Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Legat de miscarile lui bebe, si la mine sunt ceva diferente fata de saptamana trecuta (eu l-am simtit pe parcursul a 2 zile pe bebe cum s-a intors cu capul in jos, acum este tot asa,lucru confirmat si la eco de alaltaieri). Adica bebe nu mai loveste asa de des, miscarile sunt mai "in interior" (nu stiu cum sa explic). L-am intrebat si pe medic miercuri daca ar putea fi o problema, m-a intrebat cum si cand misca etc. Si a zis ca probleme ar putea fi cand loveste cu mai putina putere, nu cand loveste putin mai rar. Insa din ce a vazut el la eco, bebe este ok. Si eu cred ca, in pozitia respectiva, are mai putin loc decat inainte, de aici si diferentele.

Sper sa ma fi exprimat destul de clar...

Nicoleta 28+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele...
am intrat sa vad si eu ce noutati mai sunt.

asteptam in continuare mesaje cu vesti bune de la fete.

eu una azi ma duc la medicul de familie sa-mi fac vaccinul antitetanos, ca azi am implinit 32 de saptamani...
Doamne ce mai trece timpul!!!
pupici la fete..ma duc la invatat iar

_
32+ cu RADU
AMR 8 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Marina, tu vb serios? chiar sunt contractii ce prevestesc travaliul??? O sa fii nr. 2??? Hai mah...nu mai plange ca iti vei strange in curand in brate comoara! si Doamne Ajuta!

Am inceput mesajul asta de o ora si stiu ca mai trebuia sa scriu ceva dar am uitat...

Nicol......

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

...se pare ca nu prea sunt randunici pe crenguta; atunci o sa plec si eu , ma duc sa-mi scot pitica in parc ca vremea pare ceva mai buna ca ieri, cel putin e soare..

Pidana unde mergi luni la doctor? Tot la Dr. Parau sau te-ai reprofilat?Ca si eu voi fi luni dimineata acolo pt analize si control.Poate ne veden , cine stie?

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol27+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Nicol, dupa eco de pe 3 ian cand mi-a spus ca am colul scurt am fost la alta dr pt ca am sunat-o pe Dr Parau si nu era pana pe 7 , asa ca acum la noua dr ar trebui sa merg fiindca ea mi-a dat tratam cu ginipral desi nici ea nu mi-a inspirat prea multa incredere si tare nu stiu ce sa fac.
Ma tot gandesc sa merg la Parau, cealalta dr nu asista la municipal, dar am zis sa astept sa imi iasa analizele si sa merg cu toate.
Dar nu stiu cum sa fac? Sa ii spun ca iau ginipral? Cum sa mergi la 2 dr in acelasi timp? De care sa asculti?

Dana 27+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

..hai ma ca au sosit randunicile..

Despre contractii care prevestest travaliul, din cate stiu eu de la prima nastere, se face o injectie si se pune pe burta aparatul ala care masoara bataile inimii lui bebe si contractiile utereului. Daca sunt false contractii,in urma injectiei se potolesc.Daca nu, urmeaza nasterea. Mie cel putin asa mi-a facut, ca eu sarcina trecuta am avut contractii de la 4 luni si astfel, eram in travaliu si habar n-aveam. Contractiile erau ceva familiar pt mine, mai ales ca nu erau foarte durereroase...

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

contractiile mele sunt (inca) din categoria celor de alarma falsa. se pare, totusi, ca nu mai avem mult si, probabil, saptamana viitoare. totul depinde de gropi va pup!
Ioana, bafta muuuuuuuuuulta la dr!tin pumnii!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata tarzie gagicutze, de intrat am intrat de mult, doar ca am mai avut si alte trebusoare so far....

sunt atat de nerabdatoare sa mai aflu vesti despre Naty...florin zice ca stresam fata si ca ce-i mai important am aflat deja, dar ca asa suntem noi fetele, cu dulcegariile...ca nu-i arde ei acum de semesuiala, ea e topita cu bebe si e de-nteles...da'deh, suntem si noi babe curioase!uraciosul! oricum, ieri era tot familionul la curent si mama care are si 2 babutze pe cap, ma suna sa ma intrebe ce face Naty si cum e bebe...pai cum sa fie mama? Vba lui base...foarte tare, domnule!pai daca au avut galerie meseriasa...

