Informatii utile Constanta 13

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

IOANA P75, nu mi-a spus de inseminare dr. Lutescu. La mine si la sot e totul in regula, numai ca mie imi lipseste acel mucus cervical. In ianuarie, in urma tratamentului, am vazut un pic de mucus, dar foliculii nu au crescut suficient ca sa obtin sarcina. Poate am noroc luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralmir80 spune:

Sunt si eu o viitoare mamaica din Constanta. As vrea sa stiu daca a mai avut cineva dureri de ovare, cel putin asta cred ca am eu.Am fost la doctor si mi-a spus sa iau No-Spa ca o sa-mi treaca. Am si un fibrom extrauterin si deja nu stiu ce sa mai cred. Sper sa poata cineva sa-mi dea un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Dearbambi iti doresc mult succes cu noul tratament. Scuze ca nu mai stiu, dar ce tratament lua sotul tau inainte?
Ref la recomandarea de a nu mai folosi spray-uri, cred ca e doar o presupunere de-a dr-tei, ca doar (aproape) toti barbatii folosesc produse cosmetice. Am un coleg care se da non stop cu parfum, miroase pe hol dupa ce trece si asta nu l-a impiedicat sa fie tatic.
Mari te intrebam de inseminare pt ca ar fi fost un moment bun, daca tot faci stimulare si spermograma sotului e buna. Mult succes iti doresc!
Ralmir bine ai venit! Spune-ne mai multe despre tine. La ce dr. mergi?
Ref la durerile de ovare, chiar ma intereseaza si pe mine, pt ca am mai avut, chiar aseara am avut niste dureri si chiar as fi vrut sa merg azi la un dr dar nici nu stiu unde, pt ca oriunde iti trebuie programare din timp. Daca o sa ma mai doara , o sa iau si eu no-spa.

toate fetele. Revin mai tarziu

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna.
Ioana, multumesc!!!
Crisis, multa bafta, luni la Szeged si distractie placuta diseara!!!
Mari_lolutza, mult succes, luna aceasta!
Ralmir, bine ai venit!!! Din cate stiu eu, fibromul extrauterin, nu pune probleme in capacitatea de a avea o sarcina viitoare, dar reprezinta si o extraordinara metoda contraceptiva(in majoritatea cazurilor). Sfatul meu este sa ceri si o a doua opinie. Cum a spus si Ioana, spune-ne mai multe despre tine, la ce medic mergi?

Va doresc un weekend relaxant!!!
toate fetele!!!

aniversare nunta; asteptand o minune

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ralmir80, ioana: durerile de ovare se pot datora si unor raceli mai puternice ( anexita). No-spaul calmeaza durerea, dar nu trateaza boala...Vedeti care este cauza adevarat k nu e de glumit...dc durerile sunt usoare si suportabile nu e chiar o problema, dar dc persista si sunt mari....mewrgeti neaparat la medic.
Dureri de ovare mai pot fi si la ovulaite, dar de obicei dureaza doar o zi si nu sunt puternice...
multa sanatate oricum!

Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

MADALUTA, ce schema de stimulare ai facut tu? Eu am senzatia ca schema mea e prea slaba, ca nu-mi simt ovarele de nici o culoare. In ce zi a ciclului ai inceput si cu ce ai facut tratamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Salutare la toata lumea!
Sunt noua pe aici dar va citesc de ceva timp.
Pe scurt despre mine: Sunt aspiranta la titlul de mama de 1 an si jumatate, merg la dr Lutescu,mi-am facut hormonalele si sunt ok,problema fiind la sotul meu in sensul ca are 15%activi si 17% in forme normale.
Am trecut deja printr-o IA nereusita cu dr Lutescu si ma pregatesc luna viitoare de a-doua
Intrebarea mea ar fi ce am putea face in cazul sotului pt ca dr doctor nu mi-a spus nimic de nici un tratament si nici nu m-a indrumat spre un dr care sa ne ajute in problema asta.
Chiar nu pot sa cred ca singura solutie este sa se lase de fumat...
Stie cineva de vreo reusita la dr doctor in ceea ce priveste IA?

Mergi la inceput

Eleny79 bine ai venit!
Ca sa-ti raspund la intrebare, intr-adevar, d-na dr. nu are ce tratament sa-i dea sotului tau, dar mergeti la un urolog, de preferat din Bucuresti. Daca nu aveti cum sa mergeti in Buc, din pacate nu pot sa-ti recomand nici un urolog din C-ta, dar pot sa-ti spun sa mearga sotul neaparat sa vada daca nu cumva are varicocel, poate fi o cauza a spermogramei proaste, noi am descoperit asta destul de tarziu..
Acesta se descopera fie prin control, (noi am fost la un medic chirurg, care a facut si operatia), fie la echo testicular.
Ar fi cam singura cauza de infertilit masculina tratabila.
Oricum sunt si multe tratam naturiste pt barbati care pot avea efecte benefice, intra sa citesti mai multe la sub Azoospermie, aici
Intr-adevar, nu e suficient sa se lase de fumat, ce bine ar fi daca ar fi fost asa de simplu..
Ref la reusite prin IA la d-na dr., nu stiu sa-ti spun , (eu am 4 IA facute cu dr. L, din pacate nereusite)
Insa iti spun ca fiecare are norocul ei si trebuie sa crezi in sansa ta!Iti doresc din suflet ca urmatoarea IA sa fie cu succes!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Iti multumesc din suflet Ioana pentru raspuns.
O sa incercam sa ajungem la un urolog cat de curand,dar mai intai o sa refacem spermograma sa vedem cum mai stam.
Cat despre IA sa dea Dumnezeu sa reusim cat mai repede.
Oricum cred ca cel mai bine este sa nu ne pierdem speranta si sa avem moralul ridicat.
Va pup pe toate si multumesc ca m-ati primit alaturi de voi!

Mergi la inceput

Buna fetelor! Desi e duminica, eu n-am somn si bantui pe forum
Mari stai linistita, nu te ingrijora ca nu-ti simti inca ovarele, nu e asta un semn ca nu ar fi buna schema de stimulare. Uite, eu la prima stimulare n-am simtit nici o greutate in ovare si am avut 4 foliculi, iar apoi cand am simtit greutate la orice pas, aveam doar 2 foliculi. Schema de stimulare a fost aceeasi: din z2 cate 2 clostybegit (clomifen) / zi, apoi z7, z8 cate 1 fiola menogon.
Mada multumesc pt grija!Ma voi programa in curand la un consult la dr.meu, oricum, dupa fiv2 n-am fost la nici un control ca ma saturasem de mers la medici..dar trebuie sa vad cum ma mai prezint.
Eleny am vazut ca intrebai la sub Inseminare dc e normal sa-ti faca echo inainte de IA, sa vada dc ai ovulat. Da, asa ar trebui, insa dr.Lutescu nu are obiceiul sa faca, eu cand i-am zis ca as vrea sa-mi faca echo, mi-a zis ca n-are rost, ca ovulezi sigur de la pregnyl (la 36 ore dupa ce faci injectia )Dar normal ar fi sa-ti faca echo, macar pt linistea ta.

toate fetele si va doresc o duminica placuta!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput