costel busuioc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Felicitari Costel!
Si RUSINE Roamniei pt ca nu a stiut sa valorifice acest talent. Aseara "Zana" se "lauda" la Realitatea , la 100%, ca a cantat la Surprize...eu nu l-am vazut, daca daca a fost asa RUSINE ca nu au facut nimic. Si de ce? pt ca, cica n-are liceul. Acum ar face orice sa-l aduca inapoi. Ministru Culturii mai avea tupeul asara sa-i spuna lui Costel aseara ca sa se recomande peste tot ca e ROMAN. Auzi tupeu! Acum dupa razboi multi viteji se arata. Cica ii rezolva el o bursa de canto in tara doar sa se intoarca. La ce sa se intoarca? Cand era un nimeni nu s-a oferit nimeni sa-l ajute ca nu are liceu, acum e ok si fara, nu????? RUSINE! Nu ne stim aprecia valorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Pe site-ul acesta se voteaza pentru cistigatorul concursului. Din pacate intrebarea (in spaniola) se traduce asa: "cine credeti ca va fi urmatorul eliminat din concurs?" Cum foarte multi nu stiu ce inseamna, au votat "Costel". Pacat, mare pacat... el are o voce extraordinara si merita mult mai mult.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

dar conteaza voturile de pe site? daca da atunci hai sa ne mobilizam sa schimbam %

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Site-ul acela nu este site-ul oficial al emisiunii. Situl oficial este aici. Si oricum, pentru eliminare conteaza voturile prin SMS.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gabitzam, mersi pentru link. Se poate vota prin sms AICI. Intrebarea mea este voturile trimise prin sms sint pentru sau contra?

Edit: am aflat aici, sms-ul este pentru artistul favorit. Am trimis si eu unul.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Eu am votat pentru el. In plus, pe pagina aceasta, in coltul din jos am votat sa iasa Luz Elena, desi habar n'am ce si cum face pe scena; mie mi-a fost important sa fie un concurent in minus pentru Costel!

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

quote:
Originally posted by april

Felicitari Costel!
Si RUSINE Roamniei pt ca nu a stiut sa valorifice acest talent. Aseara "Zana" se "lauda" la Realitatea , la 100%, ca a cantat la Surprize...eu nu l-am vazut, daca daca a fost asa RUSINE ca nu au facut nimic. Si de ce? pt ca, cica n-are liceul. Acum ar face orice sa-l aduca inapoi. Ministru Culturii mai avea tupeul asara sa-i spuna lui Costel aseara ca sa se recomande peste tot ca e ROMAN. Auzi tupeu! Acum dupa razboi multi viteji se arata. Cica ii rezolva el o bursa de canto in tara doar sa se intoarca. La ce sa se intoarca? Cand era un nimeni nu s-a oferit nimeni sa-l ajute ca nu are liceu, acum e ok si fara, nu????? RUSINE! Nu ne stim aprecia valorile!

Andreea MArin la faza asta e o nemernica daca zici ca s-a laudat, pentru ca stiu cum a decurs totul in culise la Surprize si ca Costel nu mai putea de rusine fiindca s-a dus acolo. Zicea ca nu s-ar mai duce la Surpize in viata lui nici daca l-ar implora. Degeaba se lauda zana acuma ca atunci nici nu l-a bagat in seama. A vrut numai sa isi faca emisiunea si spun asta pentru ca stiu mai multe detalii care acuma nu mai au rost sa le mai detaliez.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ceva noutati despre Costel? s-a calificat pentru urmatoarea etapa?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Are o voce superba, DD sa ii ajute!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_b_23 spune:

Bine ca mai exista si romani ca el!!!
Ii doresc mult succes in continuare si sa aiba parte numai de lucruri frumoase!

Mergi la inceput