Zodia Gemenilor ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Olim, sanatate multa lui Alex!!!!si tie la fel!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Olim,multa sanatate lui Alex.
vad ca nu a aparit nici u nhroscop ma duc sa caut cel putin unul.
O saptamana cat mai frumoasa!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Horoscopul saptamanii

Gemenii vor avea de infruntat o serie de acuzatii in plan profesional. E drept ca in ultima perioada au fost foarte stresati si agitati datorita problemelor personale, insa nu ar trebui sa neglijeze indatoririle de la serviciu. Partenerul de viata le reproseaza lipsa de afectiune si indiferenta, ar fi bine sa acorde mai multa atentie si planului afectiv.
O problema de sanatate mai veche revine, ar fi indicata o vizita la medicul de familie.

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Unii se baga in treburile dv., fara sa-i fi invitat nimeni, dar intentia lor initiala pare pozitiva. In loc sa va ajute, mai mult va incurca, dar la originea hopurilor nu sunt gesturile lor, ci neincrederea dv. in ei. Criticati permanent, strambati din nas, nimic nu va convine la tot ceea ce vor ei sa faca si e normal ca vor aparea animozitati si deceptii. Esecurile pot aparea oricand in munca dv., pentru ca nu vreti sa tineti cont de ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
fetelor, va multumesc pentru urari de sanatate, sanatate pe ca v-o doresc tuturor.
va dorim sa aveti parte de o saptamana cat mai frumoasa
Cat despre afectivitate sunt de acord, eu aseara m-am certat cu sotu pe chestia asta.El zice ca ma iubeste , si ca nu imi dau seama.Oare chiar nu vad, sau e ceva tipic gemenutelor, adica mi se pare ca dau prea mult si nu primesc suficient.
va pupam pe toate,
mami si Alex

Mergi la inceput

Unii se baga in treburile dv. neinvitati, dar intentia lor initiala pare pozitiva. Criticati permanent, nimic nu va convine din ce vor ei sa faca si e normal ca vor aparea animozitati.

Doina Bita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim
Oare chiar nu vad, sau e ceva tipic gemenutelor, adica mi se pare ca dau prea mult si nu primesc suficient.

cred ca la capitolul asta zodia nu face diferenta - cele mai multe femei simt exact ca tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Clar o sa duc dorul la forum si la horoscop cat o sa fim plecate.
la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida,sa aveti mult noroc si sa va intoarceti cu vesti cat mai bune.
Noi vom fi aici!

Mergi la inceput

Aida, va doresc sa va intoarceti cu bine!!!multa sanatate si noroc!!!

Drumul pe care mergeati cu mult avant se termina brusc prin interventia brutala a unui rival. Este invidios pe succesul dv., astfel ca va pune bete in roate.

Doina Bita

Mergi la inceput