Iasule, mandra cetate (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Cristina, maine trebuie sa fii tare pt Rares. Capul sus. Totul o sa se tremine cu bine si veti veni acasa sanatosi. Doamne-Doamne ii ajuta mai ales pe cei mici si ii sustine pe cei mari.
Multa sanatate lui Rares si tie multa rabdare si tarie.

Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Cristina, tin pumnii pt Rares! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Cristina multa sanatate si sa va intoarceti cu bine acasa. Asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Darria
Ral: sper sa nu te superi. Chiar daca e duminica dupaamiaza, tot e pacat sa calci pana la 12 noaptea(atunci se termina ziua).

Nu ma supar, stiu ca nu e bine, da' n-am ce face in astfel de momente. Daca trebuie, pai trebuie...
Oricum, pana la urma, a zis domnu' ofiter ca merg si necalcate... M-a scutit de o treaba In schimb am fost nevoita sa le prestez 2 tavi de pizza.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor, azi dau un ceai de fructe, cine vrea?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata Iasule!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata si bine v-am gasit...am fost plecata in Wk-end cateva zile langa Tg. Neamt...adica 3...hi, hi.. Ne-a placut, am mai prins un pic de zapada la umbra si am facut un mini om de zapada cu copiii, apoi am fost si la un bairam pt o fetita care a implinit 7 ani, si am pictat copiii, le-am impodobit camera, coifuri, suflatori...etc....s-au distrat copiii pe cinste.
A fost frumos, si asteptam vara....ca acolo e asa liniste si aer curat...
Pupici si o saptamana minunata, sa va mearga din plin,

Gabriela si baietii

Cristina multa sanatate lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Cristina, imi pare rau pentru voi, Doamne ajuta sa treceti cu bine peste interventie.

mai Miha, de mult voiam sa te intreb: daca viata nu-mi ofera lamai, nici portocale sau alte fructe (vezi ce scumpe-s toate, ), vin la tine sa-mi dai limonada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Cristina acum am vazut! Si eu azi am fost la spiridon ca sa-mi scoata firele. Daca stiam ca estia la spital treceam sa te salut si sa te incurajez putin. Hai ca iti scriu pe PM ce stiu eu de preturi. MULTA SANATATE!!!

Si ca tot vb de doctori. Rugaminte mare: cine il stie pe dr Lupascu de la chirurugie 1, Spiridon? Ma puteti ajuta cu niste informatii despre el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salutare! Fetelor nu mai pot de bucurie de azi avem un dintisor, toata noaptea a fost maraita si nu intelegeam de ce eri dinineata nu avea nimic si azi surpriza la 6 luni jumatate fix

Mergi la inceput