Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 16
lizzy spune:
a_deju, felicitari pt finutza! sa fie sanatoasa!
si eu as avea emotii, desi finii nostri sunt in US, de abia astept sa se hotarasca sa faca un bb. ca poate ajung si io pe-acolo sa-l vad :)))
flore, ma bucur ca esti mai bine!
saryta tie si fetelor multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!
laura, nu am uitat de tema ta cu vacanta, dar tot stau si ma gandesc ce sa fac... sper sa pot pleca si cu marc, desi el e asa sensibil. ne-ar place la munte la inceputul verii (eventual cu salina cu tot) si la mare (afara, nu la noi) la sfarsitul verii. sau italia, sau croatia, sau antalya, sau creta. nu stiu... dilema maaaareee...
asta seara am avut o surpriza urata. iar a facut alergie pe fondul problemelor actuale, probabil chiar la augmentin. aseara au aparut bubitele, azi le-am monitorizat, asta seara nu se mai putea, e clar alergie, a inceput deja sa se scarpine. dr mi-a zis sa-i opresc antibioticul si sa-i dau antialergic. mai ramane sa ma rog sa nu se complice problemele respiratorii, tratamentul cu antibiotic e incomplet, desi pare sa fie pe calea cea buna sper sa nu-l intoarca si sa dea in bronsita sau pneumonie sau otita. practic acum a ramas fara medicatie.
eu sunt mai bine, am stat in pat juma de zi (si, pe de o parte, ce bine a fost... numai cand bolesc am parte de rasfatul asta...) sper maine sa fiu si mai in forma ca imediat incepe saptamana si sunt iar singura cu doi muschetari plini de energie!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
roxanica2006 spune:
Sarytaaaaaaaaa, la multi, multi ani!!!
Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de frumoasa ta familie!!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
[b]Diana, offf, a facut mititelul alergie?? Sper doar sa nu-l deranjeze atat de tare...
Iar la complicatii nu te gandi. Ma gandesc ca daca si Ianis a fost bolnavior in acelasi timp, apoi te-a palit pe tine, e ceva viral si trece si fara antibiotic. Asa sper!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
bebinuta spune:
Ce rusine, nu am vazut pana acum......
Saryta La multi ani!!!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dandusa spune:
de ale Crinutei...
bai nene...,fimea' canta...,c a n t a...,mi se pare incredibil...,daca o rogi frumos sa-ti cante...,iti zambeste pe sub sprancene...si incepe...,lalala,nananan,lalala,nanana
daca-i in picioare se leagana usor...,daca-i jos,isi leagana doar capul...o tot amenintam ca o gatim la cina,dar nu se lasa prinsa
de curand si-a schimbat dansul...,de cate ori aude o melodie baga un tremurici din tot corpul ceva gen dans din buric...,doar ca-i tremura si suvitele de par...
zilele astea a invatat ceva nou...: numere de magie,cantat live la "microfon",jucat de-a alba-neagra [:-))]
santem in show-uri maaari cu mancatul...,dar nu discut despre asta...,ca ma enervez...
vreau sa va spun ca toate actiunile au fost retinute si puse in practica...
nr de magie i-a fost oferit de Claudiu..., a prins-o imediat...,mima si ea ca ascunde ceva in palmuta...si venea sa ne arate...
cantatul la "microfon" a fost oferit de mami...,care in disperare de cauza a inceput sa cante si sa danseze ,a avut efect...,dar nu cel dorit..., in loc sa basculeze papica...,Crinuta mea canta si ea la "microfon",adevaru-i ca se fac bani frumosi din asta...
cu alba neagra a fost asa:a gasit tati trei cosulete din lemn...,pe care le-a pus cu fata in jos pe masuta ei... a ascuns cativa fulgi de cereale sub unul dintre ele...,le-a invartit,le-a sucit...si a rugat-o pe ea sa le gaseasca...,cauta,gasea si halea...scurt!
avantaj ca papa tot ce gaseste sub cosulet...,dezavantaj ca dureaza muuult masa...,dar she conteaza?!?,timp avem berechet...,doar nervii sa ne tina!
Flore,
sper sa treceti cu bine peste perioada asta grea...
Dianarus,
Madaluta,
esti prea suparata si prea dezamagita...,te cred...,dar trebuie sa vorbesti cu el...,trebuie sa comunicati...,discutati calm,puneti in balanta,trageti linie si voi decideti
din afara n-as putea spune decat ca trebuie sa fiti impreuna,nedespartiti...,aveti nevoie maxima unul de celalalt...,dar voi doi stiti cel mai bine...
Almo,
minunate pozele ,Nicole este tare frumoasa,tu la fel
Adeju,
sa-ti traiasca finuta,sa fie sanatoasa
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Ce rusine, nu am vazut pana acum......
Saryta La multi ani!!!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
ai fost tare simpatica...
rusine si mie...
La multi ani,Saryta
multa sanatate,multe impliniri alaturi de cei dragi
dianocica spune:
despre noi:
acum cateva zile si-a gasit ghetutzele in casa (de obicei stau pe hol) si incerca de zor sa si le bage in picior. acum 2 zile i-am dat o bluza cu fermoar. s-a chinuit vreo juma' de h sa si-l inchida. o parte de bluza cu una de tricou..dar asta nu mai conteaza...azi toata ziua s-a chinuit sa-si inchida singur capsele de la bluza. stie absolut toate pozele din toate carticelele, face mic-mic cu manuta cu degetelele lipite si maaare maare cu manutele sus si se intinde tot, si se mai si ridica pe varfuri. in continuare da de mancare la toate jucariile toata ziua ma-mam ma-mam
sapt asta i-au iesit 2 canini, inca 2 sunt pe vine plus maselele din spate care au inceput sa miste la greu.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dandusa spune:
de curand am cumparat babetici cu manecuta...,la baza au un buzunar mare in care se strang toate ce-i cad din gura sau de pe langa...
deci daca vrea sa pape singura nu se murdareste decat in cap...,restul este camuflat...
le-am luat din ikea,sant 14 ron
intr-o zi a desfacut capacul de la canuta ei si a baut din ea ,nu va zic ca toata apa a dat-o pe langa...,noroc cu babetica si cu buzunarul ei...,acolo era toata apa...
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Am si eu o intrebare: Cam cat timp folositi umidificatorul pe zi, doar cand doarme sau si in rest, doar cand are muci sau si in rest?
poze
calin
Calin (5.12.2006)
eu il folosesc numai noaptea cand oana doarme, dar in fiecare noapte ... in timpul zilei n-ar avea sens, ca oana oricum nu sta intr-un loc si circula in toata casa... deci n-ar prea avea utilitate sa mearga la ea in camera...
asiza spune:
Noroc ca s-a gasit cineva sa verifice listuta ca altfel ne faceam de mandra minune ! Asadar:
Draga Saryta!!! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta minunata!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!