Vad ca va precipitati si voi cu cumparaturile pentru bebe...mie mi s-a pus patape un carucior doar ca e putin cam scumput si nu stiu ce sa fac...dar imi place ca are si landou care se transforma in sport si are si cos auto care se monteaza direct pe cadru, are si 3 roti...plus ca e si negru cu auriu (eu il vad galben, deci... bazaim maria ta)...

http://www. voinicel .ro/magazin/popup_image.php?pID=616&osCsid=43a1b60474fda87394130476b0026787

delfinas, caruciorul tau se numara si printre optiunile mele...cosuletul auto se monteaza direct pe cadru sau pe caruciorul sport? cat despre cealalta problema, tocmai asta e, ca nici florin nu vrea sa mai stie de el...a zis ca ii pare si lui rau ca nu are parintii aproape, dar se resemneaza pt ca nu-i mai simte ca pe niste parinti...l-au ranit prea mult...

la capitolul spalat bebe, eu voi folosi cadita cu suport din cel metalic, pt ca aa cum va mai spuneam, eu am cabina de dus si o baie tare mica...si o tin suportul cu cadita in dormitor, cu un prosop mare si gros dedesubt ca sa nu ude parchetul (practic cu prosopul asta ne mai inveleam noi ca e f mare)...dar tin minte ca mama o spala pe ancutza in bucatarie, nu pe masa ci pe 2 scaunele lipite peste care punea cadita ... si apoi o imbraca si ii dadea sa pape tot acolo...si iarna era cu atat mai bine ca era si mai cald...ea s-a nascut in iulie...

despre linia nigra...numai de bine...adica mie nu mi-a aparut si tare fericita sunt pt ca nu imi pace deloc! am recuperat insa la capitolul vergeturi din plin, chira daca mi-am dat cu crema din aceea de la elancil...nu stiu daca e crema de vina (ce-i drept am inceput sa o folosesc de la sarbatori) dar am in continuare...florin zice ca nu se vad in realitate ca in poza dar el nu-mi vede nici celulita de pe picioare asa ca va dati seama cata baza imi pun in el...

Acum fug sa pun niste pozici cu lucrusoare noi de bebe si cu burtica de 30 sap, ca aseara tare greu mi-a mers forumul si nu mai aveam rabdare sa stau pe scaun si sa astept pana se incarca o sagalnica de pagina!

Pupe si revin!

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Dana daca vrei sa mai mergi la Parau, poti sa-i spui exact care a fost situatia,ca din cauza ca nu era dansa ai consultat si o alta parere. Oricum , mie la prima sarcina mi-a dat sa iau ginipral cand aveam contractii si colul scurt, asa ca eu nu cred ca ar fi vreo problema. Acum ,tu faci ce simti.
Si iti mai spun ceva: desi la prima sarcina m-a urmarit ea, am nascut cu alta doctora pt ca Parau plecase in concediu in afara tarii. Iar in primele 3 luni din sarcina asta, toate analizele si eco le facusem cu doctora cu care am nascut, iar cand m-am dus la ea dupa 3 luni nu a fost nici o problema.M-a primit desi ii aratasem si vazuse la cine fusesem..

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Haide Mami cu pozicile ca de ieri le tot astept!

Eu o sa iau o cadita simpla pt bb fara suport sau altceva . Probabil ca daca imi permiteam mai mult ma gandeam sa iau o cadita mai scumpa dar acum consider ca nu-si are rostul. Ma tenteaza cel mult sa iau o masuta din Ikea de 35 ron - masa de tv sau asa ceva pe care sa pun cadita, daca nu in baie am mostenire de la bunica 2 lemne pe care le punea pe cada, au cam 30 cm latime si merge asezata cadita deasupra numai bine.

Dana 27+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput