Nou stil de viatza (174)
Raspunsuri - Pagina 19
Delidana spune:
Carmen, acum am inteles. Noapte buna si tie.
Tzuni, asa deci, nu vrei sa-mi dai spanac. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
ruxij spune:
Noi fuseram iar la sanius. A mers mai bine azi, ca a mai inghetat partia. Pusei si niste filmulete aici:
http://family.webshots.com/album/562349732zHOmAq
O sa vedeti si balena pe zapada ![]()
Ieri am facut un om de zapada.
Mephala, ziua mea de nastere e pe 17 Ianuarie, a barbatului pe 6 Feb si a copilului pe 17 Feb.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Carmen, acum am inteles. Noapte buna si tie.
Tzuni, asa deci, nu vrei sa-mi dai spanac.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
n-am avut azi spanac. Azi am papat supa de pui cu galusti. A iesit buna: a mancat Maria, dar n-a mancat matza...
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
vikinga spune:
Aoleoo cit ati scris:) tre sa ma obisnuiesc cu stilul:)Danke sehr de primire, din we asta nu am iesit prea bine
, offf si ce am mai tras la sala pina vineri. Degeaba daca veni simbata seara am avut un party unde am zis ca ciugulesc si eu acolo chestii mici si nevinovate, fructe de mare, caviar, ca fu cu fitze . Da pe urma am luat un pahar doua de champagnie si pe stomacul golash deja ma vedeam asa de slaba si frumoasa ca uitai complet de dieta
Daaaa si m-am pus ca romanu' pe mincat si chefuit asa ca am incununat seara cu martini bianco(nici macar maslina nu am ratat-o
) si niste treburi in desert...ceva iesit din comun
. Iar azi carnaval si la noi, si exact ca la mamica dulce, toate dolofane eu cea mai slabuta, pici rau de zici ca faci dieta:) Si te agreseaza cirnatii nemtilor de faci depresie nu alta, peste tot unde te intorci la petrcereile astea cirnati si halci de carne la gratar
.Ruxi sa stii ca si eu patesc la fel, daca am o zi cind ma supar pe dieta si maninc de ex cel mai mare hamburger de la McDonald plus o portie de cartofi cu maioneza, pun 2 kg
! Tare nedrept, serios.Dupa primul bb am slabit mai mult cu dieta, sport nu prea am facut si am avut si atunci spor insa acum chiar de mai am inca de slabit vreo 7-10kg, sta altfel carnea pe mine. Pe sub straturile de grasime se simt muschii de la abdomen foarte bine! In sarcina am ajuns pina la 99Kg!! Am iesit din spital cu 92kg si acum am 76-77kg. Vreau neaparat sa ajung la 70kg si pe urma inca vreo 3 kg de frumusete si de moft. Eu arat bine pe la 66-67kg, ca am o constructie mai atletica, as fi prea osoasa mai slaba de atit. Am 1.74m. Ruxi am inceput cura impreuna cu sportul in decembrie. Aveam 83-84, deci am slabit vreo 6-7 kg in conditiile in care a fost si Craciunul.. Primele 4 kg s-au dus mai repede pe urma am stagnat, iar am mai dat 2 kg, iar am stagnat. Cam asta-i ritmul la slabit. Numai la ingrasat e unul in pasi mari si siguri
.Mamica dulce miine intre bomboane multa bafta, lasa la dolofane, tie nu-ti trebe
.Miine sport si DIETAAAAA!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Tzuni sa inteleg ca esti acum mami? Felicitari!!! E cel mai frumos lucru pe pamintul asta! Sa-ti traisca fetita:)Unde e albumul frumoaselor, ca nu-l gasii, cred ca nu m-am dres inca![]()
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
ruxij spune:
Vikinga, bravo pt. kilogramele pierdute! Super perseverenta! Ce bine ca mergi la sport! Merge sa mai ai cate o abatere din cand in cand, la ocazii.
Mie in weekend mi-a fost ceva mai greu, stand acasa, dar nu am avut abateri. Pe vremuri cand tineam regim pe termen mai lung imi permiteam o zi pe saptamana, duminica, cand mai gustam, in cantitati mici, cateva lucruri interzise, in ideea de a nu simti lipsa atat de tare incat sa ma las de regim. Acum abia intru in a treia saptamana de regim. Trebuie sa nu ma las, sunt absolut disperata.
rolo spune:
Ola chicas,
M-am trezit bine dispusa azi si voiam sa va zic ca imi sunteti tare dragi. No, era musai s-o zic 
Rujix io m-am uitat la poze da n-am vazut balena ![]()
Tzuni
multzu de compliment, io is fan nume de astea romanesti gen Ileana, Irina, Maria. Sper ca nu te superi pe mine ca am pus la semnatura si albumul frumoaselor creat de tine.
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si frumoasele
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling