ce greutate trebuie sa aiba un copil de 4 ani?

ce greutate trebuie sa aiba un copil de 4 ani? | Autor: oana_r

Link direct la acest mesaj

matei are 4 ani si 2 luni,107 cm si 17 kg si arata cam slabut,mananca foarte bine,dar nu prea se ingrasa.la 1 an avea 9 kg,la 2 ani 12 kg,la 3 ani 14 kg,fiind mai micut parea mai grasunel,dar acum s-a mai inaltat si e cam slabut.

Anya-Dumitra si Matei



oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)+http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Buna,
Fetita mea e de aceeasi varsta: nascuta pe 24.11.2003. Si ea are 110cm si 20 kg. Nu pare deloc grasa, cand e dezbracata se vad suncute la burtica si pe picioruse putin, dar nu e deloc grasa. La 1 an avea 8.400gr, la 2 ani 13kg, iar la 3 ani 15.500.
Nu cred ca e slabut baietelul tau, cred ca e normal. Defapt an vazut de curand un grafic si la 4 ani chiar scria ca e normal sa aiba 17 kg. Asa ca, relax!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Markus la 4 ani are 114 cm si 20 kg. Eu cred ca e foarte bine. Si cred ca baietelul tau e ok si el la inaltimea si greutatea aia. Nici noi, adultii nu suntem la fel de inalti si grasi/slabi, nu? :)

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Fetita mea nascuta pe 01 12 2003, are 13 kg si 104 cm. Nu vreau sa va zic cum arata dezbracata, desi am o strangere de inima cand o duc la inot si la dansuri si o schimb langa alti copii de varsta ei. A fost tot timpul sub standard, la un an cantarind doar 7,5 kg. E foarte energica, a inceput sa mearga singura in picioruse la 10 luni, nu a fost niciodata bolnava, nu a luat vreun antibiotic vreodata, mananca putin dupa parerea mea dar a trebuit sa ma obisnuiesc cu ea. Tot timpul faceam comparatii cu baiatul meu, care a fost la inaltime si greutate in grafice. De disperare la un moment dar am cosultat mai mult medici, i-am facut analize- hormon de crestere si altele de teama sa nu sufere de nanism si toate i-au iesit in limitele normale. Specialistii ne-au zis ca asa este ea cu o osatura fina si acum ne-am impacat cu ideea. Hainute ii iau ca pt 2-3 ani...in functie de marca.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Adinutza, parca vorbesti de fata mea cea mare, cand suntem la mare pe plaja, imi vine sa spun ca nu e copilul meu, mi-e si rusine de scheletel. Alergam toata ziua prin casa cu lingurita dupa ea, pana m-am relaxat... m-am gandit ca nici noi ca parinti nu suntem grasi, dimpotriva,asa ca... daca ii e foame mananca, daca nu, nu ma mai vede cu lingurita prin sufragerie..
Al doilea bebi (tot fata), care are 9 luni acum mananca de ne-a speriat si are o greutate... la un an cred ca o ajunge din urma pe sora de 3 ani. ???!!
Cu toate astea nu intentionez sa o duc pe cea mare la analize, mi-e sa nu chinuiesc copilul degeaba, desi uneori si eu ma gandesc cum e mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Si a mea la 4 ani impliniti in ianuarie are 106 cm si 13,5 kg, e slabuta, dar nu scheletica, e plina de energie si are muschiuleti la picioare, nu stiu cred ca depinde si de genele transmise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

ei Irinuca a mea la 4 ani 2 luni, are 14 kg si 104 cm.
Eu nu o vad nici slaba, nici grasa... este vioaie oricum.

Va pupic, seara faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Robert avea la 4 ani 16 kg si 107 cm si tot era in grafic, iar 17 kg e si mai bine!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Andreea,4 ani 7 luni are acum 15.5 Kg si 102cm, (anul trecut in iunie, la 3 ani si 9 luni avea 12 kg, la 2 ani avea 10Kg, la un an avea 8 KG).
Se pare ca in ultimul an a luat bine in greutate. Acum e bine, pe grafic se afla intre curba 25 si 50 si la inaltime si la greutate. Dar pana la 4 ani a fost pe curba 5.
Niste prieteni care au un baietel, pana la 4 ani era foarte slab, dupa 4 ani a inceput sa ia bine in greutate, acum la 6 ani are 20kg.

Fata mea cea mica (face 3 ani pe 27.04) este si mai slaba ca sora ei. Acum are 11kg se afla sub curba 3 (la un an avea 7.5KG). Am mers la doctor si mi-a zis ca atat timp cat e vioaie, e dezvoltata psihic si motric pentru varsta asta e ok. Drept sa va spun ea nu pare slaba, doctora zice ca are oasele subtiri (mostenire de la mine). Plus ca e mignona. Sa vedem cum vor creste, eu sunt mica, 1.57 iar tati al lor are 1.90

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Matei are 19 kg si 110 cm la 4 ani si jumate. Eu zic ca e bine Matei al tau, Oana.


POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si noi, la 4 ani si 7 luni, 108 cm, avem 17 kg. Mie imi place asa cum este. F adevarat insa ca i se vad coastele, dar are tot timpul din lume ca sa se ingrase. Uof, asa zic si despre mine de vreo 30'j de ani
Tat-su ne alinta: "grasele" Eu sunt "grasa mare", ea e "grasa mica".
Sanatosi sa fie, ca in rest nu mai conteaza nimic!


Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput