Mamici de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Vad ca nu m-ati uitat... Cat despre rezultatul la triplu test, stiu ca sunt multe rezultate false, asa ca nu m-am impacientat prea tare. La echo morfologica la 13s a iesit totul ok, inclusiv pliul nucal, asa ca mergem cu Dumnezeu inainte. Am putine emotii pentru saptamana viitoare la morfologica de trim 2, sper sa iasa si acum totul bine...
Noi nu cred ca vom mai avea vreun concediu, ni-l luam dupa ce se naste bebe, ca va sta sotul vreo 2 luni cu mine acasa! Am fost plecati de Sarbatori 2 saptamani si cred ca cam gata...
Vad ca deja cumparati lucruri pentru bebe, va uitati la carucioare, mie... mi-e frica. Pana nu ajunge bebe la o varsta la care sa traiasca in caz de nastere prematura nu ma uit dupa nimic. Asa sunt eu, mai prevazatoare In schimb deja am facut planuri pentru camera lui, ce cumparam, cum aranjam, zugravim, dar toate astea le vom face prin aprilie-mai, sa se mai incalzeasca afara!
Ar fi super sa ne intalnim undeva sa ne cunoastem, dar sunt de acord ca putin mai incolo sa fie mai cald...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Boti, Bobita citesc si ma minunez de experientele povestite de voi la botez. Si eu am botezat o fetita si am facut-o cu mare placere iar fetita mea are niste nasi super. Adevarul este ca noi nu ne-am prea cramponat de traditii sau cel putin in familiile noastre ele nu au avut o importanta prea mare. Tot ce am daruit a fost din inima si primit cu bucurie. Cercei si Ana mea a primit de la nasa, inca din maternitate cand i-au facut gaurile si erau doua rotite mititele care deja la un an erau la limita urechii dar eu am fost foarte incantata ca nu erau mai mari ca se si-i agate cu manutele si ii pastrez cu mare drag sa ii arat cand va fi mare ce cercelusi a avut ea.
Cred ca lista de cumparaturi depinde pana la urma de modul cum va intelegeti voi cu parintii, cat de mult tin ei la traditii si ce traditii anume respecta, ca poate nu va potriviti .

Cami13s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

locca, stiu cum e cu nerabdarea, am trecut si eu prin ea de 2 ori dar acum am zis ca macar de data asta sa fac hatirul sotului si sa-mi tin in friu curiozitatea, (daca pot ) si sa lasam sa fie surpriza pina la capat .....! Oricum, am si fetita si baiat, daca e fetita se bucura fiica-mea, daca e baiat se bucura fiu-meu....

Eu as vrea o intilnire in aprilie,de Paste fiindca eu atunci vin sigur in RO. Dar nu stiu cum e pentru voi....

Boti, ca si cadou de botez finutei tale ii poti cumpara si o cruciulita de aur sau o iconita....

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Va scriu si eu, scurt, cateva randuri.

In primul rand toate burticile, si pe cele vechi si pe cele noi. Am citit tot, dar nu am cum raspunde la fiecare ca nu am timp (iar ).

Boti, camasutele mie mi-au fost utile la inceput. Le foloseam cu pantalonasi cu labute si asa imi era mai usor sa-l schimb pe Matei cand murdarea pampersul. Apoi am inceput sa folosesc si body-uri (care la inceput ii erau foarte mari, chiar si cea mai mica marime pe care o aveam atunci) pe care le prindeam sus dupa umar in capse cand il spalam, ca sa nu-l dezbrac de tot (era iarna). Nu stiu daca ma intelegi cum faceam... Acum o sa fie vara si daca prindem calduri mari cred ca imi vor fi utile, il las in pampers si camasuta, eventual sosetele daca are picioarele reci. Iar camasile cu manusi direct facute din manecuta mi se par utile, ca data trecuta m-am chinuit cu manusi care ne tot cadeau din mana, pana am renuntat si de atunci a si inceput sa suga la deget, obicei de care s-a dezvatat tarziu, pe la gradi.

Buna ideea cu intalneala!!! Io subscriu, ar fi fain sa ne vedem in pesoana cat mai multe . Abia astept!

Gata, am fugit.

pup you,

Caprioara 17+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Marimar cand ajungi tu in Romania mai precis?
din partea mea e ok si in aprilie si cred ca si restul burticilor nu au nimic impotriva, nu fetelor?
ideea e sa nu fie chiar in acele zile de pasti ca stiti voi cum e in preajma sarbatorilor in bucuresti...

