Casnicute sexy (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ptr toata gasca.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Danelutza
Monica ti-am vazut bunataturile, vroiam sa-ti dau o idee de frigarui din alea intepate in ananas si sa-ti arat o poza cum am facut eu la ziua sotului, dar nu stiu ce-am facut pe ce am apasat, ca mi-am blocat accesul la webshots .

Asta adica?
Ce de bunataturi am vazut eu aici in album si nu spui nimic...

O fi ala care zici tu, dar eu nu pot vedea nik

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

cuscrele!

Monica,ma bucur ca ti-ai salvat parfumul. Offf...ce te-ai face fara mine...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multumesc de cafea, am baut doua si de la Monica mai rece si de la Bianca mai calda.

Georgi sanatate multa lui Stef

Cuscra rizi de mine ca nu vaz nik, ha ? Dar sa stii ca nu m-am lecuit, tot am mai apasat pe niste butoane sa vad ce si cum, acum sa vad daca s-o descurca mesterul, sa scoata calculatorul la lumina, ca prea l-am bagat in bezna (buhuhu, buhuhuu)

Monica eu am pus cuburele de parmezan, pepene galben, sunca presata, maslinute verzi si salmone afumat. A avut un succes demential, mai ales ca betisoarele sint lungi si poti papa in liniste ca zaharul pe bat

Va tuc pe toate in ordinea care vreti voi, acusica dispar cu soata la cumparaturi, el vroia sa mergem pe la ora 13, dar eu i-am propus sa mergem inainte si sa papam in tirg , cica sa nu aduc motata prea tirziu acasa, ca dupa aia nu mai face nanita. A fost de acord cu ce-am spus eu, ce sa faca saracul barbat

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai cuscra mai...io ti-am zis sa nu mai apesi pe nik pe acolo... Nu te temi ca face bum?
Offf...saracul cuscru...nik nu poate sa zica bietul de el.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miha, stai ca acu mai poate zice una alta cuscru-tau da stai sa creasca printesa si-i jale de el.

fetelor unde sunteti?

pt toata gasca.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

Azi stau in pat la recuperare Ne-am zbenguit toata noaptea, am castigat o pereche de ochelari de soare si-am planificat ziua mea de nastere . Soatza s-a simtit foarte bine ( inca o data) alaturi de colegii mei de munca. Am facut si cea mai mare greseala, pe la ora 2 noaptea ne-am dus toti la Mc ...si da.....am bagat si eu un cheeseburger. Rusine sa-mi fie

Incarc pozele si ma duc la cumparaturi. Luni sunt inchise magazinele si iar am de cumparat en-gros

Ps: Am dansat de ne-am rupt toti in figuri pe melodia asta

Miki

Mergi la inceput

Dansul original :-)) e asta

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Am stat dupa canapea, ca era bine, nu mai cere nici unul nimic, daca stau ascunsa...
Monica ma bucur ca ai gasit sticluta la parfum, cand e sa spargi ceva...se intampla, poti sa fii cat de atenta ai fi.
Danelutza, spor la cumparaturi, pofta buna la masa in oras!!!!
Miha, azi ai mai facut bunatati?
Miky, fain dansul, m-am destins pe melodie.
Bianca, sar'mana de cafeluta!!!ce mai faci???
Eu am piftie sa fiarba, pe aragaz, caci vrea Dan, piftie.Mai tarziu dupa ce fiebe asta o sa fac chiftelute , snitele, caci trebuie sa pun maine pachet.Azi a plecat Dana de la cursul de la munte spre Bucuresti si mi-a zis sa ii pun : MANCAREEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!le fac pe astea de azi caci sa am loc maine pe aragaz sa fac si o ciorba si o mancare de fasole, ca asta e comanda.Daca ii pun lui Dana ii pun si lui Catalin.Deci...fac mancare ca la armata...Voi ce faceti???la noi e caldut afara, dar dimineata a fost un ger....brrrrrrrrrrrr...
Va pup pe toate!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Poze :-)

Miki

Mergi la inceput