Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
luy spune:
S-a trezit printzesa, asa ca trebuie sa trec la program artistic . Mai voiam sa zic ca am vazut-o si pe cocheta Teodora ca zapada si cei 7 pitici , e foarte reusita poza, jojo_miha ! Iar tu esti o mamica f.frumoasa. Aaaaa, si inca o chestie, ba nu, doua :
1. de unde luati, frate, bentitzele alea, ca m-ati omorat ( si cealalta Teutza are ! )
2. are fata ta niste pleteeeeee, nu-i intra in ochi ?
E o frumoasa !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
andreea1002 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Am vrut sa va arat si eu o mandrete de baiat
poate mi-l peteste o Mirunica de aici
teo
Petim, petim, cum sa nu...
Gabriela, multumim!
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
luy spune:
Piciulika, mai incearca o data sa vezi filmuletzul, dar de data asta lasa deschisa pagina aia mai mult, sa apuce sa se incarce filmuletzul ( are 40MB ). Ca de-aia ti s-a blocat la jumatate.
Eu ce sa va zic... cand mi-a venit ideea sa fac filmuletzul, l-am rugat pe sotz sa-mi recomande o melodie si el mi-a pus-o pe asta. Si m-a apucat bocitul, asa tare m-a impresionat. Multa vreme nu puteam s-o ascult fara sa plang. Mi s-a parut ca exprima EXACT ce simt, cat de binecuvantati am fost cu aceasta MINUNE pe care am asteptat-o cu atata disperare.
andreea1002 spune:
Roxana, multumim!
Piciulika, sigur nu vreau ca la carte, dar ma intrebam ce m-a apucat acuma la 4 luni de la nastere . Ca dupa ce am nascut eram asa senina, ca o primavara, chiar ma gandeam ca la mine nu a trecut efectul anesteziei...aveam un ranjet mare pe fata si eram de o calmitate nemaiintalnita. Eeeee, dar de la un timp.....
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
isabeluta spune:
Luy ai o dulceata de fata! Pe mine m-a dat gata!!!
Am intrat mai devreme si am admirat papanashii si dulcetelele de pe flikcr...offf ce de frumuseti!!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
luy spune:
Pentru filmuletz ii multumim frumos lui vmkriss si Rodicai , ei ne-au dat programelul
Fara ei nu-mi faceam fata artista
Piciulika spune:
...ce aiurea am scris cu BB la san si ochii
Andries, m-am mai uitat pe net - sunt zeci de spray-uri anti-acarieni de la n-producatori (ex Milbiol de la Hexal). Cam toate sunt pe baza de extract de copac neem/niem (Africa, India) si e total eco si nepericulos. Limiteaza dezvoltarea lor (se re-aplica la 4-5 sapt si apoi cica anual) si se da pe saltea & perna (cel mai important!) si pe canapele, covoare si chiar si pe jucarii de plush.
Alta solutzie e scoaterea saltea/perne la inghetz - cum mentzionasem deja.
Si "encasings": huse de saltea / perne anti-acarieni (materiale speciale) - se spala la 60 sau 95 grade.
Alergia la acarieni merge mana in mana cu cea la praf de casa...
(Precis gasesti si la farma noastre.(?) In germana ii spune "Milbenspray" - are cine itzi aduce?)
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxali spune:
Luy super filmuletul ...cu care program l-ai facut??
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Gabriela77 spune:
Diwana, nu ai de ce, mami!
Roxana, mersi de raspunsul cu borcanasele.
Luy, m-a emotionat tare filmuletul. Nu-mi vine sa cred cat au crescut piticii nostri. Iar Maria e o finuta si o dulceata! Mi s-a parut ca seamana cu tati!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)