Gravidute&Mamici de IASI (20)
Raspunsuri - Pagina 4
kriss79 spune:
neata
scriu pe fuga ca s-a trezit deja..insa am reusit sa mananc si sa spal teancul de vase care zacea de 2 zile!
Am primit activarea contului comun, dar de acum la urmatorul cap.!
Va voi trimite pe PM parola, userul e mamiciiasi..cine doreste si are timp de deshis cap:)
Diana, multi ani fericiti impreuna!
vreau si eu la sala IRIna! cred ca dupa 6 luni de la operatie se poate!
Ella, am mari emotii pt tine! HAI BIENCUTA!!
ma duc sa vad ce face mica terorista si revin..sper
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
Helau!
Diana,LA MULTI ANI! ma primesti si pe mine cu farfuriuta?
Oana,te fac o plimbare?
Azi l-am trimis pe Robert la bunica...si is trista nu stiu de ce...am un sentiment de vinovatie...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Crochet spune:
Buna mamici!
Si eu sunt din Iasi, am un baietel de 2 ani si 3 luni, Calin. Si sper sa ne primiti si pe noi in randul vostru.
ghinetz spune:
Buna ziua.
Ce soare si frumos e afara! Ai mei baieti stranuta amandoi si au muci. Am luat oscilo. Si tinctura de propolis pentru Stefan. Dar nu vrea sa ia deloc. Si m-am enervat cumplit. Ca am mai dat zilele trecute o caruta de bani pe niste calciu (ceva natural) si tot nu vrea. Of!
Diana, aniversare placuta. Sper sa-ti aduca sotul un cadou frumos.
Ella nastere usoara. Ne gandim la tine. Si te asteptam cu poze cu frumoasa Bianca. (macar la fel de frumoasa ca numele de-l poarta)
Miha, am sa ies azi la plimbare, dar nu stiu cand, ca depind de programul a doi copii, cand ii e somn unuia e fresh altul si tot asa. Si nici spatele nu stiu cat ma mai tine. Dupa durerile din noaptea asta zic ca nu mult, dar cine stie ce surprize imi face. Si am si un ham aiurea rau, ca nu pot sa-l pun pe Victor singura acolo, nu pot inchide curelele
Irina suntem vecine? Atunci sigur, ne vedem, cum nu? Chiar, restul pe unde mai stati? Diana, Ella, Michelle?
Daca stabiliti ceva cu intalneala dati un semn. Ca vin (la degustat, desigur)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Fug sa fac shnitzele. Mai am de ieri orez cu ciuperci, azi pot spune ca m-am scos. Desi rufele tot nu le-am calcat. Poate dupa-amiaza.
mariussimiuc spune:
Si eu astept sa se trezeasca Amira,sa-i dau sa pape si dupa aceea iesim. Inteleg situatia Oana,ca si la noi e cam la fel.
Si eu m-am certat dimineata cu Robert de la luat pastile.De obicei,nu avem probleme,deschide gura ca pelicanul dar dimineata nu voia sa le ia si pace.Pana la urma i-am desfacut capsula si i-am dat numai praful.Si mi s-a facut rau de la miros,pe bune. I-am luat de la un magazin naturist niste pastilute pt viermisori si de la usturoiul care-l au in compozitie,miros groaznic.I-am facut analize si cica nu are nimic ,nici un fel de parazit,dar el imi tot spune ca-l mananca fundul (si nu de bataie! ) si nasul,plus ca de vreo cateva zile face niste mofturi teribile la mancare,ar manca numai "pazitulica". Sa vedem daca o da vreun rezultat tratamentul asta.
kriss79 spune:
am revenit..a adormit iar..dupa aceea iesim la o plimbarica
Ieri si alalataieri seara a fost tare agitata..nu stiu ce a avut.in timp ce manca incepea deoadata sa planga..si o tinea cateva min bune asa..si tot asa, plangea in timpul zilei, aparent fara motiv..m-am gandit ca e de la burtica, ca se arcuia cand plangea..si eu ieri am fost stricata la burta, dar nu stiu de la ce..
Ieri a stat treaza vroe 8-9 ore..iar la 10 seara a adormit f repede dupa baita..pana la 7 si un sfert nu s-a miscat..
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
Cristina,daca tu ai avut probleme cu burtica,e clar ca si ea a avut un disconfort,mititica. Nici Amira mea nu mai doarme asa mult in timpul zilei.Dupa somnul de la pranz,dupa ora 14 nu mai doarme,atipeste cate 10 minute,se trezeste...La 20.30 mergem la baita,adoarme pe la 22.00 dar tot nu doarme toata noaptea...Asa ca esti o fericita...
ella10 spune:
Salutare,pe aici, nici nu stiu ce sa va zic...sunt emotionata, nu stiu ce sa fac sa treaca mai repede timpul..am o stare pe care nu pot sa v-o descriu.
Multumesc pt sustinere!
Addiana la multi ani alaturi de sotul tau, multi ani frumosi si sanatosi
Va pup!
poze
BIANCA ANTONIA
39+
ghinetz spune:
Azi vad ca are chef de somn, Victor al meu. Astept sa merg afara, cat mai e soare. Si cat inca nu ii e somn lui Stefan.
Nonna cum a fost la sala? Aerobic faci? Miha e pe langa tine vreo sala, ca pana ajung undeva in centru imi trece cheful de miscare. (Nu ca acum as avea chef, dar asa...intreb si eu ca nu stiu de unde sare iepurele). Ar fi fain sa fie o slaa unde sa fie loc si pentru copilasi. ca eu nu am cu cine sa-i las. pe Stefan l-ar mai tine mama, dar pe Victor? Nonna, tu cu cine lasi copiii? Cu una din bunici?
Kriss imi pare rau ca e agitata Alessia. O sa-i treaca. Are si ea toane.