Lori19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Didi, Bubu, eu sunt dependenta de avion, aici nu am alta solutie decat avionul pentru ca sunt orasele la mare distanta...Si in plus in martie vreau sa vin si acasa, ceea ce inseamna 12 ore de zbor transoceanic si alte 2 continental.Si dupa aia sa si vin inapoi.Doctorul mi-a spus ca nu-i nici o problema doar sa nu abuzez, adica sa nu fac zborul asta in fiecare luna.
Anna, nu-i usor, ma gandesc...Dar lasa ca trece si parca vad ca peste un an o sa va amuzati de toate fazele...
Aici e un obicei dragutz.Dupa prima vizita la bb, fiecare primeste un fel de magnet de frigider care iti aminteste ca ai fost sa-l vezi...O sa caut sa va pun poze.Sut diverse modele, ori caciulitza, ori or gargaritza - Botiii(), ori alte cele. Pentru fetele mai talentate in ale artei...Sau nu stiu, poate si in Ro se casesc de cumparat
Da Mada, daaaaaaa....Poziciiiiii....

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (14+)si tati asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Caprioara sar'na de explicatii, m-am cam prins, o sa iau si eu vreo doua sa le testez. In schimb camasutza cu manusi din manecutza chiar n-am vazut prin Cta. O sa-ti trimit pe mailul comun niste modele de mobilier pentru camera amenajata pt 2 copii, le-am cules de pe net, unele sunt foarte ingenioase, mai ales daca nu-i spatiu mare in camera.

Cami, eu nu am deocamdata nicio experienta de botez personala

Pentru botezul Gargaritzei eu mi-as dori ceva foarte simplu, doar in familie, parintii mei au o casutza la tara, la 20 km de oras, cu livada, iarba, bolta, mii de floricele, in sat e o bisericutza mica si cocheta, noi avem casutza acolo de vreo 20 de ani, deci facem parte si din "comunitate", preotul e tanar, sigur ne-ar face o slujba frumoasa, dar mi-e ca-mi pun fratele in cap, ei sunt mai "cu stilu'", mi-e sa nu insiste sa fac la vreo carciuma in oras, nu stiu, mai vad io. Alor mei sigur le-ar placea la iarba verde

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Ar fi minunat sa ne vedem in aprilie..o sa fie caldut....

In legatura cu botezul si eu consider ca e cel mai bine ca parintii si nasii sa fie prieteni si sa se faca totul in favoarea copilului,ca asta e important. E aiurea cand parintii tin la nasii de traditie,din mosi stramosi. Eu am fost cea care e intrerupt lantul asta in familia mea. Noi ne-am ales singura nasii si pentru copil vor fi tot ei. Si ce vor sa ii cumpere e ok,eu nu am preferinte,oricum o sa ii cumparam noi o gramada de lucruri....asa cred ca e la primul copil.
Nici eu nu m-am putut abtine si am cumparat 3 body si o pereche de sosetute....dar cand o sa aflu ce va fi cred ca o sa cumpar mai multe,deocamdata asteptam.
Si noi ne facem planuri in legatura cu camera si cu mobilierul. Eu prefer patutul din lemn si o sa primim cadou masuta de infasat care are sertare dedesubt. Si in afara de un dulap pentru haine,nu cred ca mai punem altceva in camera in afara de jucarii si un balansoar pentru mami candva alapta. Poate o sa ma condamnati,dar as vrea sa il invat sa doarma singur in camera...sa vad daca voi rezista ..,daca nu imi iau o saltea din aia care se unfla si o pun la el in camera sa dorm acolo. Hai ca v-am innebunit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi...........
am treaba multa la birou pt. ca e sfarsit de luna............
am citit despre intalnire si suna foarte interesant........
si noi tot in bucuresti suntem.
as vrea si eu parola si adresa de mail comuna sa va pot da si eu nr. de tel. si poate pun si eu niste poze.
pup toate fetele si daca nu mai pot intra azi va urez un sfarsit de saptamana fara "greturi" si alte probleme.
noi de ieri am inceput sa facem vizibil burtica, tot ma plangeam eu ca e prea mica...........
in rest suntem bine amandoi....crestem mari.
felicitari la toate fetele care au aflat deja ce au in burtica si pentru cele care inca nu stiu sau nu vor afla, abia astep sa nasteti si sa ne surprinde-ti cu bebe.............. pe toate fara nici o exceptie!!!!!!!!!!!
id-ul meu de mess este baby_r7, daca vreti sa mai vorbim mai mult......la mine la birou forumul se deschide cam greu din pacate, dar mess-ul merge bine.....

ROXANA+12 de Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxule vezi a nu m-am putut abtine si am anuntat la durere ca ai baiat
Frumos numele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput