Iasule, mandra cetate (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by herra
si eu am citit pe forum de niste chestii gasite in cutia de...cum se cheama, aia de lapte cu o vaca pe ea, am uitat!

Fulga???

Foto Ralu

Mergi la inceput

La multi ani, Ioana! (g_ioana) Sanatate, fericire si bucurii multe sa ai in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by herra
si eu am citit pe forum de niste chestii gasite in cutia de...cum se cheama, aia de lapte cu o vaca pe ea, am uitat!

Fulga???

da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eram de parere ca Fulga e un lapte bun. nu prea cumparam pt ca pretul e mai mare fata de celelalte marci de lapte si nu mi se pare justificat pretul asta mai mare. la fel si la Dorna, plus ca nici nu are capac, ci tre sa tai cutia si dupa aia nu se mai pastreaza la fel de bine.
eu cel mai bine ma impac cu Napolact, Zuzu, Delisio.
mai slabute mi se par Brenac, Milli, Oke...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani Ioana...sa fii fericita si iubita...

Fetelor, nu mai da nimeni ceai, ness, cafea?
E frigut afara...asa ca ar merge ceva pentru incalzit...

O zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Adi, nu mergem in vizita la gradina botanica cu copiii?
La expozitia acees frumoasa?
Ore avem voie sa facem poze?
Fetelor, care mai sunteti libere, ce ziceti sa facem o incursiune cu copii, acum cat mai sunt in vacanta?

Mergi la inceput

Gabi, teoretic poti face poze doar contra cost in Botanica. Cu atat mai mult in sere, unde sunt azaleele si cameliile...
Dar, daca esti smechera, poti face si fara sa platesti la intrare... :D

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI IOANA!

Vin si eu cu o intrebare timida,caci nu mai stiu,am pierdut sirul evenimentelor.S-a mai facut ceva cu banutii aceia care ramasesera la Andreea?Am vazut ca fetele de pe forum aduna banuti pentru fetita lui aidaciolac,are 6 ani si este bolnava de cancer.Ma gandeam sa donam si noi ceva.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Va multumesc din suflet tuturor pentru sprijin si incurajari!

Imi pare sincer rau pentru ca scriu asa de greu,dar abia ma strecor printre problemele de la serviciu si cele cu copiii.
RARES e bine,a suportat bine operatia,cea mai urita a fost anestezia generala,prefer sa nu-mi aduc aminte momentele de dupa...
Norocul lui a fost ca nu au fost necesare fire la exterior;medicul a reusit sa curete infectia prin interiorul pleoapei,iar deasupra a fost doar o incizie micuta.Nu a iesit nici microb la analiza si asta e partea cea mai buna,fiindca nu a fost necesar tratament cu antibiotic ci doar tobradex local,unguent.Asta e,a fost,a trecut,Rares se distreaza acum dansind pe rupte si imi creste inima pentru ca e bine si ca momentele urite au luat sfirsit!
MULTA SANATATE TUTUROR !

Mergi la inceput

Cristina, ce vesti bune ne aduci! Ma bucur tare mult pentru voi! Multa sanatate in continuare si sa nu mai aveti de-a face prea curand cu medici si spitale.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, dau o cana de ceai verde.

Cristina, ma bucur pentru vestile bune, aveti grija de voi, .

Adi, foarte frumos tortul masinutza, de mult timp iti urmaresc creatiile culinare, aici si pe forumul culinar. Bravo, ai talent si indemanare, .

Mergi la inceput