costel busuioc
Raspunsuri - Pagina 2
april spune:
Felicitari Costel!
Si RUSINE Roamniei pt ca nu a stiut sa valorifice acest talent. Aseara "Zana" se "lauda" la Realitatea , la 100%, ca a cantat la Surprize...eu nu l-am vazut, daca daca a fost asa RUSINE ca nu au facut nimic. Si de ce? pt ca, cica n-are liceul. Acum ar face orice sa-l aduca inapoi. Ministru Culturii mai avea tupeul asara sa-i spuna lui Costel aseara ca sa se recomande peste tot ca e ROMAN. Auzi tupeu! Acum dupa razboi multi viteji se arata. Cica ii rezolva el o bursa de canto in tara doar sa se intoarca. La ce sa se intoarca? Cand era un nimeni nu s-a oferit nimeni sa-l ajute ca nu are liceu, acum e ok si fara, nu????? RUSINE! Nu ne stim aprecia valorile!
Delidana spune:
Pe site-ul acesta se voteaza pentru cistigatorul concursului. Din pacate intrebarea (in spaniola) se traduce asa: "cine credeti ca va fi urmatorul eliminat din concurs?" Cum foarte multi nu stiu ce inseamna, au votat "Costel". Pacat, mare pacat... el are o voce extraordinara si merita mult mai mult.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gabitzam spune:
Site-ul acela nu este site-ul oficial al emisiunii. Situl oficial este aici. Si oricum, pentru eliminare conteaza voturile prin SMS.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Delidana spune:
Gabitzam, mersi pentru link. Se poate vota prin sms AICI. Intrebarea mea este voturile trimise prin sms sint pentru sau contra?
Edit: am aflat aici, sms-ul este pentru artistul favorit. Am trimis si eu unul.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
blue eyes spune:
Eu am votat pentru el. In plus, pe pagina aceasta, in coltul din jos am votat sa iasa Luz Elena, desi habar n'am ce si cum face pe scena; mie mi-a fost important sa fie un concurent in minus pentru Costel!
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
malla spune:
quote:
Originally posted by april
Felicitari Costel!
Si RUSINE Roamniei pt ca nu a stiut sa valorifice acest talent. Aseara "Zana" se "lauda" la Realitatea , la 100%, ca a cantat la Surprize...eu nu l-am vazut, daca daca a fost asa RUSINE ca nu au facut nimic. Si de ce? pt ca, cica n-are liceul. Acum ar face orice sa-l aduca inapoi. Ministru Culturii mai avea tupeul asara sa-i spuna lui Costel aseara ca sa se recomande peste tot ca e ROMAN. Auzi tupeu! Acum dupa razboi multi viteji se arata. Cica ii rezolva el o bursa de canto in tara doar sa se intoarca. La ce sa se intoarca? Cand era un nimeni nu s-a oferit nimeni sa-l ajute ca nu are liceu, acum e ok si fara, nu????? RUSINE! Nu ne stim aprecia valorile!
Andreea MArin la faza asta e o nemernica daca zici ca s-a laudat, pentru ca stiu cum a decurs totul in culise la Surprize si ca Costel nu mai putea de rusine fiindca s-a dus acolo. Zicea ca nu s-ar mai duce la Surpize in viata lui nici daca l-ar implora. Degeaba se lauda zana acuma ca atunci nici nu l-a bagat in seama. A vrut numai sa isi faca emisiunea si spun asta pentru ca stiu mai multe detalii care acuma nu mai au rost sa le mai detaliez.
Andrei si Adriana
Luna75 spune:
ceva noutati despre Costel? s-a calificat pentru urmatoarea etapa?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
antosit spune:
Are o voce superba, DD sa ii ajute!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
ioana_b_23 spune:
Bine ca mai exista si romani ca el!!!
Ii doresc mult succes in continuare si sa aiba parte numai de lucruri frumoase!