Felicitari lui Costel..foarte tare m-a impresionat omul acesta simplu,muncitor care a plecat la cules capsuni in Spania.Mi se face greata cand aud la tv ca toti romanaii plecati in Spania sunt capsunarii...adica ce??? categoria cea mai joasa din clasa sociala. care ar face fata doar la o astfel de munca..of in fine.
Apropo de discutiile pe marginea subiectului Costel iara mi se face greata de Iantu expertul asta in muzica pe care nu l-am auzit cantand.Asa i-as zice ca pt sanasa pe care a avut-o de a sta in spatele lui Banica ..chiar nu-i trebuia scoala de muzica ..serios.daca ai o tzara de ureche muzicala poti participa intr-un cor la un refren.Se vede clar ividia pe fetele lor ..ale tuturor scolitilor in muzica..cum de ei cu atata amar de solfegii si partituri la activ nu reusesc sa se faca cunoscuti si apreciati....
E clar ca ce-ti da Dumnezeu nu-ti va da scoala niciodata,adica talentul , frumusetea si sinceritatea sufletului..Asa ca curaj Costel...nu esti cu nimic mai prejos decat scolitii..poate ai chiar mai mult..si nu te intoarce in Romania.dumnezeu are grija de toti