Casnicute sexy (159)
Raspunsuri - Pagina 4
monica-elizabet spune:
noi am fost in parc si apoi la fosta gradinita a lui alex sa ii revedem pe d-na si pe colegi...
Danelutza
multam...ai grija de tine, sanatate multa
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Danelutza, multa sanatate!!!offffffffff, virusii astia de gripa...ai grija de tine.Dan , doarme acum, e mai bine, i-au recoltat azi analize, luni vedem rezultatele.
Monica , a fost frumos in parc?
Miha ce face Amira? Robert?
Bianca te-am suntat la telefon, dar nu ai raspuns, vreau sa vb cu tine!!!
Alinuta, nu mai zici nimic? ai terminaat cu amenajarea casei?Bebe , ceva?
Eu merg iar la bucatarie, acum fac o varza calita.Voi ce mai gatiti?
Doina Bita
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra am vazut tiramisuuuuuullll, dar tu chiar papi toate dulciurile alea si nu te ingrasi, ca eu sigur ma ingras numai cit le vizionez pe calculator
Inca nu mi-am deschis expozitie cu vanzare.
Ce-i cu atatia virusi pe capul vostru mey?Sanatate multa si aveti grija de voi!

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Inca nu mi-am deschis expozitie cu vanzare.Desi ma bate gandul.
Eu am savurat fara sa platesc

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutzaquote:
Originally posted by mariussimiuc
Inca nu mi-am deschis expozitie cu vanzare.Desi ma bate gandul.
Eu am savurat fara sa platesc, adica de-acum vrei sa ma pui la plata ?
Tie iti fac reducere,asa ca intre neamuri.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
OlgaTarziu spune:
Salut.
Sunt acasa si ghiciti de ce. E o furtuna de zapada afara de nu-i adevarat. La serviciu la mine e regula ca atunci cand se inchid scolile suntem si noi inchisi. Ma trezesc dimineata si vad ca ninge dar merg la lucru. In 3 km am vazut 5 accidente, Mai, dar derapeaza indienii de nu se poate. Majoritatea soferilor nu au vazut zapada la mamicuta lor, asa ca... Eu am 4x4 merg fara probleme dar sa nu vina minunea tropicala sa se izbeasca in mine. Oricum pe drum am primit telefon ca s-au inchis scolile asa ca m-am intors acasa. Astea toate se intamplau la 7 fara 15.
CRISMIR spune:
Wauuuuuuu,OLGA,si sper sa piticul e cu tine,nu?...adica acum sunteti acasa ok?...bine ca nu ai ajuns la servici,ca era mai greu sa te intorci...nasol cu furtunile de zapada!!..
si tie si lui Tony,cum mai sunteti?
DANELUTZA
,MIHA
,multam!...da ,l-am dat pe Robert de ceva timp la gimnastica,dar in ultimele luni cu bolile astea nu l-am putut duce...acum iar am inceput...e cam greu ca nu prea poate respira ca lumea,dar ii place acolo
...ei,nu va imaginati ca e gimnastica,hahaha,e ceva asa pt copilasi de 3-4-5 anisori...adica multe abdomene,exercitii maini /picioare,sarituri pe trambuline(asta adora fi'miu
)si tumbe...e fain ca intr-o ora ies transpirati de acolo si obositi,
...el a mai fost si la fotbal,dar era prea mic si am renuntat![]()
DANELUTZA,mai da chiar ca virusii astia v-au inebunit...asa si la noi
...ati incercat sa luati ceva intaritoare,ma refer la ceva de imunitate?..eu am inceput sa-i dau lui Robert si vad ca e ok,a inceput sa si manance mai bine si am scapat si de muci,Doamne ajuta!...am luat si eu la greu vitamina C si sa sti ca ajuta...poate incercati si voi cu ceva,ca ma gandesc ca e si slabit organismul,cu iarna!!!..sanatate la toata familia!
...a,si sa sti ca merita sa o dai pe puiuta la dans/balet,ceva de genul...mai ales daca e talentata,doar e fetita
...al meu sot e impotriva gimnasticei ca zice"ce draga e baiat,vrei sa devina popo...?"
...nebuni barbatii astia,mai ales de baieti
...ei,mai ales cat e mic,eu zic ca-si elimina din energie...apoi om vedea ce-i place si ce vrea sa faca,nu?![]()
Hai ca am scris...am avut limbarnita![]()
MIHA,presupun ca tu nu mai ai timp sa-l duci pe Robertelul nicaieri,hmmmmmmmm,ma gandesc ca e greu si cu puiuta..si pe frig...dar v-ati gandit la ceva activitati sportive pt el?...sau altele?..al meu de exemplu e antitalent la desen
...asa ca sportul e de el
,deocamdata.
DOINA
,sanatate multa si tie si lui Dan!...eu zic ca ar trebui sa te intereseze si sanatatea ta,ca daca nu te vei mai putea misca cine se va ocupa de Dan?..Doamne fereste!..dar intelegi ce vreau sa spun!
Gata ca v-am plictisit destul...fug sa mai citesc pe aici si apoi sa-mi iau puiul de la gradii!
toata gasca,pe mai tarziu!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Liana30 spune:
Danelutza din pacate nu voi mai da nici un rezultat..am incheiat capitolul!!!
va pup pe toateee!!!
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!