Zodia Gemenilor ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Luna, sa fac soc cand te-am citit... Pai eu ma recunosc in 90% din ce ai spus tu: mai ales cu partea vestimentara anosta (demodata dupa unii, adica maica-mea ), sunt cam inflexibila, am o gramada de prejudecati si preconceptii, manii chiar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

eu incerc sa ma schimb dar nu merge ,sa ma accept asa... greu sper sa gasesc o cale de mijloc si nu e usor deloc deoarece cele doua semne au mai nimic in comun
noroc ca cei din jurul meu obsearva mai putin minusurile deoarece ma stapanesc foarte bine iar bunul simt/intelepciunea nu ma lasa sa-i fac pe altii sa sufere
m-am distrat ca nu sunt singura cu probleme in ale imbracatului-nu cred ca neaparat am fi demodate insa nu intotdeauna ce e la moda e si frumos...sau mai bine zis nu e frumos pe mine
mama mea fiind varsator este o adevarata eroina in arta vestimentatiei,isi cumpara orice,se imbraca in culori/croieli contrastante,isi pune "flori" in cap si totusi arata perfect iar eu cateodata stau in magazin ore in sir si nu gasesc mai nimic "dragut" in timp ce alte fete vin incarcate ca Mos Craciun de la magazin
in schimb nimeni nu ma intrece in a gasi lucrusoare frumoase pentru casa mea,produse cat mai sanatoase pentru familia mea,in cumpararea de aparate/elixiruri minune pentru protejarea sanatatii,iar pentru cosmetice nici un ban nu mi se pare risipa

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

M-am delectat fetelor cu horoscopul si cu ce ati mai scris.Eu in ce ascendent oi fi?ca nu stiu cum e cu astea?Voi ce faceti ?;la mine rutina...aceleasi lucruri in fiecare zi...iar in cate una si tur de forta, dar m-am invatat. Va puppppppppppppppppppp!

Doina Bita

Mergi la inceput

Doina, sper sa fie mai bine cu escara lui Dan! Oricum, tu esti o mama viteaza!

Luna, daca iti spun ca imi cumpar maxim o pereche de blugi pe an, poate 2-3 bluze, in rest port si hainele din liceu (norocul meu ca nu mi-am modificat deloc constitutia de atunci! ) Tot ce am mai modernist in garderoba este cumparat de mama! In schimb, am pierdut sirul la pantofi si genti! Am si eu niste pitici... De machiat cred ca doar la cununia civila si la nunta, desi creme si produse am cu tonele (imi place sa le cumpar, ca poate-poate).

Mai nou m-au apucat pandaliile cu oale/vase/tigai/cratitzi... si numai am loc de ele in bucatarie. Ma chinui insa cu abnegatie sa urmaresc "La bucatarie", macar sa le folosesc si eu "cu folos"
...Lucruri sanatoase pentru familie: poate faptul ca nu gatesc cu ulei, mai nou fara carne (desi la sot mai scap in farfurie si un picior de inaripata), multe salate, redus drastic cantitatea de paine (si atunci cand este o mancam prajita), de la o vreme am trecut pe lapte...
De multe ori cunoscutii ne spun ca traim viata unor pensionari: iesiri in oras doar programate, concediul il avem planificat cu cel putin 6 luni inainte, am liste cu posibilele cheltuieli pe urmatoarele 3 luni... Sunt eu batuta in cap sau prea limitata?

Mergi la inceput

Azi:

Familia (in special partenerul sau partenera) trebuie sa fie astazi pe primul loc pentru Gemeni. Aceasta in cazul in care nu vreti sa aveti lungi discutii, poate chiar certuri, la sfarsitul zilei. Veti intampina cateva dificultati in caz ca sunteti in calatorie sau delegatie, sau chiar in a perfecta unele intelegeri scrise cu autoritati publice. Aduceti-va aminte de invataturile trase din greselile trecutului.

Cam aiurea horoscopul acesta, insa ma bucur la gandul ca vine si sfarsitul de saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Blackgirl, escara se vindeca...dar greu din cauza circulatiei care nu este ca la noi...si mai multi factori...in cateva luni...asa dureaza asa ceva.Oi fi eu viteaza dar ...nu pot decat sa ingrijim escara si sa esteptam sa se regenereze tesutul ca era o gaura....mare...
Voi ce faceti fetelor?eu cu treburile zilnice, abia imi ajunge timpul.
Va doresc un weekend placut!!!eu in wekend fac pachet fetei caci este in sesiune.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare, i s-a potrivit perfect horoscopul sotului, noroc ca l-am citit doar acuma ,c a ma enervam de di mineata.
va pupam pe toate si va dorim un wek placut tuturor

mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/page1/]
avem poze noi

Mergi la inceput

Azi:

Faceti-va treburile si indepliniti-va obligatiile fara, insa, a va baza si pe vreun ajutor din partea celor de langa voi. Cautati o motivare a tuturor gesturilor din acest week-end pentru a nu lucra in gol. Aveti sanse de a primi diverse informatii care pana acum au stat ascunse de voi si, poate, chiar unele legate de vreun testament. Este posibil ca Gemenii sa intampine o atmosfera incarcata in familie, asa ca evitati sa faceti promisiuni pe termen scurt.

Suna tare prost, insa altul mai bun nu am gasit! Sper sa treaca cat mai repede si zilele acestea proaste.

Doina, o escara urata se pare! Off, de ar mai fi resurse in Dan, sa depaseasca acest obstacol si sa continue cu recuperarea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackgirl0
Sunt eu batuta in cap sau prea limitata?

Nu.Fecioara isi spune din plin cuvantul.
pantofi si genti am din belsug, cratite si oale la fel
Doina,cu ascendentul te pot ajuta eu.trimite-mi prin pm ora nasterii,ziua si anul

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Discutati despre afaceri in cel mai pragmatic mod cu putinta, cu documentele pe masa, cu cifre puse pe hartie si calcule precise. Vreti sa vedeti cu ce intrati in aceasta investitie si ce va iese, la final, pentru ca flerul va sopteste ca ar putea fi o afacere profitabila. Aveti un partener de incredere, un cumparator care se arata foarte interesat sa bata palma cu dv. sau, invers, cumparatorul sunteti dv., decis sa incheiati contractul.

Mergi la inceput