Mamici de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Marimar, succes la amnio! Uau, eu nu cred ca as putea sa stau pana nasc sa nu stiu ce e bebe. Dar am 2 perechi de prieteni care asa au facut, cred ca eram noi mai curiosi decat ei, la un moment dat se faceau pariuri serioase

Anna, imi pare rau de centrala si carnet, stiu cum e. La noi de vreo saptamana se tot opreste curentul, cateva ore bune in fiecare zi, iar asta inseamna pa caldura, apa calda si lumina. E horror.

Boticelina, nu trebuie sa cumperi bijuterii. Doar un rand de haine (nasa lui Matei a cumparat inclusiv pampers, desi ii zisesem sa n-o faca), trebuie sa faci lumanarea si apoi mai sunt niste chestii cerute de preot (noua ne-a cerut o sticluta cu ulei, un sapun, un prosopel), plus prosopul pt. bebe dupa ce il scoate din apa. Aaa, si celebra "fasa", care e de fapt o panglica. Daca botezi in curand ti-as mai zice sa iei o paturica, in caz ca e frig in biserica.
Cam atat imi aduc eu aminte.

Mada, sanatate fetei. Daca e numai cu stranut si muci nu e rau.

Si la mine se vede burta mai repede decat la sarcina trecuta, dar cred ca e si normal asa, muschii aia saracii nu mai sunt cum erau pe vremuri. Eu inca mai incap in pantalonii normali, n-am luat nici un kilogram (de fapt in ultima saptamana am recuperat ce pierdusem in perioada de greata si voma).

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Monica, medalionul are pe o fata chipul fecioarei, sau Isus, sau crucea, un simbol sfant, un inger, iar pe cealalta parte datele copilui: nume, data nasterii.

_
Vicky 19+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anna pe mine nu ma intereseaza foarte tare ce trebuie , vor avea grija diverse doamne sa nu-mi scape ceva. Io oricum i-am luat deja finutzului o multime de lucruri si o sa-i mai iau si o sa-i mai si fac eu cu mana mea. Ma interesa ceva cu valoare sentimentala mai mult.

Si oricum prietena mea e genul asertiv , adica nu scap eu sa iau ce-mi place mie. Mi s-a pus deja in vedere sa fac cumva ceva ca ea vrea baldachin, na, la patutul lu bb. Asa ca eu de vreo saptamana tot coc ce si cum sa fac ca sa aiba fata baldachin la patutz, ca altfel nu ma scot

Locca bebelonul de botezat e cu 2 saptamani mai mic decat gargaritza mea , deci nici nu stim inca sexu'

Vicky foarte faine medalioanele. Mi-ai dat o super-idee. O sa ma uit dupa un astfel de medalion, ca-l pot da apoi la gravat. Nici nu-s de purtat bijuteriile astea, sunt mai mult asa, sa le tii in cutia lu' bb langa bratarile din maternitate si bontul ombilical

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Monica, tu ii faci patutul? Vezi ca exista separat de cumparat baldachin, se fixeaza de patut. Daca vrei iti trimit un link.
Eu n-as pune asa ceva la patul copilului in primul rand din motive de praf adunat in perdeaua aia, dar daca ea vrea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,

De mult nu am mai intrat la voi,dar v-am citit...
Imi pare rau pentru fetele care au avut probleme.Sa le ajute Dumnezeu sa treaca peste toate.
BOTICELINA...in legatura cu botezul...eu am botezat un baitel si iti pot spune pe larg ce i-am cumparat.
Lumanarea de boteza
Am platit biserica
Am luat cruciulite pt invitati
Hainute pentru botez(aici intra tot:de la pampers pana la haina de iarna si incaltaminte)
HAinute pentru mir(aici tot de la piele pana la un costumas frumos)
Am platit normal la restaurant.
Ca si cadou le-am dat parintilor bani sa ii cumpere scaun de masina...sa aleaga ei ce le place.
CA si ANNABABY sunt de acord cercelusii pentru fetite sa ii aleaga mamele...vreau sa va spun ca mama mea a botezat in vara o fetita si cineva i-a spus ca i-a luat cercelusi prea mici...si ca ce va face cu ei cand o sa creasca?? asa ca depinde de la caz la caz....vrei sa faci un lucru bun si nu stii la ce sa te astepti....
Si bebelusului i-am cumparat o cruciulita de aur pe care i-am pus-o in piept la botez.
In legatura cu intalinrea...mi-ar faca mare placere sa va cunosc...ar fi frumos sa ne vedem...
Tuturor fetelor care merg la eco,consultatii le doresc sa fie bine si sa isi vada bebeii...
Si eu merg pe 18 feb. la Iosup si poate imi spune ce sex suntem...ca o sa am 17 saptamani.

