Durerea unei pierderi de sarcina (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mav, asa este,m-am cam inecat. acum 10 minute m-am hotarat:nasc prin cezariana,nici nu discut. in urma emisiunii de pe Euforia... mai bine trag de mine, oricum nu ma las doborata usor de o operatie, decat sa pateasca bebe ceva.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 37+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Monysorescu, LA MULTI ANI FERICITI! SA AI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS!
Mav , LA MULTI ANI SI TIE PT SEBI!sA FIE MEREU UN COPIL SPECIAL ASA CUM ESTE ACUM!
Oana, d-abia astept sa vii cu vestea cea mare! Avem nevoie sa auzim o veste cu II
Blueeyes, sper sa nu mai gandesti negativ si sa fii sigura ca de data asta va fi bine totul pana la capat!
Teo, nu conteaza cum nasti pana la urma...important e sa fie bebe bine si sigur va fi!

Va pup pe toate!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

La multi ani Sebi!sa cresti mare si sa-i faci e mami si pe tati fericiti!

La multi ani Mony!multa sanatate si tot ce iti doresti tu!

Teo eu te sprijin cu nasterea prin cezariana,eu de mult am zis ca e mai bine si mai sigur asa....acu sa vedem cum convingem dr....oricum va fii totul bine sunt sigura de asta!

Mav sa-ti traiasca baietelul !nu mai fii suparata, incet incet lucrurile se vor aseza pt toate!

Blueeyes lasa gandurile negre deoparte,nu ai de ce,uite ce semnatura frumoasa ai.

Liana acu nu mai esti olteanca,esti unguroaica?

Alinush pe unde umbli?

Va pup pe toate si va astept numai cu vesti bune!
Despre mine nu stiu ce sa va spun,sunt la limita dintre bine si paranoia incerc sa nu ma gandesc la nimic si sa treaca timpul mai repede!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

MonySorescu LA MULTI ANI ,sa fii sanatoasa si sa-ti vezi implinite toate dorintele!!!

Teo o sa fie bine,ai sa vezi...In tineretea mea,eram pro cezariana,din motiv ca am o toleranta zero vis-a-vis de durere.Intre timp,am citit mult,si mai toti sint de acord cu nasterea naturala,atit cit nu exista alte probleme,binenteles. Nu demult,am vazut un documentar despre asta,si vreau sa spun ,ca recuperarea atit fizica cit si psihica a femeii dupa nasterea naturala era mult mai rapida si sanatoasa decit dupa cezariana.E adevarat ca si epiziotomia are dezavantajele ei,dar,eu cred ca TU impreuna cu medicul tau curant ve-ti lua hotararea cea mai buna!

Oana_oana ma bucura optimismul tau!!! SA dea D-zeu sa fie asa cum vrei tu!!!

Alinush si de ce crezi ca kikioni vine din maghiara??!! E un cuv inventat,eu il folosesc atit de des ca nici nu stiu de unde l-am auzit!

Musettepink de ce nu te descarci?! vb despre temerile tale,nu le tine ascunse,fa-le vant afara...

Intrebare: Azi z 7 test de ovulatie pozitiv... ???!!! Ultimul CM de 25 zile... Opinii,va rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Idaira eu aveam CM de 25 de zile si de prin Z8,9 simteam ca ma inteapa ovarele.De cateva ori am facut teste de ovulatie si uneori nu se pozitivau deloc iar alteori de prin Z9.

Spor la prestat!

Edit:Voi stiti cumva care este rostul lui Magne B6 in timpul sarcinii?Are vreo legatura cu IR-urile sau cu TA?

Mirela 12+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Intrebare: Azi z 7 test de ovulatie pozitiv... ???!!! Ultimul CM de 25 zile... Opinii,va rog...

Daaaaa, se poate!!!!!!! Uite aici. Treci la treabaaaa!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Tanti Idaira, eu in fiecare luna iau la testat si invatzat ceva nou. CUm luna asta m-am ocupat cu prestatu cu termometru, asta stiu, asta zic. Avand in vedere ca ovulatia este depistata dupa ce a avut loc prin aceea ca temperatura creste si ramane asa, poti sa te prinzi daca nu cumva ovulatia ta se petrece in cu totul alt moment decat iti imaginai. Combinat cu teste de ovulatie, ai mai multe date. Uite la mine a iesit luna asta in ziua 20 si eu ma asteptam sa fie la ceva 22-23... deci puteam rata din plin momentul potrivit. Acu, cu prestat la timp si am cetit pe undeva ca tot sunt numa vreo 20-30% sanse sa ramai ... asa ca ... nu mai zic nimic ca ma duc iar la topicul ala cu depresia.

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Edit:Voi stiti cumva care este rostul lui Magne B6 in timpul sarcinii?Are vreo legatura cu IR-urile sau cu TA?

Mirela 12+
Our little Miracle!

Magneziul este un element mineral prezent in mod obisnuit in toate celulele corpului uman,indispensabil vietii celulelor. El regleaza in special influxul nervos si contractia musculara. Un deficit de magneziu poate sa apara atunci cand alimentatia este dezechilibrata, de exemplu in cazul unor regimuri alimentare foarte restrictive, sau in anumite situatii, cum ar fi: efort sportiv intens, sarcina, crestere, stres, tratamentul cu anumite medicamente diuretice. Deficitul de magneziu are drept consecinta o crestere a excitabilitatii celulelor nervoase si musculare, ceea ce conduce la manifestari neplacute, cum sunt: crampe musculare, nervozitate, dificultati de adormire, stari de oboseala tranzitorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mirela, mie imi daduse Tutu sa iau Magne B6 la ultima sarcina, dar nu-mi mai amintesc cate tablete pe zi... O sa caut prin hartoage, poate mai gasesc recomandarile lui. Eu oricum mai fac din cand in cand cate o tura, am observat ca sunt mai calma cand il iau...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Avem 6 sapt si 2 zile, 4.73 mm si ne bate inimioara!

Doamne ajuta sa fie bine in continuare!

ziua in care am spus DA

Mergi la inceput