasca de copii, si-l puneam sa imite pe rand toata animalele: "Ionut, cum face gasca??" Si Ionut raspundea prompt. Bunica mea il invatase sa ma strige "soruca mea", nu Roxana. Bai, si era deliciul vecinilor, era febletzea cartierului.... cand il auzeam strigandu-ma " Soruca meaaaaaaaaaa!!!", cu asa dragoste in glas
Bineinteles, cand a crescut s-a rusinat de gesturile astea ...
E drept ca initial, cand mami imi explica ce si cum, ca voi avea un fratior sau o surioara, eu eram foarte suparata, chiar se speriasera ai mei, ca amenintam mereu "Numa' sa-l aduceti acasa, ca-l arunc de la etaj!!" Asta pana cand l-au adus intr-adevar acasa, retin ca fusesem in ceva vizita la vreo intreprindere comunista, cu clasa, si nu mai aveam rabdare sa ne explice aia cum au depasit ei cu muuuult productia de fier forjat sau ce naiba, voiam sa-l cunosc pe fratior. Mai, si retin exact cum ma grabeam spre casa, si acum daca ma uit in jos, parca-mi vad cizmulitele umbland repede-repede prin zapada, ca Ionut s-a nascut vineri, 13 decembrie. Am ajuns, mi-am aruncat toate hainele si am alergat spre camera. M-am pus in genunchi langa patul unde era Ionut, si acolo am ramas amutzita...indragostita. Pana-n ziua de azi...
Asta e versiunea mea...mami in schimb spune ca i-a fost fffff greu , eu eram cls I, il alapta pe Ionut si cu mine facea liniutze, eu neastamparata, Ionut agitat. Ma sfatuieste mereu sa fac in asa fel incat nasterea celui de-al doilea copil sa nu se suprapuna peste primul an de scoala al lui David.
Ufffffff, adevarul e ca am cam aberat la tema zilei, dar ma intelegeti voi...
Imi face mare placere sa citesc raspunsurile "profesiniste" ale mamicilor cu doi copii

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput