Gravidute&Mamici de IASI (20)
Raspunsuri - Pagina 12
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
... as fi vrut sa iesim in seara asta....dar n-am cu cine sa las fetele!
... cred ca asta e o buna metoda de a face un ban cinstit in timpul liber...
Sa ma angajez part-time, bona pe unde se nimereste..
Am mai auzit ca va plangeti ca n-aveti cu cine lasa bebeii... Daca platiti bine
Foto Ralu
ghinetz spune:
Buna seara.
Da, fetele, sarbatoresc. Sarbatoresc venirea Biancai pe lume. Nu-i sta cel mai fain motiv ca sa dau de baut? Cat despre ziua mea...mai e putin, vreo 8 luni. Raluca, dar o bere dau oricand. Sau un Martini.
De venirea socrei ma pregatesc deocamdata cu shmotru. Maine poate fac ceva, desi nu prea ma ce-mi trebuie prin casa. Ma tot pregatesc sa fac praji cu fanta. Dar mereu bea sotul sucul, mananc eu branza...si tot asa.
Azi sunt f obosita. Am umblat ca vremea rea. Am in martie o nunta de fitze si mi-am cautat ceva de imbracat. Nu am gasit NIMIC!!! Am fost in Mall, in Careffour si la Moldova. NIk. Peste tot doar costumase, elegante, e drept, dar prea sobre. Merg asa, pt un interviu, pentru un 15 septembrie...nu pentru o nunta. Sau mai erau rochii pompoase, cu muuuuuulte paiete. Blex. Daca aveti habar unde as putea sa gasesc ceva dragut,,,poate imi dati si mie o sugestie. Mai am de mers la Vanda, acolo, pe Stefan, ca in Mall nu am gasit nimic.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Miha si mie mi se pare ca am uneori asteptari prea mari de la Stefan, ca uit ca nu are inca 5 ani. Ideea e ca mai nou a prins gust pentru jocurile de grup - gen "Nu te supara frate", sah - si nu mai vrea sa se joace singur, iar eu nu prea mai am mereu chef de joaca. Acum insa sunt cu inima mai impacata. La bunica a venit si baiatul fratelui meu...si se joaca tare frumos impreuna
Nonna - uite, eu mereu am sa-ti spun asa si uneori cand citesc despre Monica ma intreb cine e; Nonna e un nume fumos. Pe mama Sf. Nicolae o chema Nona - de ce mama si/sau soacra ta nu il iau pe Vlad la ea/ele? Ca daca vor sta cu Andrei inseamna ca sunt ok si vor sa te ajute?
Diana, ma gandeam ca poti pune inca o dovada ca esti dependent DC (stii, e un subiect interesant pe forum). Esti dependent atunci cand intr-o pauza dintre
si
dai fuguta pe forum. 

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Fetelor,ne-am gasit bona pentru intalnirea de miercuri. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Raluca, dar o bere dau oricand. Sau un Martini.
aha... suna interesant...
e de retinut...
adica trebuie sa vin si la tine in vizita, cum ma voi duce la Miha?
Foto Ralu
Celia spune:
Saryta
ca mesajul n-a ajuns la tine asa cum era de fapt.
La multi ani, multa sanatate , bcurii si implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi.
Oana
ca te faceam sa dai de ...inainte de termen...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community
mariussimiuc spune:
Celia,un Martini in plus nu strica niciodata...
Raluca,vii la mine?
De ce? ![]()
Deci,ne-am inteles pentru miercuri,daa? ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ralnied1 spune:
de ce "de ce?"...? N-am inteles...
Despre mine era vorba? Aha... Dar... cu sotul tau ce fac?
Foto Ralu
saryta spune:
Fetelor multumesc pt urari
.
Tocmai ce am termiat cu
... si am venit repede sa citesc
dependenta dom'le.
Am avut o zi super ... ma simt bine si sper ca noul an sa fie precum ziua de azi.
Maine am iar musafiri asa ca merg sa fac nani ... ne auzim maine si aduc si ceva poze. Va
si inca odata multumesc pt urari.
Celia - 
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)