Uniforme scolare obligatorii?

Uniforme scolare obligatorii? | Autor: bia

Link direct la acest mesaj

A aparut cumva vreo reglementare noua privind obligativitatea uniformelor scolare pentru clasele 5-8,de anul viitor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Din cate stiu, nu exista nicio reglementare noua!
Dar uniforma era obligatorie inca de anul acesta.
Depinde de scoala.Unele scoli merg pe uniformele clasice, altele isi creaza unele specifice, altele merg doar doar pe ecuson, insigna sau legitimatie.Cert e ca trebuie sa aiba semne distinctive fata de alta scoala.

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Multumesc pentru raspuns...in Bucuresti sunt scoli unde elevii merg imbracati de voie,in limita decentei,in alte scoli au uniforme personalizate.Eu auzisem ca incepand de anul viitor ar fi obligatorii uniformele pentru clasele 5-8,si eram curioasa daca e ceva oficial sau fiecare scoala se organizeaza singura in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Parerea mea este pro uniforme este mult mai bine atat pentru parinti cat si pentru copii ma bucur ca vor sa readuca vechiul sistem

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La M-Ciuc, la Colegiul national, "Octavian Goga", incepand din semestrul II, s-au introdus uniformele obligatorii pentru toate clasele(I-XII). Si anume: blue jeans(fustitze la fetitze, cand se incalzeste vremea), camasi albe si cravata rosie cu emblema colegiului.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Pro uniforme...

Mergi la inceput