Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

vazut poze cu motanul , cald si bineeeee la ct dupa pozne , super fain . apoi vizionat poze de la canada cu donia & comp : ce schimbati in bine sunt copiiii , placut mult !

noi plecat pe strada la plimbare asa de manuta .... vroia prin baltzi .... noroc cu vecinii care au curatat zapada ca altfel ne tre cizme de cauciuc ! :)

pupici si o seara frumoasa !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by desiree

mai fetelor am vorbit acum si cu cumnata mea din spania, si mi-a dat niste poze eu nu am mai vazut-o gravi

spuneti si voi, ca eu una nu incetez sa ma mai minunez, asta e burta de 2 luni?????

..mie mi se pare maricica rau, la 2 luni abia mijea burta la mine....

mai ca ma gandesc ca ar fi 2, maine are eco, sa vedem ce i spune

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

ia vezi, ca poate vine ktrinel si zice c-o stie si pe cumnata-ta ... io una nu m-as mira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by desiree

mai fetelor am vorbit acum si cu cumnata mea din spania, si mi-a dat niste poze eu nu am mai vazut-o gravi

spuneti si voi, ca eu una nu incetez sa ma mai minunez, asta e burta de 2 luni?????

..mie mi se pare maricica rau, la 2 luni abia mijea burta la mine....

mai ca ma gandesc ca ar fi 2, maine are eco, sa vedem ce i spune

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Minshiuna, inselashiune! fata asta-i groasa de fro 5 luni!

Paco a reactionat bine, a ramas mut, dar ii surade idea, s-a pus si-a maturat curtea in liniste(asta bineinteles dupa ce i-am reprosat ca nu ma ajuta destul cu dani)

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Poze noi aici.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

desiree.. cam asa eram si eu la 2 luni. ma intalneam cu prietena pe strada si se uitau chioras cand ziceam "doar 2 luni..." :)) la 5 luni..ha haaa..eram o minge de plaja, varianta cu diametru de 1.80 m :)) si la 9 luni..numa' zeppelinu' ma mai intrecea :))) da' nu zic ca n-ar putea fi si doi pe-acolo.. sa ne dai de veste cand aflati ce zice la eco :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna seara,fetili!!
DESIREE,poate avea ceva burtica si inainte de a ramane gravi...
SARYTA,cu intarziere iti urez si eu La multi ani,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de fam.ta.....minunata,am vazut pozele....pfiuuu ce frumuseti de fete ai,sa-ti traiasca.Mama coada or sa faca baietii la usa ta.....!!!!!
Da...aveti dreptate,ADEJU a slabit mult lately.
DIA,cum sa mai comporta Oana la baie?A inceput si Elisa sa planga cand o clatesc pe cap fara a avea vreo intamplare care sa o fi speriat in vreun fel.
A inceput si ea sa umble...scumpa de ea...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

pun repede de-un capitol nou.. mai voluntariaza cineva?? numar pan' la 10 si m-apuc :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

subiect inchis, continuam fulguiala AICI :)

Mergi la inceput