*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*
Raspunsuri - Pagina 19
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by alina023
Pup zuzele si bebicii plangaciosi!
S-a pricopsit si Ana mea cu muci. Si din cauza ca nu putea sa respire bine nici nu a dormit prea bine. Sunt cam chiauna acum. Am mers cu ea la medic pentru ca stranuta si de cate 4-5 ori o data si mi se parea ca tuseste. Se pare ca nu are nimic altceva decat muci dar beleaua asta nu ne permite sa facem vaccinul de 2 luni. Mai merg miercuri sa vedem cum e.
Dar mi-au chinuit-o, fetelor!!! Am plans si eu impreuna cu ea. I-au facut un aerosol cu ser fiziologic si apoi au aspirat-o in nasuc cu un furtunel luuung. Doamne ce a mai plans!! Si pana la urma m-a busit si pe mine plansul de mila ei, papusa mea mica si cuminte...
Acum i-am cumparat batista bebelusului care cica e f eficienta si nici nu ii jeneaza (poate doar zgomotul aspiratorului). Sa vedem cum reactioneaza Ana. Inca nu am incercat-o pentru ca doarme de cand ne-am intors de la medic.
Angi si Natalia, sanatate multa puilor mici si scumpi! Nu-i asa ca e cea mai mare tragedie cand ai puiul bolnavior? Oooofff...
Alina, mami de Ana Antonia(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Oh, mai alinutza !!!!
Asa este, ti se rupe sufletul cand iti vezi copilul chinuindu-se ca este bolnavior....

Dar este bine ca este doar cu mucisori !
Foloseste cu incredere batista bebelusului. Mie mi se pare minunata !!! Si acum o mai folosesc la dimitris. Scoate tot! Si in felul acesta nu evolueaza boala spre gat sau, mai rau, plamani...
Luca cum se mai simte? Tot la bunici il ai ?
si sanatate multa !!!!Laura
39+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Alina, si eu i-am cumparat batista bebelusului, la sfatul pediatrei si vreau sa spun ca nu scoate un sunet cand ii scot mucisorii cu ea. Doar cand ii bag picaturile de nas, atunci se smiorcaie. Doar sa dai aspiratorul la cea mai mica viteza.
Poze
Poze Daria
Alinade printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Am vazut fotografiile!!!
Este minunata printesa rozalie.
Imi place mult fotografia in care doarme pe burtica si cumva cu picioarele stranse sub ea...
Laura
39+
matgravidut spune:
S-A RUPT APA
PLEC LA SPITAL.
Monica-Matz 40 si
Andreea Bianca
AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by greta4you
..fetelor ,am primit mesaj de la Ella...
""azi la ora 9:20 s-a nascut Bianca-Antonia,de 3800 g.Deocamdata atata stiu.Mai vorbim"
Felicitari mamico...sa-ti traiasca clopotelul..sa fie sanatoasa si mancacioasa ,sa-ti aduca doar bucurii in viata..iar tie refacere rapida
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
FELICITARIU ELLA!!! BINE AI VENIT BIANCA!!! SA FII SANATOASA, MANCACIOASA SI CUMINTE !!!!
Laura
39+
laura_dimitris spune:
FETELOR.....PLSSSSS!!!!
Spunet-mi si mie repede - ca eu am uitat complet - ce trebuie sa mananci dupa ce nasti natural ???
Sora-mea este in mijlocul travaliului si vreau sa-i pregatesc ceva...
Compot de mere cred ca este bun
si ...??
Supa ? ce fel de supa?
cu sare sau fara ?
habar n-am
poate ma puteti ajuta.....
Laura
39+
gabrittza spune:
majoretele la treaba iar:

matgravidut

ce-mi place cand sunt mai multe nasteri in aceeasi zi!
asteptam vesti bune cat mai curand!!!!
gabrittza
39sapt+
Daria Maria
AMR 7 zile?
rlc_sandor spune:

dupa ce de 2 saptamani au inceput sa mi se umfle degetele de la maini,acum o saptamana au inceput picioarele doar la glezne ,azi m-am speriat cand mi-am vazut picioarele...nu mai am genunchi sunt umflata rau de tot de sus pana jos

ieri am fost la dr si nu i-am zis nimic pt ca am considerat ca nu e f grav ca pe ultima 100 de metri sa te umfli un pic dar acum sunt deformata plus o greutate in tot corpul si nu mai merg la gine pana in 12 inainte de nastere,la fata nu sunt deloc umflata sau nu e prea tarziu?

CE POT FACE?

raluca,
37
Sonia Andreea
ottilia spune:
Tinna,sincera sa fiu nici eu nu stiu cand voi naste.Aveam intr-adevar dpn-ul pe 26 ian,dar sapt tracuta cand am fost la dr mi-a zis ca dpn-ul e undeva spre mijlocul lui februarie

.Asta in conditiile in care eram pregatiti ca in luna ianuarie vom legana...nici eu nu inteleg cum e posibil ca de la o ecografie la alta sa se schmbe chiar asa,totusi 3 saptamani nu sunt 3 zile...ma rog.Mi-a zis sa merg din nou la inceputul lui februarie si am hotarat sa merg marti din nou,sper ca atunci vom stii mai multe si vom fixa si data cezarienei(daca nu cumva se hotaraste bb intre timp sa iasa mai repede)
Problema mea e acum faptul ca sotul a trebuit azi sa plece in delegatie si se intoarce abia sapt viitoare marti-miercuri-joi si ma tem ca nu va fi acasa la marele eveniment.Daca pana acum am fost viteaza pot spune ca acum,pe ultima suta ma simt singura si mi-e ciuda ca l-am lasat,ba chiar l-am incurajat sa-si intrerupa concediul si sa mai mearga cateva zile la servici.Cam atat despre mine,sper ca nu v-am plictisit prea mult...
Ottilia
+40??? Daniel 

(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)

de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)