In legatura cu TT si DT eu nu le-am facut si nici nu am de gand sa le fac pentru ca rezultatele nu sunt concludente si cum spunea una din fete costurile emotionale sunt mult prea mari...EU cred ca la ecografia morfofetala de trimestrul II se vede daca bb are ceva..Doamne fereste!!! am masurat doar pliul nucal care avea 1.1

Fetelor va pup si va salut pe toate chiar daca nu stiu numele voastre,pentru ca nu prea am cum sa intru pe forum la birou si acasa inca nu am net.

Bobitamica +15

Mergi la inceput

Ruxi eu mi-am propus (si o parte deja am facut) sa-i fac un set de pat complet (adica lenjerie, aparatori de patut, set cu pilota si pernuta, plus distractia cu baldachinul). Cu seturile m-am descurcat, le-am facut sapt asta intr-o seara. Trimite-mi un link pt baldachin, te rog, eu am vazut ceva pe net dar cu tot cu perdea era cam 150 de lei, cam mult pentru bugetul nostru, plus ca (parerea mea) baldachinul e o prostie, doar o s-o incurce, o sa adune praf, e vara, abia se misca aerul in camera, o perdea la patutz mai lipsea. Dar, na, ea isi doreste f mult si o sa facem si baldachin. Garantez ca in 3 saptamani il arunca de nu s-o vedea

Asa, eu de capul meu o sa-i iau o multime de chestii la care de obicei o mamica incepatoare nu se gandeste, o sa-i fac si scutecele, paturici, o sa va mai intreb io...

Bobitz sar'na de listutza, o s-o salvez intr-un document separat ca sa vezi ce-o sa ne trebuiasca in cateva luni...

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti legat de botez tot asa stiu si eu nasii platesc la biserica cat se da plus un prospo, sapun pt preot, lumanarea si cam atata.
Oricum noi am facut mai simplu noi am cumparat ce si cum ne-a placut noua noi ne-am facut lumanarea si etc cum am vrut noi si la nasu' am mers cu factura. El ne-a zis mai nu ma pricep voi alegeti ce va place ca sa nu iau ceva si sa nu fie bun si eu platesc. Am sa caut poze de la botez sa vedeti daca vreti.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Monica, ti-am dat pe PM, sa nu fie reclama.

Se vede cat chef de munca am azi, nu?

Editez ca mi-am adus aminte: a primit si Matei cadou de botez de la nasa, o iconita foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Ruxandra primit PM, vazut, raspuns; si eu stau la fel cu cheful de munca deh, ca vinerea...

Ma gandeam sa-l provoc pe tatal meu sa-i faca un suport artizanal, ca se pricepe si eu sa fac perdelutza, ca ma pricep Si iesim si mai ieftin si macar nu-mi pare rau de bani daca-l arunca dupa 2 saptamani.

Mada, normal ca vrem sa vedem poze de fetitze cu ochi albastri

Bobitamica, acum am recitit ce-ai scris si mi se pare foarte urat gestul amicii care s-a plans mamei tale ca ii vor ramane mici cerceii . mai bine isi tina botu' si dupa parerea mea oricum putea pastra cercelusii sau sa-i schimbe la o bijuterie pe masura ce crestea fata. Plus ca o nasa "responsabila" vede si ea ca au ramas mici si "actioneaza"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

BOTI...si asta nu e tot...i-au spus mamei ca nu i-a pus argint in apa de mir si ca era de datoria nasei sa urmareasca...asa ca mama s-a executat si i-a cumparat fetitei o bratara de argint. Eu i-am spus ca se agita prea mult,dar asa e cand botezi ca asa e traditia....Parintii copilului sunt tineri si ei si nu au comentat nimic,dar parnitii lor au fost cei care au tras-o pe mama de urechi....
Ce aiurea mi se pare. Eu am botezat de placere si tot ce am cumparat am luat din toate inima. Si mama la fel...i-a cumparat o gramada de cestii....si chiar nu era obligata.Dar totul este pentru copil.

Bobitamica +15

Mergi la inceput