Maribela nu se face FIV in Craiova. IA se face la cab HIT MED al dr Vaduva Cristian dar fiv nu. Cica intentioneaza sa faca si FIV dar cine stie cand.
Miki
Anul asta pui de-un pui ![]()
La Craiova se face FIV de anul trecut iar inseminari de cativa ani buni. La Centrul Medical Hit Med care este situat undeva in centrul orasului. Personalul este Ok si au aparatura super.Eu am ramas gravida prin inseminare si am nascut un baietel OK.S-a ocupat Dr. Cristian Vaduva. Am auzit ca au obtinut sarcini si prin FIV.
Pot sa-ti dau numarul de telefon ca sa intrebi de preturi si locatie: 0351-408449.
Bafta!
FIV de anul trecut? Eu am auzit de curand ca de anul asta vor incepe sa faca la Sp 1 si nu la HIT MED.
Fetelor feriti-va de dr. Cristian Vaduva nu este decat un spagar,si intradevar face si fiv ,dar mai bine daca tot vreti sa faceti fiv va recomand sa va duceti in BUC,acolo sunt intradevar medici specializati in acest domeniu, si nu are rost sa va pierdeti timpul si ff multi bani la acest medic, nu-l interseaza decat spaga pe care o dai in rest
problemele voastre nu vor fi niciodata rezolvate de el.